А, добър ден! Да споделя, днес имах кошмарен ден. Личната ми карта
, отивате на 3 гише където ви СНИМАТ хахахах разбира се, образа е невероятен, сами не можете да се познаете, изцеден лимон , направо аз не можах да се позная на таблото
5. след 1 месец отивате пак там на гише 4 да си получите личната карта
Отвратителна история!
мойте вече си ги получих, пък и шофьорската едни опашки пред Кат за получаване, ма аз съм подготвена, с малко детенце в ръка,не мое и полицай ме мерна на опашката и вика всички майки да влизат, та и мъж ми и той се лъзна с мен, иначе 3 часа не ни мърдаше да си ги получим, пък на опашката коментираха,че вчера не успели,днес пак, омръзна ми живота ми мина по опашки
а на снимката не се познах, след 5 часово чакане на интензивно слънцестоене, обезводняване и накацана от всекакви инсекти, пчели,оси
мухи,кот са присетиш, по едно време си мисля щом и пчелите ме кацат,нема страшно не съм вдигнала кръвното, захаросала съм се, като сушена слива, та като превзех 10-те стъпала на районното за 5 часа, и трите гишета, ме питат харесвам ли се на снимката, то едни кръгове, една изкривена физиономия, абе карай, нема да ги качвам у фейс бук, малко сълудничево гледам,като новоприета в психодиспансер, след обработка с маркуча, но съм щастлив притежател на документи до 2020 година,амин