Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168424 Прегледи
*

Mari

• *
  • 494
Re:Говорилня 3
« Отговор #3120 -: Юли 20, 2010, 09:17:05 pm »
Да . Имам лек проблем със зрението .
 Не ми отговори на въпроса.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3121 -: Юли 20, 2010, 09:23:47 pm »
да ви запозная с Буда - изкъпан, изпощен, нахранен с топло мляко с хапче за глисти  ;D ;D ;D 

Да ви е честита новата придобивка!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3122 -: Юли 20, 2010, 09:29:28 pm »
Вещичке, ма много е сладко милото. Дано взаимно се чувствате добре, спасили сте една душичка безпомощно, то ще ви е много благодарно. И ще си има много добра приятелка и мама , много ти е сладко кучето:))))))

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3123 -: Юли 20, 2010, 09:30:27 pm »
Мале какъв е тоя рижавия сладур.  :wub: :blink: Радвам се за него, че е намерил свой дом. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #3124 -: Юли 20, 2010, 09:30:58 pm »
Ами освен ако нямаш проблем със зрението,ми намери цаца с опашка голяма към метър,т.е. цацката трябва да е поне 4-5 метра голяма  ;D

Те цаците преди Потопа са били такива....по времето на Кентаврите и Циклопите.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3125 -: Юли 20, 2010, 09:31:57 pm »
Будичката е много сладък,но по разширените зеници си личи,че е преживял стрес(не само от къпането).За всеки случай го пречисти с огън,ако случайно нещо от ниския астрал му е в аурата,тъй като има такива гадини,които се вместяват в животни,което е по-лесно като са уплашени.И го провери за кожни проблеми да няма,но иначе от снимката не се виждат такива,много са опасни за хората .

Котките и кучетата съм забелязал стават големи приятелчета,повече се разбират от себеподобните си  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #3126 -: Юли 20, 2010, 09:37:26 pm »
Аай, честито Vision!    Пожелавам ти да бъдеш много удоволетворена от новата си работа!  :88:

Хм, ама че съвпадение, и аз от днес съм на нова работа. Добре, че У6 ми е в 4-ти дом, та не ми се налага да полагам услия да се вписвам в нова обстановка.  :mellow:   Иначе по транзити Марс ми е в съвпад с МЦ и си беше малко като гръм от ясно небе ..   :rolleyes:

благодаря на всички, че ми честитихте, и на теб, ga3l..честита нова работа.. :blink:
всичките тези промени на мен ми се отразяват зле..чувствам се изтощена..
имам чувството, че прекалено много ми идва вече и още една капка и ще прелея..
едно е стрес на 20, друго е на 40..не трябва да е така, не трябва външни сили да ни мятат насам- натам и да сме безпомощни..
но да не ставам и аз видна оплаквачка..ще се справя, просто трябва да мине време..

искаш ли да си сменим животите??..аз да работя в къщи, а ти между 100- 200 човека??.... :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3127 -: Юли 20, 2010, 09:37:51 pm »
Будичката е много сладък,но по разширените зеници си личи,че е преживял стрес(не само от къпането).

Майтап ще е, ако и той е от рептилите.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3128 -: Юли 20, 2010, 09:38:02 pm »
Будичката е много сладък,но по разширените зеници си личи,че е преживял стрес(не само от къпането).За всеки случай го пречисти с огън,ако случайно нещо от ниския астрал му е в аурата,тъй като има такива гадини,които се вместяват в животни,което е по-лесно като са уплашени.И го провери за кожни проблеми да няма,но иначе от снимката не се виждат такива,много са опасни за хората .

