Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169273 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 3
« Отговор #3100 -: Юли 20, 2010, 06:31:53 pm »

относно рибите, още доста живота има да живееш докато им стигнеш нивото. в момента нито можеш да ги разбереш, нито да ги осъзнаеш... айде със здраве  :P

Прекрасно ги разбирам-оплели се патета в калчища,забравили че някога са били лебеди...

:49:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3101 -: Юли 20, 2010, 06:34:11 pm »
аз си помислих, че кенгуру е онодило заяк  :85: :85: :85:

Заприлича ми на онова дребно прегърбено извънземно от ютюба и веднага направих асоциация с тушканчика.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3102 -: Юли 20, 2010, 06:34:22 pm »
Малеее, пак порой се излива във Варна. Днес след 3 следобед такъв дъжд ме валя, реших да се поразходя пеша и напук на гръмотевичната буря да не се крия в някой подлез, както направиха някои по-нормални от мен.  ;D

До към 2012та сигурно вече ще се излиза не с чадър,а с кану  :57:

Тука още се мъчи да завали,само прикапва,но за по-късно може и да му дойде цикъла на небето  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3103 -: Юли 20, 2010, 06:39:06 pm »
вчера следобед се търкаляме с децата по диваните и слушаме как гърми и вали градушка. и само подвиквам:
- давай Уране! като тресне яко... седи дъщерята, ослушва се и пита:
- мамоооо, коя планета е на дъжда след като има на гръмотевиците?
и естествено аз изцепвам: ми Хуя, ма мама... лелееееееееее как сме се кикотили направо не е истина... докато дообясня с подробности, можете да си представите един тинейджърски мозък какви бисери роди  :57: :57: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #3104 -: Юли 20, 2010, 07:51:13 pm »
Тези пък "пияните" руснаци качили магаре на парашут и шокирали туристите. горкото жУвотно, трябвало да послужи за реклама. http://www.e-79.com/?news_id=24120

И видео: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=550071
« Последна редакция: Юли 20, 2010, 07:57:19 pm от Небесна »

*

tool

« Отговор #3105 -: Юли 20, 2010, 08:14:57 pm »
айде на коктейлите, народе!!..първият работен ден завърши успешно.. ;D

Аай, честито Vision!    Пожелавам ти да бъдеш много удоволетворена от новата си работа!  :88:

Хм, ама че съвпадение, и аз от днес съм на нова работа. Добре, че У6 ми е в 4-ти дом, та не ми се налага да полагам услия да се вписвам в нова обстановка.  :mellow:   Иначе по транзити Марс ми е в съвпад с МЦ и си беше малко като гръм от ясно небе ..   :rolleyes:

*

Nebesna

« Отговор #3106 -: Юли 20, 2010, 08:21:21 pm »

Хм, ама че съвпадение, и аз от днес съм на нова работа. Добре, че У6 ми е в 4-ти дом, та не ми се налага да полагам услия да се вписвам в нова обстановка.  :mellow:   Иначе по транзити Марс ми е в съвпад с МЦ и си беше малко като гръм от ясно небе ..   :rolleyes:

А това означава ли, че работата е "надомна", т.е. че ще работиш в къщи?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3107 -: Юли 20, 2010, 08:43:39 pm »
Днес от сутринта така яко я тресе Уран Варна. Първо тока липсваше тук-таме, нета прекъсваше, после бурята, гръмотевици, едно дърво падна и смаза кола и един човек вътре, истински погром и наводнения за пореден път. По улиците има камъни, кал, боклуци...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tool

« Отговор #3108 -: Юли 20, 2010, 08:46:58 pm »

Хм, ама че съвпадение, и аз от днес съм на нова работа. Добре, че У6 ми е в 4-ти дом, та не ми се налага да полагам услия да се вписвам в нова обстановка.  :mellow:   Иначе по транзити Марс ми е в съвпад с МЦ и си беше малко като гръм от ясно небе ..   :rolleyes:

А това означава ли, че работата е "надомна", т.е. че ще работиш в къщи?

