Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164681 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Говорилня 3
« Отговор #3020 -: Юли 18, 2010, 10:59:48 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:50:02 am от kris »

*

Nebesna

« Отговор #3021 -: Юли 18, 2010, 11:10:05 pm »
Лека нощ, тайфа! Приятни сънища ви желая и внимавайте в юлските горещници. Стойте на сянка и пийте по 2-3- литра вода на ден.

« Отговор #3022 -: Юли 18, 2010, 11:15:54 pm »
Дават Траспортер по ВTV синема  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
« Отговор #3023 -: Юли 18, 2010, 11:20:29 pm »
Само да вметна първа е Йо -жълтата, след това Европа има много лед на нея, Ганимед и последна, но много красива е Калисто.

Сега се сещам за Калиста Флокхарт ;D

http://www.youtube.com/watch?v=th79eL7YVMw

Много ме кефеше този сериал ;D

*

holanda

« Отговор #3024 -: Юли 18, 2010, 11:22:19 pm »
Само да вметна първа е Йо -жълтата, след това Европа има много лед на нея, Ганимед и последна, но много красива е Калисто.

Сега се сещам за Калиста Флокхарт ;D

http://www.youtube.com/watch?v=th79eL7YVMw
Много ме кефеше този сериал ;D

:08: :72:
obojavah go...
« Последна редакция: Юли 19, 2010, 12:41:33 am от жълтолилава »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3025 -: Юли 19, 2010, 12:29:55 pm »
днес е много празно и тихо във форума... :unsure:
какво правите всички...?  :blink:
работа, плаж...? :blink:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3026 -: Юли 19, 2010, 01:38:20 pm »
Аз ставам чак сега след като бях на нощен плаж  ;D

*

Nebesna

« Отговор #3027 -: Юли 19, 2010, 03:15:06 pm »
Аз ставам чак сега след като бях на нощен плаж  ;D

Бравос! Ах, ти палавнико?! докладвай!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3028 -: Юли 19, 2010, 03:47:43 pm »
Аз ставам чак сега след като бях на нощен плаж  ;D

това въобще не е оправдание! ;D ;D ;D
аз съм от 11 на крак! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3029 -: Юли 19, 2010, 04:16:39 pm »

Аз пък правих блог за почивки в Созопол на една приятелка.  ;D Вижте творението ми: http://orchideya.wordpress.com. Как съм се справила?  :-\

« Отговор #3030 -: Юли 19, 2010, 04:34:11 pm »
   Аааа, много добре си се справила Скарлет  :clap:

*

Nebesna

« Отговор #3031 -: Юли 19, 2010, 04:36:27 pm »

Аз пък правих блог за почивки в Созопол на една приятелка.  ;D Вижте творението ми: http://orchideya.wordpress.com. Как съм се справила?  :-\

Готино е. хареса ми!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3032 -: Юли 19, 2010, 04:54:49 pm »
Аз ставам чак сега след като бях на нощен плаж  ;D

Бравос! Ах, ти палавнико?! докладвай!

Хаха какво да докладвам,не беше от палавите вечери,само един огън,свещи,падащи звезди и кървава луна  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3033 -: Юли 19, 2010, 04:56:56 pm »

Много добре изглежда!  :blink:
Аз пък да ви споделя, така и не се научих да правя блогове, IT инвалид съм.  :-[
Ох, като гледам блогчето, така ми се ходи някъде по Южното Черноморие... Във Варна задушното време се редува с гръмотевични бури и дъждове, през ден. Що за лято е това, отврат направо.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3034 -: Юли 19, 2010, 04:59:56 pm »

Аз пък да ви споделя, така и не се научих да правя блогове, IT инвалид съм.  :-[
Ох, като гледам блогчето, така ми се ходи някъде по Южното Черноморие... Във Варна задушното време се редува с гръмотевични бури и дъждове, през ден. Що за лято е това, отврат направо.  :-X

сега е по-добре след този дъжд...задуха малко се махна....дано да се задържи така по-дълго....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3035 -: Юли 19, 2010, 05:40:57 pm »

Радвам се, че ви харесва. 4 дни си играх,че и нета по едно време почезна,та качвах снимки по половин час едната. Скъсаха ми се малко нервичките, но го правих с удоволствие за приятелката си. И на мен ми се ходи и съм поканена във въпросния "Дом Орхидея", но сигурно ще хода към края на август, ако не ми мине котка път. Такива спомени имам там! Приятелки сме от 1989.  :-[  Обаче каквото изкарам, запушвам ями, не дупки. Как да се отпусне човек да иде някъде. Бяс ме хваща вече.  :41:

*

Vision

• 3523
« Отговор #3036 -: Юли 19, 2010, 06:44:22 pm »
айде на коктейлите, народе!!..първият работен ден завърши успешно.. ;D

''....нека работят здраво маймуните, не се става така лесно човек..'' ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #3037 -: Юли 19, 2010, 06:52:00 pm »
   ;D Аз ще заседна на масата с шарените коктейли, ха наздраве Вижън, да ти е честита и спорна новата работа ! Баааа, предпочитам от човек да стана на маймуна  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #3038 -: Юли 19, 2010, 07:01:04 pm »
   ;D Аз ще заседна на масата с шарените коктейли, ха наздраве Вижън, да ти е честита и спорна новата работа ! Баааа, предпочитам от човек да стана на маймуна  ;D

и аз към шарените се насочих и този зеленият във високата чаша в средата си избрах първо.. ;D
още не знам каква ми е заплатата, забравих да питам.. ;D кажи не съм ли кукувица!! ;D
но разбрах, че има периодични тридневни тим билдинги в хотели по китни градчета, та съм ок..има много хора там, над 100 човека сигурно и е пълна лудница.. ;D направо не съм аз..това, където ми го пожела Дияна да ме хвърли раху ли беше, кой насред мегданя ме сполетя с пълна сила.. ;D..искам си в къщииии... ;D :-X :-[ :lol: :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #3039 -: Юли 19, 2010, 07:14:55 pm »
   ;D Аз бих издънила всички чаши на тази маса, макар че не си падам по алкохола, но са много примамливи.  ;D И хич не си кукувица, а хитруша....За заплата не се пита веднага, а впоследствие, ей така мимоходом - за да не направиш лошо впечатление...Уж че работата е по-важна за теб  :P