Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163964 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Говорилня 3
« Отговор #2740 -: Юли 12, 2010, 10:49:53 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:43:35 pm от kris »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2741 -: Юли 12, 2010, 10:52:32 pm »
Дърво съм и говоря по същество с мъжете , при фул контакт. Мъжете не обичат да им хленчим и да се обясняваме, стяга ги шапката и се изпаряват.

Останала съм с впечатлението, че мъжете са далеч по-хленчещи същества. Ама си признават по-късно.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2742 -: Юли 12, 2010, 10:56:15 pm »
Айя, аз с мъж не съм живяла, но мога да ти кажа, че след като отмине първоначалното усещане за еуфория, наречено влюбеност, или не остава нищо /в най-добрия случай хубав спомен/, или идва любовта, която е много по-трайна. Страстта може и да отмине, това е неизбежно, идва рутината... Но обичта е трайно чувство и може да продължи да съществува, дори след като вече няма помин от страстта...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2743 -: Юли 12, 2010, 10:58:58 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 08:51:42 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2744 -: Юли 12, 2010, 11:00:27 pm »
Не ми е толкова силен Нептуня да вярвам в тези неща. Любовта е до едно време, после влизаме във финансовата отчетност. Ако е нарушен баланса по сметката и айде чао. Любовта да трае да трае 3 години , после кво правим? Ако няма взаимен финансов интерес и става адиос. Ако няма адиос, почват изневерите. Абе тъпа работа, ама на блазе на който му е силен Нептуна. На мен Нептуна ми мина Луната и няма вече илюзии фантазии, за вечната любов.  Квото и да си говорим, става дума за пари...  :-X
:85: :85: Това е от на един "пич"(нарочно слагам кавички щото некои хора не ми разбират иронията) книгата, който в края и се отказва от твърдението си - деа и болния му тип.

Вижте не искам да ме разбирате погрешно.. аз може да съм романтик, но междувременно не витая в облаците и не си правя никакви илюзии ..

Имам едно предположение, че това с крайностите в тази болна тема любов зависи именно от баланса в картата
примерно аз имам силен Нептун,
но Сатурн ми е на трон ! .. и от такива малки подробности на някои хора им идва в повече любовната насока, романтика вглъбяване и тн, на други секса и материалните ценности .. това са двата полюса - Ин и Ян
бъде ли нарушен баланса стигаме до крайности и вече на всеки му според натала  ;D  

да не е Духлес книгата ;) /не съм я чела, да кажа/

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2745 -: Юли 12, 2010, 11:02:47 pm »
Да, Айя, тъпаци има всякакви. А може би глупачки са онези, които им вярват. Но това е част от живота, неизбежно е. По същия начин никой не е застрахован срещу изневяра, рано или късно може да се случи всекиму.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2746 -: Юли 12, 2010, 11:04:06 pm »
Айя, аз с мъж не съм живяла, но мога да ти кажа, че след като отмине първоначалното усещане за еуфория, наречено влюбеност, или не остава нищо /в най-добрия случай хубав спомен/, или идва любовта, която е много по-трайна. Страстта може и да отмине, това е неизбежно, идва рутината... Но обичта е трайно чувство и може да продължи да съществува, дори след като вече няма помин от страстта...

държа да отбележа, че много ме кефи това, че вече не си поправяш всички правописни грешки..наистина ме кефи.. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2747 -: Юли 12, 2010, 11:06:57 pm »
Еми прекалената демонстрация не винаги означава нещо истинско. Какво да ти кажа, неприятно е меко казано, но важно е ти какво избираш - да стоиш далеч или не от такива отношения. Тогава се надявам да получиш това, което искаш и желаеш най-много, това, от което имаш нужда и ще те направи щастлива. Каквото и да става важна си ти и твоя живот, ти решаваш, ти вървиш по своя път. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2748 -: Юли 12, 2010, 11:08:44 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 08:51:33 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2749 -: Юли 12, 2010, 11:08:55 pm »
държа да отбележа, че много ме кефи това, че вече не си поправяш всички правописни грешки..наистина ме кефи.. :blink:

Професионално изкривяване ми е, Вижън, трудно ми е да се въздържа наистина.  ;D Какво да се прави, преводач-редактор. Но пък като върша по няколко неща наведнъж /както сега/, забравям за правописните грешки, карам в телеграфен стил.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2750 -: Юли 12, 2010, 11:11:17 pm »

Професионално изкривяване ми е, Вижън, трудно ми е да се въздържа наистина.  ;D Какво да се прави, преводач-редактор. Но пък като върша по няколко неща наведнъж /както сега/, забравям за правописните грешки, карам в телеграфен стил.  :blink:

аз пък помислих, че си олабила малко колана откъм проверки, е така, по- широко да стане, по- непринудено..и без това всички знаят че си на ТИ с правописа.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2751 -: Юли 12, 2010, 11:12:42 pm »
Баш майстора казваш!  ;D :85: :88:

гледай само този баш майстор да не ти сложи една шапка в комина и да изчезне.. :08:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2752 -: Юли 12, 2010, 11:12:57 pm »
Хаха, ако случайно видиш някъде "изядена" буквичка, това по-скоро означава, че или пиша на тъмно, или блъскам по клавиатурата, защото бързам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2753 -: Юли 12, 2010, 11:14:45 pm »
Хаха, ако случайно видиш някъде "изядена" буквичка, това по-скоро означава, че или пиша на тъмно, или блъскам по клавиатурата, защото бързам.  ;D

не ги следя специално, но са редки, набиват ми се в погледа като бели лястовици.. :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2754 -: Юли 12, 2010, 11:15:30 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:43:14 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2755 -: Юли 12, 2010, 11:18:22 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:43:26 pm от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #2756 -: Юли 12, 2010, 11:19:12 pm »
Баш майстора казваш!  ;D :85: :88:

гледай само този баш майстор да не ти сложи една шапка в комина и да изчезне.. :08:
Има ли смисъл да говоря..
 Ако е така, то тогава означава, че не е бил баш майстора, а бай **й !  ;D

внимавай, astro чете и между звездичките!!  :33:

а ти гледал ли си филмите с Баш Майстора??  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #2757 -: Юли 12, 2010, 11:21:52 pm »
Баш сакъз ще стане, Крис. Казвам ви. За това много внимавам в какви филми влизам, защото после такива главоболия са... прекаленото вкопчване ме плаши, било то от моя страна или от страна на партньора.  :-[

нали сакъз е роза, а сакън е недей??..обичам да уточнявам дали съм разбрала шегата.. :41:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #2758 -: Юли 12, 2010, 11:22:30 pm »
Една жена омъжена или не, винаги може да има самочувствие. Дори една неомъжена жена може да има в пъти по-голямо самочувствие, защото тя не е ограничена и доста по-ухажвана от една омъжена жена, която в зависимост от брачните отношения може да бъде толкова окована, че чак ми е жал.  А може да е омъжена и независима, това е ако партньорите са либерални. И аз се надявам бъдещият ми съпруг да не е ревнив, защото никога няма да се разберем ако е такъв. Първата криза в брака и край, развод. Ние сме живи същества и един брак не може да ни ограничава от към контакти или лично пространство. Не говоря за изневеря и дума не може да става. Ама да не си говоря с Иванчо, защото видите ли аз съм омъжена, ами не го разбирам. И ако съпругът ми вдигне врява, че говоря с Иванчо, щото видите ли ми купил рокля и ботуш вчера, ей богу няма да издържа... няма как да стане... ей за това говоря.

Много съм съгласна с това!

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2759 -: Юли 12, 2010, 11:23:53 pm »
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 01:43:06 pm от kris »