Е много силикон беее. Ама иначе хубави баби
Е много силикон беее. Ама иначе хубави баби Къде е сега Покаяния да им се порадва
Автор: Anonymous да 2010-07-22 @ 03:55 EESTЩе направя старчески дом и ще прибера тези баби да полагам грижи за тях, и не само
Цитат на: Вещичка в Юли 24, 2010, 04:28:05 pmхихи вижте двата добитъка как се спогодиха нанкат си заедно сгушени и плюскат от една копанка Ми извратена работа. Ти променяш естествените процеси в природата, после не е за чудене, че идват очистителни процеси - 2012г. :mellow:
хихи вижте двата добитъка как се спогодиха нанкат си заедно сгушени и плюскат от една копанка
Шефче, тотално си изтрещял вече :rolf: :rolf: :rolf:
Цитат на: Вещичка в Юли 25, 2010, 07:52:21 amШефче, тотално си изтрещял вече :rolf: :rolf: :rolf: Не знам кой е изтрещял. Куче и котка да ядат от една копанка. Или и двете дживотни са тотално изтрещели, или това е безусловен знак за идващия апокалипсис. :mellow:
кво му е лошото, че се разбират през повечето време добичетата, не мога да разбера
Цитат на: Вещичка в Юли 25, 2010, 11:41:28 amкво му е лошото, че се разбират през повечето време добичетата, не мога да разбера Ами това е част от глобализацията и "новия световен ред", а зад това, както добре знаеш, стоят рептилите. :mellow:
Цитат на: jinom в Юли 25, 2010, 10:58:18 amЦитат на: Вещичка в Юли 25, 2010, 07:52:21 amШефче, тотално си изтрещял вече :rolf: :rolf: :rolf: Не знам кой е изтрещял. Куче и котка да ядат от една копанка. Или и двете дживотни са тотално изтрещели, или това е безусловен знак за идващия апокалипсис. :mellow:Мчи какво те учудва? Моите добитъци /две кучета и пет котки/ прекрасно се спогаждат помежду си и често се случва някой от котараците да влезе в кочинката при кучетата и да спят заедно там.
Успение на св. Анна, майка на пресвета Богородица.http://news.ibox.bg/news/id_1306013742Имен ден имат хората, носещи името Анна, Янa, Eнчo.
Може, това беше от друг линк, нямам претенция да ги знам. Това с именните дни се уверих, че версии много. :blink: Всеки празнува, когато си знае, на когото е кръстен, по стар, по нов стил, в нашето семейство има също такива случаи, така че...