Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169215 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 3
« Отговор #2940 -: Юли 16, 2010, 02:53:23 pm »
Извинете за глупавия въпрос, но някой може ли да ми каже как да си разпечатам един файл от Акробат рийдър - надлъжно, защото програмата настоява да ми го печата напречно, ама аз не искам. Искам го на "Портрет". Много ми е спешно.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2941 -: Юли 16, 2010, 03:04:47 pm »
През програмата - Файл/принт сетъп - ориентация - портрет/пейзаж. Явно така не става, значи - Файл/Принт/Пропъртис/Finishing/Orientation - долу вдясно тикчетата
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #2942 -: Юли 16, 2010, 03:35:52 pm »

минавам за една бърза констатация-транзитна Луна е в точен съвпад с транзитен Сатyрн върху натални Слънце/Марс/Мерк в 12 дом.Е ..такова нещо отдавна не ми се беше случвало.от сутринта ми е нервно-депресирано /нз дали е възможна такава комбинция/ и само се чудя какво да направя ,за да изляза от състоянието си.Реших да звънна на старото приятелче,защото малко секс винаги ме е освежавал.То пък стана още по-зле :lol:.Сега стоя и мисля,но не мога да се фокусирам :unsure:
Д***а и Луната,как моja да застане там  :33:

*

Uran

• 6041
« Отговор #2943 -: Юли 16, 2010, 03:39:45 pm »
Е, утре няма да е там. ;D

*

holanda

« Отговор #2944 -: Юли 16, 2010, 03:44:37 pm »
Е, утре няма да е там. ;D

обещаи ми,че още тази вечер ще се е 6'тнала ;D.Мале,мале..не е добре :(..ot една сутрин си навлякох карма за няколко месеца напред  :lol:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2945 -: Юли 16, 2010, 03:45:10 pm »
я ми кажете...много голяма ли ще е разликата в прооявлението и влиянието на определан планета....конкретно Нептун...в случаите, когато е в 11-ти дом на 1 градус от куспидата на 12-ти и когато е точно върху куспидата на 12-ти?...
прикачвам картата....по-лесно е когато се вижда....
това трябва да е картата ми с новия час.... ама не съм сигурна за минутите...казаха ми, че часът е в интервала 22:00 до 22:03....

*

holanda

« Отговор #2946 -: Юли 16, 2010, 03:52:35 pm »
я ми кажете...много голяма ли ще е разликата в прооявлението и влиянието на определан планета....конкретно Нептун...в случаите, когато е в 11-ти дом на 1 градус от куспидата на 12-ти и когато е точно върху куспидата на 12-ти?...
прикачвам картата....по-лесно е когато се вижда....
това трябва да е картата ми с новия час.... ама не съм сигурна за минутите...казаха ми, че часът е в интервала 22:00 до 22:03....

мисля,че не.Случая с моя Плутон е абсолютно същия.По Кох мисля,че попадаше в 1 дом.А в един друг сайт ми попада във 2-ри.
При всички положения ще се проявява и в двата дома.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2947 -: Юли 16, 2010, 04:10:30 pm »

При всички положения ще се проявява и в двата дома.

мерси....

*

Divna

« Отговор #2948 -: Юли 16, 2010, 04:35:16 pm »
Някой от вас чувал ли е нещо за планетата Нибиру? Открита е през 1982.
Ще посна едно видео, но хората с по-слаби сърца да се въздържат да го гледат, моля.

http://www.youtube.com/watch?v=nyPy-a7HrnE&feature=related

*

holanda

« Отговор #2949 -: Юли 16, 2010, 04:42:11 pm »
Ще посна едно видео, но хората с по-слаби сърца да се въздържат да го гледат, моля.

доста сме говорели за тази планета.Има най-различни теории по откриването и.Казват,че Анyнаките са първите хора,били титани и са дошли от Нибиру.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2950 -: Юли 16, 2010, 04:44:38 pm »

доста сме говорели за тази планета.Има най-различни теории по откриването и.Казват,че Анyнаките са първите хора,били титани и са дошли от Нибиру.

пуснала съм тема в мистиката за анунаките  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #2951 -: Юли 16, 2010, 04:45:21 pm »

ОК! Значи съм доста изостанала, защото току-що четох какви ли не чудеса за тази планета и след това, като намерих това видео направо ... нямам думи.

*

Divna

« Отговор #2952 -: Юли 16, 2010, 04:46:48 pm »

пуснала съм тема в мистиката за анунаките  ;D

Благодаря!
Не съм я видяла (чела). Ще я прегледам веднага.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2953 -: Юли 16, 2010, 06:33:49 pm »
Маркетинг на съблазняването

Автор: Пламен Петров

Оригиналната поговорка гласи, че “В любовта и на война – всичко е позволено!”. И докато приликата между бизнеса и войната е лесно забележима, другото е малко по-фина материя.

Защото между Любовта и Продажбите наистина има много пряка връзка. А какво е един бизнес ако няма продажби?! Просто хоби…

Сигурно на мнозина от вас им се струва почти светотатство, че правя такова сравнение – Любов и Бизнес?!

Повярвайте ми,  пряката връзка между тези две понятия не са само труженичките на Околовръстното и Лъвов мост.

Защото влюбването – в един човек или в един продукт (услуга) по същество минава през едни и същи етапи. И не винаги е от пръв поглед…

От тази гледна точка, има само два вида бизнесмени: тези, които още не са разбрали, че всички правила на съблазняването важат с пълна сила и в продажбите… и тези, които наистина успяват в бизнеса (а и извън него).  

Веднага се сещам за подходящ пример. Apple…

Има сигурно стотици различни марки компютри. Но има и Mac.