Да, ще бачкам у дома.., на къра.., на плажа или там където сваря ..  :P  // понеже работата е свързана с компютър .. То нали и слънцето ми е в 4-ти дом / моята крепост ..  ;D , та работата е направоо пей сърце ..     :rolleyes:

Днес от сутринта така яко я тресе Уран Варна. Първо тока липсваше тук-таме, нета прекъсваше, после бурята, гръмотевици, едно дърво падна и смаза кола и един човек вътре, истински погром и наводнения за пореден път. По улиците има камъни, кал, боклуци...

Да, страхотия .. в нашия вход всичко е наводнено ..  :o съседите от последния етаж сигурно са подгизнали ..  :(

« Отговор #3109 -: Юли 20, 2010, 08:51:13 pm »
Гал, и на теб честита нова работа!  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3110 -: Юли 20, 2010, 08:51:38 pm »
В нашия вход също е наводнено.
 За вкъщи няма да споменавам, щото то си е направо орисия или проклятие да ти управлява 4 дом Нептун. Вечно все вода капе отнякъде и влага ни заобикаля.
 Уж ремонтираха покрива преди години, а от известно време пак е намерила водата пролука и един тайнствен теч има, който като вали повече се промъква под един от гардеробите и пред него се образува локвичка, а като отвориш вътре и видиш стената е сухо.  :unsure: Е това, ако някой ми го обясни как става фокуса, шапка му свалям.  ;D

*

tool

« Отговор #3111 -: Юли 20, 2010, 08:59:41 pm »
Гал, и на теб честита нова работа!  :blink:

Мерсии, Аурорче ..   :88:

За вкъщи няма да споменавам, щото то си е направо орисия или проклятие да ти управлява 4 дом Нептун. Вечно все вода капе отнякъде и влага ни заобикаля.

И на мен Нептун ми управлява 4-ти дом, ама за сега сме на сухо .. Но ние сме първи приятели с него .. ей го на, днес така се бехме омагьосали пак, че не е за разправяне ..    :P 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3112 -: Юли 20, 2010, 09:03:03 pm »
Еми явно имам още какво да го омилостивявам Нептун, от доста време мисля в тази посока. След малко почвам омагьосването, но засега при мен не помага.  ;D

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3113 -: Юли 20, 2010, 09:05:52 pm »

Нямам нужда от наместване,тъй като съм се родил добре сглобен,а колкото до поучаването-Рибите нямат толкова акъл,че да поемат твърдия Сатурнов ...урок хахаха и стават само за цацка,сиреч за мезе,при това от най-евтиното  :tongue2:
[/quote]

Синухе, интересно ми е как възприемаш рибешката опашка в глифа на Козирог? ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3114 -: Юли 20, 2010, 09:07:28 pm »
Това не е рибешка опашчица,а половината част от тялото на нимфа  :P

Пък и знака Риби си е наред,само хората родени под неговото влияние трудно се справят с него  ;)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3115 -: Юли 20, 2010, 09:09:18 pm »
Ха ,ха  - що да не е пък опашка на цаца? ;D
 :rolleyes:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #3116 -: Юли 20, 2010, 09:10:18 pm »

Пък и знака Риби си е наред,само хората родени под неговото влияние трудно се справят с него  ;)

Може би така са си избрали.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3117 -: Юли 20, 2010, 09:10:44 pm »
Ами освен ако нямаш проблем със зрението,ми намери цаца с опашка голяма към метър,т.е. цацката трябва да е поне 4-5 метра голяма  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3118 -: Юли 20, 2010, 09:11:26 pm »

Може би така са си избрали.

Ами той всеки си избира и точно там е разликата ,кой как се справя с знака си  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3119 -: Юли 20, 2010, 09:16:43 pm »
да ви запозная с Буда - изкъпан, изпощен, нахранен с топло мляко с хапче за глисти  ;D ;D ;D  /хванахме го в двора - от няколко денонощия плаче и е страшно мършавичко и изплашено/... и Амбърчето се изживява като мама сега  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/