Котките и кучетата съм забелязал стават големи приятелчета,повече се разбират от себеподобните си  :blink:

че половин час пощене и скубане на гадните бълхи под чучура, като преди това го напръсках със спрей за мухи... да не мислиш, че му беше лесно да го преживее. а преди това бандата хлапета го гониха по двора да го хванат. то милото хем мечи денонощно, хем го е страх и бяга...  ;D ;D ;D  сега се е сгушило в кутията от обувки и си примечва отвреме на време но седи сгушено под една бебешка дрешка  ;D

че как се пречиства с огън  :o  тоз номер не го знам  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3129 -: Юли 20, 2010, 09:39:45 pm »
да ви запозная с Буда - изкъпан, изпощен, нахранен с топло мляко с хапче за глисти  ;D ;D ;D 

Да ви е честита новата придобивка!  ;D

а мерси  ;D  добре, че дзверо е тренирано да живее с котки, че иначе не ми се мисли  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #3130 -: Юли 20, 2010, 09:40:03 pm »
да ви запозная с Буда - изкъпан, изпощен, нахранен с топло мляко с хапче за глисти  ;D ;D ;D  /хванахме го в двора - от няколко денонощия плаче и е страшно мършавичко и изплашено/... и Амбърчето се изживява като мама сега  :rolf: :rolf: :rolf:

ох, какъв невероятен красавец!!!! ;D супер е, ще стане голяма котка..да ти е жив и здрав!! сигурна ли си, че е мъжко?? :mellow: ;D ;)

« Отговор #3131 -: Юли 20, 2010, 09:41:16 pm »
да ви запозная с Буда - изкъпан, изпощен, нахранен с топло мляко с хапче за глисти  ;D ;D ;D  /хванахме го в двора - от няколко денонощия плаче и е страшно мършавичко и изплашено/... и Амбърчето се изживява като мама сега  :rolf: :rolf: :rolf:

Чееесетито! Така мокро прилича на тасманлийски дявол  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3132 -: Юли 20, 2010, 09:42:12 pm »

ох, какъв невероятен красавец!!!! ;D супер е, ще стане голяма котка..да ти е жив и здрав!! сигурна ли си, че е мъжко?? :mellow: ;D ;)

ми отдоле няма като дудата на Амбър, ами нещо като топче с косми  :-[  та затова реших, че е мъжко... то е много мъничко - една шепичка е... откъде да знам какво е  :57:

*

Vision

• 3523
« Отговор #3133 -: Юли 20, 2010, 09:45:57 pm »
ми отдоле няма като дудата на Амбър, ами нещо като топче с косми  :-[  та затова реших, че е мъжко... то е много мъничко - една шепичка е... откъде да знам какво е  :57:

ще чакаш да му пораснат и другите топчета, за да си сигурна..защото така една котка майка ми я намери като бебе и я кръсти Чарли и всички бяхме сигурни, че е момченце, докато не изчезна някъде и доведе 3 котенца след себе си..тогава чак се усъмнихме леко и се оказа, че е Чарла.. ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3134 -: Юли 20, 2010, 09:49:44 pm »
бе каквото и да е - да е живо и здраво и да порасне голямо и добро коте и да няма бълхи, па останалото квото е такова  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #3135 -: Юли 20, 2010, 09:50:48 pm »
Будичката е много сладък,но по разширените зеници си личи,че е преживял стрес(не само от къпането).

Майтап ще е, ако и той е от рептилите.  ;D ;D ;D

Личи си, не му ли видяхте зениците?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3136 -: Юли 20, 2010, 09:55:43 pm »
че как се пречиства с огън  :o  тоз номер не го знам  :(

Ще минещ с една свещ около аурата му обратно на часовника 3,7 или 9 пъти като визуализираш как всичко попито изгаря и отделно го заключва със огън от бъдещи атаки  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3137 -: Юли 20, 2010, 09:59:12 pm »
ми отдоле няма като дудата на Амбър, ами нещо като топче с косми  :-[  та затова реших, че е мъжко...

Те в началото и при мъжките, и при женските са почти еднакви. Но мисля, че след като навършат 30-40 дни, започва леко да се напипва разликата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3138 -: Юли 20, 2010, 10:01:54 pm »
ми отдоле няма като дудата на Амбър, ами нещо като топче с косми  :-[  та затова реших, че е мъжко...

Те в началото и при мъжките, и при женските са почти еднакви. Но мисля, че след като навършат 30-40 дни, започва леко да се напипва разликата.  ;D

баннат ли е *окаяния??..защото си го представих на тази ти реплика как ти предлага да напипаш и неговата разлика.. ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3139 -: Юли 20, 2010, 10:03:26 pm »
...разлика с отрицателна величина  :57: