Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164470 Прегледи
*

holanda

Re:Говорилня 3
« Отговор #2960 -: Юли 16, 2010, 07:49:26 pm »
Кой какъв е педераст...

Анонимни педерасти са тия с тъмните очила.

Мъжественият педераст си бръсне главata

viva la BG mafia   :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2961 -: Юли 16, 2010, 08:04:38 pm »

Права на пациентите във форумите.

1. Всеки има възможност да бъде лайнонимен или да разкрие своята срамоличност, както сам изсере.
2. Пациентът трябва да се регисрира в картотеката и в екарисажа.
3. Пациентът евентуално може да пише и мнения, ако са му свободни ръцете.
4. Пациентите имат право да опищят други форуми при възникнал проблем или ако не са съгласни с балнеолечение от Мародератор.

Задължения на участниците във форумите.

1. Официалния език на форумите е UTF-8. Заместването му с Windows-1251, Windows-1256 и други подобни, е забранено.
2. Пациентите във форумите са длъжни да хранят рибата тон и да уважават рибата чук.
3. Не се допуска дискриминация на основата на кожа, косми, люспи, зъби, нокти, рога и копита.
4. Забранява се използването на тълковен речник, синонимен речник, правописен речник, китайско-български речник, както и всички останали речници.
5. Не се допускат чужди умиротворители и разрешаване на международни конфликти във въздушното пространство над форума.
6. Желателно е да се обсъжда само по предписаната рецепта, както и да се пише според клиничната пътека.
7. Пациентите във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за интелектуални изяви от типа на философски монолози, това е лечебно заведение.
8. Забранява се публикуването на адреси на сайтове за хомеопатични лекарства и други такива, забранени от закона за контрол на радиоактивните отпадъци.
9. Забранява се публикуването на прогнози за времето.
10. Забранява се люпенето на мазилка от стените на форума, както и появяването в полупрозрачно състояние и чуждоземен външен вид. :)

В случай на нарушаване на правилата на форума ще последват електрошокови санкции за нарушителите.

Права и задължения на Мародератора

1. Всеки форум има назначен Мародератор. Мародератор може да бъде всеки желаещ да носи оръжие и униформа.
2. Мародераторът на съответният форум има право да предубеди нарушителя, като му припомни правилата на форума в лични белезници.
3. При по нататъшно непристойно поведение въпросният нарушител ще бъде публично опикан.

ТОЗИ УЕБАН САЙТ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА Е ЗАГУБИ, ПОВРЕДИ ИЛИ ДРУГИ ЩЕТИ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ.

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #2962 -: Юли 16, 2010, 08:07:11 pm »
Из Тайния Етикет на поведението на възпитаните Котки спрямо Човеците
1. ТОАЛЕТНА. Винаги следвайте по петите Човека, който отива до тоалетната. Няма нужда да правите каквото и да било - просто седнете пред него и го фиксирайте с кръгли очи.

2. ВРАТИ. Никога не оставяйте вратите в апартамента затворени!!! За да отворите дадена врата, трябва да се изправите на задни лапи и да натиснете с предните (понякога е нужно първо да повисите на бравата). След като вратата се отвори, можете да продължите нататък. Ако успеете да отворите входната врата, не излизайте! – седнете до нея и поразмишлявайте. Това е особено полезно по време на дъжд, вятър или силен студ.

3. ПОМОЩ. Ако един от Човеците не е зает с нищо, а друг се побърква от работа - обезателно стойте именно до втория. Това се нарича "помощ". Ето няколко правила:- ако Човекът е прав и готви в кухнята, се скрийте зад левия му крак - така ще му е най-трудно да ви забележи и следователно имате повече шансове да ви настъпи, след което задължително да ви вземе на ръце и да ви гушне !!!- ако Човекът чете книга, се разположете около лицето му, най-желателно между очите му и книгата, ако нещо случайно ви пречи да се излегнете директно върху книгата.- ако работи с документи, разпрострете се върху тях така, че да закриете максимално количество текст, и се престорете, че спите, но периодично се “събуждайте”, за да погоните писалката или молива по бюрото. Ако ви отместят, седнете на крайчето на масата и се взрете в Човека с тъжни очи – задължително ще бъдете взети на ръце и гушнати. - ако Човекът чете вестник, разгръщайки го пред себе си, идеята е да скочите точно в центъра на вестника. Човеците обичат скоковете.- ако Човекът работи на компютъра, минете по клавиатурата, подгонете курсора на екрана, а след това задължително се проснете върху ръцете му в мига, в който почне да пише.