Има хиляди модели мобилни телефони. Но има и iPhone.

И за нито един от другите марки телефони не се извиват километрични опашки и хората не се редят от 3 часа през нощта пред магазина. Факт! Колкото и това да бърка в очите (и на други места) на много хора и да разправят, че гроздето е кисело – Епъл са си Епъл! (За бога, братя – престанете да пишете по форуми “Ейпъл“!!!)

Те нямат клиенти – а доживотни фенове! Защото умеят точно това – да съблазняват.

И като най-добрите изкусителки измежду жените, те също съблазняват не само с форми. Но и със съдържание…

А ето ви и още един, слабо известен факт. Оригиналното лого на Apple Computers е една нахапана ябълка. Сещате ли се откъде им е дошла идеята?

Може би сте чували за  Адам и Ева?! И Райската градина…  

Ако сте очаквали конкретни съвети как точно да съблазнявате клиентите си – ще ви разочаровам!

(Най-малкото защото и моите бизнес-тайни не са евтини…)  

Това, което искам да постигна с днешната си шътокуа е просто да ви накарам да помислите.

И да се запитате само три неща:

Колко съм добър/добра в изкуството на съблазняването?
Мога ли да стана още по-добър/по-добра в това изкуство?
Какво конкретно да предприема/ да науча?
Може би ще си зададете и още един въпрос: как да се отблагодаря на Пламски за това безценно “подбутване”?!

Е, има много начини…

(има една дебела индийска книга…)

има и едно интересно клипче отдолу.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #2954 -: Юли 16, 2010, 06:38:57 pm »
Марая и Кайли - мерси за темата. Добра идея. Ще я пълня  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2955 -: Юли 16, 2010, 07:01:58 pm »
Марая и Кайли - мерси за темата. Добра идея. Ще я пълня  ;)

и ние благодриме! :blink:
давай нещо ,че голяма скука...все едно и също само думите му различни! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2956 -: Юли 16, 2010, 07:22:26 pm »
малко умни цитати от жени  :P 

“Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото знам, че аз не съм тъпа… а също и че не съм блондинка” -- Доли Партън (“I’m not offended by all the dumb blonde jokes because I know I’m not dumb… and I also know that I’m not blonde” — Dolly Parton)

“Мисля -- следователно съм необвързана!” (“I think — therefore I’m single”. — Lizz Winstead)

“Когато са депресирани жените се тъпчат с храна или отиват на пазар. Мъжете нахлуват в други държави”. (“When women are depressed they either eat or go shopping. Men invade another country.” — Elayne Boosler)

“В политиката, ако искаш нещо да бъде казано -- помоли за това някой мъж. Но ако искаш нещо да бъде свършено -- помоли за това жена!” (“In politics, If you want anything said, ask a man; If you want anything done, ask a woman.” — Margaret Thatcher)

“Понякога се чудя дали наистина мъжете и жените са създадени един за друг?! Може би просто трябва да живеем врата до врата и от време на време да си ходим на гости?!” (“Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then.” — Katharine Hepburn)

“Щом мъжете управляват света, защо не престанат да носят вратовръзки?! Не е ли тъпо да започваш всеки ден като сам си слагаш примка на врата?!”. (“If men can run the world, why can’t they stop wearing neckties? How intelligent is it to start the day by tying a little noose around your neck?” — Linda Ellerbee)

“Мъж гинеколог е като автомонтьор, който никога не е имал собствена кола”. (“A male gynecologist is like an auto mechanic who has never owned a car”. -- Carrie Snow)

“На жените им се налага да бъдат два пъти по-добри от мъжете във всичко, което правят -- ако искат да ги смятат поне наполовина толкова добри. За щастие, това не е особено трудно”. (“Whatever women do they must do twice as well as men to be thought half as good. Luckily, this is not difficult”.  - Charlotte Whitton)

“Извивка: най-красивото разстояние между две отделни точки!”. (“Curve: The loveliest distance between two points.  - Mae West)

:57: :49: :72:

*

holanda

« Отговор #2957 -: Юли 16, 2010, 07:28:32 pm »
малко умни цитати от жени  :P 

“Понякога се чудя дали наистина мъжете и жените са създадени един за друг?! Може би просто трябва да живеем врата до врата и от време на време да си ходим на гости?!” (“Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then.” — Katharine Hepburn)

:72: :86: :25:

*

Nebesna

« Отговор #2958 -: Юли 16, 2010, 07:44:02 pm »
“Извивка: най-красивото разстояние между две отделни точки!”.  
;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2959 -: Юли 16, 2010, 07:45:28 pm »
Кой какъв е педераст...

Учтив педераст е този, който спира, за да даде предимство на пешеходец.

Нагъл педераст е този, който ти отнема предимството.

Голям педераст е този, който е заел две места на паркинга.

Тъп педераст е този, който кара според знаците.

Гадните педерасти са наслагали пътните знаци и се крият в близките храсти.

Селските педерасти са причината София да е задръстена.

Известни педерасти са тези, дето ги дават по телевизията.

Анонимни педерасти са тия с тъмните очила.

Учени педерасти са тези с дипломите.

Попът е брадат педераст в черна рокля.

Лигавият педераст се епилира.

Мъжественият педераст си бръсне главата.

Екологичният педераст кара велосипед.

Патриотичният педераст проповядва националистически идеи.

Социалноотговорният педераст пише статии за дупките и боклука.

Комунистите са педерасти-атеисти.

Съдията Съдията Съдията ПееДееРаст.

В България има стотици хиляди педерасти и стотина гейове.

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

http://www.dryndryn.net/index.php?option=com_content&task=view&id=97&Itemid=33