Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169536 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Говорилня 3
« Отговор #3280 -: Юли 23, 2010, 11:10:24 pm »
Vision спомена ...има много гаден летен вирус с повръщане и ........
племенницата ми е болничка... :( пък за децата нали е по-кофти...ама то по детските градини и яслите най-много се разпрострабява май..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3281 -: Юли 23, 2010, 11:11:23 pm »
Vision спомена ...има много гаден летен вирус с повръщане и ........
племенницата ми е болничка... :( пък за децата нали е по-кофти...ама то по детските градини и яслите най-много се разпрострабява май..

карам го в момента! отврат е!  :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3282 -: Юли 23, 2010, 11:16:19 pm »
Ужас  :o ....дано да ти мине по-бързо ....казах ми лек...ампула течен гентамицин, хапчета за корема....и примерно след няколко часа(6-24) още една ампула течен гентамицин...мен много ме страх от болести...хич не искам да се разболявам :-X :-X...майка ми и тя е болна...днес й носих лекарства...и ме е страх да не е фръкнал някой вирус към мен...

*

Марая

• 28287
« Отговор #3283 -: Юли 23, 2010, 11:18:48 pm »
Ужас  :o ....дано да ти мине по-бързо ....казах ми лек...ампула течен гентамицин, хапчета за корема....и примерно след няколко часа(6-24) още една ампула течен гентамицин...мен много ме страх от болести...хич не искам да се разболявам :-X :-X...майка ми и тя е болна...днес й носих лекарства...и ме е страх да не е фръкнал някой вирус към мен...

мерси!
нали знаеш стария лаф ;D :
с антибиотик -7 дни
без антибиотик-една седмица! ;D ;D
вирус- домъкнаха ми го! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3284 -: Юли 23, 2010, 11:24:14 pm »

мерси!
нали знаеш стария лаф ;D :
с антибиотик -7 дни
без антибиотик-една седмица! ;D ;D
вирус- домъкнаха ми го! ;D

и аз това се учудих, че с антибиоткк се е оправил вируса, но и майка ми каза същото, че преди така са ги лекували тези рабори...и един лекар семеен приятел й е преоръчал антибиотик...

*

Марая

• 28287
« Отговор #3285 -: Юли 23, 2010, 11:42:00 pm »
и аз пия антибиотик! ;D
обаче много ме е яд ,като давам пари за хапчета!
иначе тук има хора ,които ме познават и в реалния живот и знаят колко съм широкопръста , но за хапчета като се дават пари съм бясна! :angry:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3286 -: Юли 23, 2010, 11:48:46 pm »
и аз пия антибиотик! ;D
обаче много ме е яд ,като давам пари за хапчета!
иначе тук има хора ,които ме познават и в реалния живот и знаят колко съм широкопръста , но за хапчета като се дават пари съм бясна! :angry:

като ще даваш ...да действат, защото има някои лекари ги изписват едно след друго ама файда никаква....
мойта лекарка за един хроничен фарингит ми изписа антибиотик....аз след време(имах един период, в който имах някаква буца в гърлото си сякаш не можех да преглъщам, шашках се...ходих на еднокринолог да ми преглеждат щитовиднат жлеза) отидох на уши, нос, гърло и там ми казах, че това е хроничен фарингит и ме оправиха за 1 седмица със някаво сребърно нещо беше(черно на цвят)....и вече си пия студена бира и си ям сладолед без притеснения... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3287 -: Юли 23, 2010, 11:59:28 pm »
Знам го Ванила /умирам за миризмата на ванила :blink:/ ,това течно и черно...,забравих му името!
с него се маже гърлото. много е ефикасно!

*

Марая

• 28287
« Отговор #3288 -: Юли 24, 2010, 01:24:57 am »
- tova e ru4einik!
деликатес за пъстървата! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3289 -: Юли 24, 2010, 01:28:15 am »
Адаш , а може и някакъв вид бръмбар да е! :-\
твърда ли му беше обвивката?

виж това:

« Отговор #3290 -: Юли 24, 2010, 06:59:48 am »
но още нещо- подаграта е царска болест! ;D ;D ;D

Вероятно, защото само те са яли месо в изобилие  :blink:

и при ревматоидният артрит има отоци на ставите, възпалени и подути, често е наследствен
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

holanda

« Отговор #3291 -: Юли 24, 2010, 02:17:22 pm »
ей ме на  :blink:,върнах се в БГ за малко и в4ера хапнах пиле6ки водени4ки.Много яко ;D днес мисля да ям цаца,кебап4ета и разни мазни манджи...лошото е,че не успях да навия никой от моите познати-аристократи :lol:  за кръчма и май ще си ходя сама.. :P

а сега намерих едно приятно четиво-''Четирите кръвни групи и индивидуалната конструкция'' на Генадий Михалов.Препоръ4вам го ако не сте чели  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3292 -: Юли 24, 2010, 02:39:10 pm »
ей ме на  :blink:,върнах се в БГ за малко и в4ера хапнах пиле6ки водени4ки.Много яко ;D днес мисля да ям цаца,кебап4ета и разни мазни манджи...лошото е,че не успях да навия никой от моите познати-аристократи :lol:  за кръчма и май ще си ходя сама.. :P

а сега намерих едно приятно четиво-''Четирите кръвни групи и индивидуалната конструкция'' на Генадий Михалов.Препоръ4вам го ако не сте чели  :blink:

миии, Добре дошла на родна земя! ;D
и аз обичам воденичките особенно с масълце! :-[ ;D/много здравословно/ :-[ :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #3293 -: Юли 24, 2010, 02:57:41 pm »

обади се на Крис.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #3294 -: Юли 24, 2010, 03:01:59 pm »
Венера кога ще е ретроградна...?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3295 -: Юли 24, 2010, 03:21:46 pm »

От 8 октомври тръгва ретроградно в 13 гр. Скорпион, на 19 ноември се обръща директно в 27 гр. Везни (същия ден и Юпитер тръгва директно).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #3296 -: Юли 24, 2010, 03:26:29 pm »
миии, Добре дошла на родна земя! ;D
и аз обичам воденичките особенно с масълце! :-[ ;D/много здравословно/ :-[ :P

мерси,мерси.. :blink:
аз водени4ки и всякакви такива не ям принципно...отвори ми се апетита едва в4ера :rolleyes:обаче толкова ми харесаха.. :-[...Както съм тръгнала,до няколко дни ще съм минала на шкембе чорба    :lol: ;D

[обади се на Крис.. ;)

защо,пита ли за мен? ;D

ох,жега..а трябва да се ходи и до магазина   :lol:
хмм,някакви се женят,разбръм4аха се отдолу...това да не е знак нещо :rolleyes:  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3297 -: Юли 24, 2010, 03:29:44 pm »

От 8 октомври тръгва ретроградно в 13 гр. Скорпион, на 19 ноември се обръща директно в 27 гр. Везни (същия ден и Юпитер тръгва директно).
стационарен период на 27* ли ще има? :rolleyes:
би било добре за мен ;D , един тргонЧИК към натален юпитер за по-дълъг период.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3298 -: Юли 24, 2010, 03:43:53 pm »
защо,пита ли за мен? ;D

ох,жега..а трябва да се ходи и до магазина   :lol:
хмм,някакви се женят,разбръм4аха се отдолу...това да не е знак нещо :rolleyes:  ;D

не, сърдит е и не се обажда въобще.. :-\
надявах се да се видите и да го ''пръснеш'', да му мине сръднята.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #3299 -: Юли 24, 2010, 03:53:35 pm »

не, сърдит е и не се обажда въобще.. :-\
надявах се да се видите и да го ''пръснеш'', да му мине сръднята.. :blink:
;D какво ще полу4а в замяна ако се съглася :P
ама..Вижън,това не се ли наказваше... опит за склоняване към ПРъсвация :P