4. ХОДЕНЕ. Стрелкайте се пред краката на Човека при всяка удобна възможност и винаги, когато бързо се отправи нанякъде. Особено полезно е да правите това в случаите, когато Човекът носи нещо голямо, върви по стълби или се придвижва в тъмнина. Така помагате на Човека да развие реакциите си и да усъвършенства координацията на движенията.

5. СЪН. През нощта спете задължително до Човека, по възможност така, че той да не може да се обръща. Много полезно е да се спи на главата му.

6. КРИЕНИЦА. Крийте се на места, където Човекът не може да ви намери, и не излизайте поне три-четири часа при никакви обстоятелства. Това ще накара Човека да се паникьоса /Човеците обичат това чувство/ при мисълта, че сте избягали или сте паднали през балкона. Когато се появите, задължително ще ви вземат на ръце и ще ви гушнат, дори има голяма вероятност да ви целунат и да ви дадат два пъти повече храна от обикновено!

ОЩЕ ЕДИН СЪВЕТ. По-често скачайте върху щорите,пердетата и дрехите с цел висене на предни лапи – много е полезно, а и Човеците обичат протяганията!!

ПОСЛЕДЕН СЪВЕТ. Колкото се може по-често се качвайте на раменете или гърдите на Човека така, че да сте максимално близо до лицето му, след това се обърнете със задниче към него и вдигнете опашка...Човеците обичат това!!!

Из Тайния Етикет на поведението на възпитаните Котки спрямо Човеците

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2963 -: Юли 17, 2010, 09:47:22 am »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3072511

ей на това му се вика оптимизъм  :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2964 -: Юли 17, 2010, 01:43:15 pm »
Пещерните хора си палели огъня със...скален вибратор  http://www.infotourism.net/story.php?storyid=6263&name=Peshternite+hora+si+paleli+ogynia+sys...skalen+vibrator

:57:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2965 -: Юли 17, 2010, 01:48:30 pm »
 ;D Просто Марса си е казал тежката дума-хем да става за палене на огън,хем за секс ,сигурно и като оръжие са го използвали.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2966 -: Юли 17, 2010, 01:54:01 pm »
ми те са го намерили счупен на парчета - явно някой е отнесъл един вибратор по тиквата  ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #2967 -: Юли 17, 2010, 03:15:27 pm »
Пещерните хора си палели огъня със...скален вибратор  http://www.infotourism.net/story.php?storyid=6263&name=Peshternite+hora+si+paleli+ogynia+sys...skalen+vibrator

:57:

не вярвам едновременно за двете да са го използвали..по- скоро е бил за едното и като се е счупил, някоя практична дева си е казала, абе я да не го хвърлям веднага, може да го използвам да си паля огъня с него, докато се изразходи..а защо не се е изразходил??..сигурно го е изял някой саблезъб тигър, докато е размишлявал какво още може да се направи със счупеното дилдо.. :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2968 -: Юли 17, 2010, 08:19:45 pm »
я ми кажете...много голяма ли ще е разликата в прооявлението и влиянието на определан планета....конкретно Нептун...в случаите, когато е в 11-ти дом на 1 градус от куспидата на 12-ти и когато е точно върху куспидата на 12-ти?...

Нептун ти е на куспидата на 12 дом. Там търси проявлението му основно. Щом обаче не си сигурна за часа може и по двата дома, но е много близо при теб до върха на 12.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2969 -: Юли 18, 2010, 12:26:26 pm »
исках да се оплача какви са ми транзитите днес.. ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2970 -: Юли 18, 2010, 12:36:52 pm »
Синихе,

страшна ти е третата картинка в подписа :wub:

Vision:) какво  е слънцето днес :) умно предполагам,а ти красива по транзитите- предполагам ще ти се прииска да се информираш, но и някаква по- трансцедентна новина тия дни
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #2971 -: Юли 18, 2010, 12:42:18 pm »
Vision:) какво  е слънцето днес :) умно предполагам,а ти красива по транзитите- предполагам ще ти се прииска да се информираш, но и някаква по- трансцедентна новина тия дни

тъкмо се чудя как да тълкувам меркурий върху венера, венера върху меркурий..говорене до пълно изтощение, за любов де, ако имаше с кого, но понеже няма, мисля дали да не го отработя като зачета някоя любовна боза, или си изтегля романтичен филм, макар че тези много не ги тача, ама сега, заради транзитите..как мислиш.. :-[

а защо трансцедентна новина тия дни..какво значи това..утре започвам работа и влизам в Матрицата, толкова.. ;D

*

holanda

« Отговор #2972 -: Юли 18, 2010, 12:47:38 pm »
исках да се оплача какви са ми транзитите днес.. ;D

аууу,таз Луна като мойта онзи ден :-X.Яко!внимавай какви ги говориш,че с този положителен аспект с Мерк истинното ти слово може да създаде големи конфликти...направо се премести в някоя безопасна тема и чакай себеподобни ;D.
Аз днес съм добре,може да те навестя  ;) :wub:

p.s.аа,личи си,че сега ставам :-[.чакай да погледна пак

*

Vision

• 3523
« Отговор #2973 -: Юли 18, 2010, 12:50:24 pm »
аууу,таз Луна като мойта онзи ден :-X.Яко!внимавай какви ги говориш,че с този положителен аспект с Мерк истинното ти слово може да създаде големи конфликти...направо се премести в някоя безопасна тема и чакай себеподобни ;D.
Аз днес съм добре,може да те навестя  ;) :wub:

какво ми е на луната, нищо не виждам  :-\ това, че е в квадрат с мерка, показва само, че няма къде да си излея чувствата словесно, нищо друго, според мен.. :-X

тази тема е безопасна.. :P

*

holanda

« Отговор #2974 -: Юли 18, 2010, 12:57:40 pm »

какво ми е на луната, нищо не виждам  :-\ това, че е в квадрат с мерка, показва само, че няма къде да си излея чувствата словесно, нищо друго, според мен.. :-X

тази тема е безопасна.. :P

обърках се,защото предположих,че картата е транзитна.Направих свръзката,защото преди малко си гледах транзитите от astroto.com. Sorry ;). Иначе.. забелязва се отношение към Венерините въпроси,това с бърборенето за любов хич не е лоша идея.Аз съм навита,особено днес...

*

Vision

• 3523
« Отговор #2975 -: Юли 18, 2010, 12:59:16 pm »
обърках се,защото предположих,че картата е транзитна.Направих свръзката,защото преди малко си гледах транзитите от astroto.com. Sorry ;). Иначе.. забелязва се отношение към Венерините въпроси,това с бърборенето за любов хич не е лоша идея.Аз съм навита,особено днес...

картата е транзитна, явно ти днес имаш транзити на нептун по отношение на меркурий, много се бъркаш нещо.. :P

*

holanda

« Отговор #2976 -: Юли 18, 2010, 01:04:36 pm »
картата е транзитна, явно ти днес имаш транзити на нептун по отношение на меркурий, много се бъркаш нещо.. :P

;D ;Dне неее,аз говорИМ за друго,транзитите са ти зелените планетки извън картата ,мисля.Поне аз така съм се учила ;D.А това отвътре са ти наталните,които ги взех за моментни транзитни конфигурации,защото досега си гледах моите от astroto.com,а там картите са само транзитни.Не е комбинация натал-транзити.

Хайде сега,да говорим за Любов :rolleyes: :rolleyes:.//Това май често го казвам в този форум//

*

Santi

« Отговор #2977 -: Юли 18, 2010, 01:07:44 pm »
За лИбовта не се говори, изживява се  :72: ..

*

Vision

• 3523
« Отговор #2978 -: Юли 18, 2010, 01:11:24 pm »

;D ;Dне неее,аз говорИМ за друго,транзитите са ти зелените планетки извън картата ,мисля.Поне аз така съм се учила ;D.А това отвътре са ти наталните,които ги взех за моментни транзитни конфигурации,защото досега си гледах моите от astroto.com,а там картите са само транзитни.Не е комбинация натал-транзити.

Хайде сега,да говорим за Любов :rolleyes: :rolleyes:.//Това май често го казвам в този форум//

бих говорила, ама този квадрат на нат. луна с транз мерк ми пречи.. :-X
усещането е гадно, все едно те напъва отвътре да говориш, ама нищо не излиза и може да се пръснеш /не в хубавия смисъл/..
така че най- добре да ходя да си се пръскам насаме.. :rolleyes: :lol: защото всичко става в 12-ти дом.. :-X

*

Vision

• 3523
« Отговор #2979 -: Юли 18, 2010, 01:12:42 pm »
За лИбовта не се говори, изживява се  :72: ..

не и при тези транзити.. ;)