Здравейте всички :blink:,
Здравейте морски

хрумна ми току що - що пък да не ви попитам вас, морските в тоя форум, нали с питане ставало...
(понеже август напира, трябва да излизам в отпуска, ...нали знаете колко е досадно да те питат особено в службата кога ще искаш да си в отпуска, пък ти да не можеш да кажеш защото.
... а на мене ходи ми се на море - е, да, ама няма с кого...,
... а и не ми се ходи при моята състудентка в СЗ, където години наред вече съм отсядала, когато пак е нямало с кого ... )
питането ми е - дали знаете някое тихо и "тънко", даже предпочитам семпло, че дори диво, място за сама жена на море...
а иначе знаете ли какво ми се прави - да се метна с подходяща компания на едно подходящо МПС и да подхванем откъм север - няколко дни около Дуранкулак, после няколко около Шкорпиловци, после няколко чак на юг - до Резово ... това само като опорни точки, инак може да си спираме където ни видят очите... ех, мечтиииииииииии
вече не ми се ходи по планините... възможно ли е да съм се изчерпала енергийно, да ми е на свършване енргията за бродене по баири за това прераждане ... с тоя Плутон дето зависна над Слънцето ми, в опозиция на Марсчето ми...
поздрави на морето! моля ви, погледнете го от мене :mellow: