Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167948 Прегледи
*

holanda

Re:Говорилня 3
« Отговор #3500 -: Юли 27, 2010, 09:20:33 pm »
В пъти е над Варна, не виждам на какво основание се кичим гордо като "най-добрия за живеене". Приятно прекарване!
мерси,мерси.. :blink: иначе колко да е по-добре...като архитектура,наистина..красив е.Тих,спокоен..да! Обаче има такива шматки и глупаци.В деня,когато дойдох имаше  концерт на Пайнер.Все едно целия град се беше изсипал там.И всичките бяха с големите чалгарски коси и 8 тона грим.Много се нервя на хората тук.На няколко пъти имах нужда от помощ или съвет,а те ми се чудеха как така ги питам.Все едно само на русенци отговарят. :angry: Много чалга се дъни тук и това е проблема.Вчера имаше рок-концертче,но нали сега съм сама,постоях 5 минути и тръгнах към къщи... :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3501 -: Юли 27, 2010, 09:21:27 pm »
да..  виж ме само колко съм щастлив след като сам си изял паучето  :85:

Пожеланията бяха за жълтото, а пък, за да й мине скуката направо да вземете да се намерите там, тъкмо по-малко спам ще има във форума.  ;D :wink2:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3502 -: Юли 27, 2010, 09:22:28 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 09:11:00 am от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3503 -: Юли 27, 2010, 09:22:57 pm »
...но Варна последните години си загуби приветливия облик и взе да заприличва на столицата.

Заприлича на мини мегаполис, много шумно стана и напрегнато. На мен динамиката ми харесва, но определено липсва някогашното приветливо излъчване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3504 -: Юли 27, 2010, 09:24:35 pm »
шматки и глупаци.В деня,когато дойдох имаше  концерт на Пайнер.Все едно целия град се беше изсипал там.И всичките бяха с големите чалгарски коси и 8 тона грим.Много се нервя на хората тук

Споко, днес е тук. И такива по улиците ще видиш хиляди, ако тръгнеш...

Търново и на мен ми е един сред любимите, в Пловдив не съм била от години. За Черноморието между другото и на север има доста места, но не толкова познати от хората, иначе и аз преди смятах, че южното е по-обаятелно, но и си го предпочитам, де, но всяко от тях си има своята красота. На север е по-скалисто, на юг плажовете са по-достъпни, не така диви. Абе природа да искаш в Бг, но като се съсипва много се дразня.    

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #3505 -: Юли 27, 2010, 09:25:07 pm »
Какво му е хубавото на Русе, между другото? По-благоустроен ли е градът? Хората ли са по-сърдечни, по-свестни?
То че е по-малък и спокоен градът, е ясно. Сигурно го няма напрежението, което витае във въздуха в София и Варна.
Айде да не засягаме темата за Русе-))))... Ами,хората, определено са по-хубави-))) и сърдечни
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3506 -: Юли 27, 2010, 09:25:15 pm »
Много чалга се дъни тук и това е проблема.

Чалгатрони има навсякъде, във Варна е същото... Чалгата е опиум за народа, ако трябва да перифразираме един израз.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3507 -: Юли 27, 2010, 09:26:37 pm »
Ами,хората, определено са по-хубави-))) и сърдечни

Зависи. Но ти си определено от хубавите изключения.
Имах няколко колежки от Русе и бяха 50:50 - половината свестни, а другата половина глупави и надути.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #3508 -: Юли 27, 2010, 09:27:23 pm »
На мен любими са ми Пловдив и Сандански. Във В. Търново също е красиво.
От черноморските градове харесвам Балчик заради архитектурата му, имам приятни спомени и за Созопол... Обичам Южното Черноморие, северното не ме влече.
да..Пловдив е приятен,аз съм от там.На мен Велико Търново и Бургас са ми интересни,като и в двата града съм била само за 1-2 часа,колкото да ми се раздразни любопитството.Но ще отида.И във Варна не съм била,което е малко странно.Всеки е ходил до Варна,само аз не съм..  ;D
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 09:31:27 pm от жълтолилава »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3509 -: Юли 27, 2010, 09:27:29 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:24:42 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3510 -: Юли 27, 2010, 09:28:37 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:47:12 am от kris »

*

Vision

• 3523
« Отговор #3511 -: Юли 27, 2010, 09:29:46 pm »
Аз съм горд със своя произход и никога няма да стана софиянец  ;D

и ние сме горди с твоя произход.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3512 -: Юли 27, 2010, 09:30:46 pm »
Незнам, аз съм била в много градове на Северна България многократно и мога да кажа, че наистина като цяло хората са изключително гостоприемни и сърдечни. Имам такива впечатления и от други места на юг.
 Във Варна не ми допадат особено, като се има предвид, че тук съм родена. Но при мен има нещо, че от малка съм заобиколена от хора от различни градове, приятели, компании и никога не съм деляла хората, после чух за някви войни между градовете, но и наистина се уверих, че отношението е различно от тези на хората във Варна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3513 -: Юли 27, 2010, 09:31:45 pm »
Иначе се сещам, че най-коректната ми колежка наистина бе от Русе, но с нея и астрологично си допадахме - Телец с АС Скорпион и Луна в Козирог. Друга колежка имах от същия град - тъпо, ограничено и самодоволно същество - Слънце в съвпад с АС във Водолей, Луна в съвпад със Сатурн в Лъв отсреща. Познавах и 17-годишно момиче, дошло от Русе във Варна да изкарва лесни парички /компаньонка и танцьорка в Плейбой бара/ - Слънце и Луна в Стрелец, съвпад Венера-Плутон в Скорпион, Марс в Риби.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3514 -: Юли 27, 2010, 09:34:34 pm »
Иначе се сещам, че най-коректната ми колежка наистина бе от Русе...

Пардон! От Разград беше, сега се сетих.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #3515 -: Юли 27, 2010, 09:38:15 pm »
после чух за някви войни между градовете, но и наистина се уверих, че отношението е различно от тези на хората във Варна.
незнам аз,всъщност дори съм живяла 2-3 години в Русе /когато бях на 9-10/,но тогава беше по-разли4но.Сега или съм в неподходяща 4аст от града /сестра ми е в центъра/ или качествените хора са се изнесли и са останали само фолк-диви и рибари  :-\  не е както го помня.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3516 -: Юли 27, 2010, 09:40:19 pm »
после чух за някви войни между градовете, но и наистина се уверих, че отношението е различно от тези на хората във Варна.
незнам аз,всъщност дори съм живяла 2-3 години в Русе /когато бях на 9-10/,но тогава беше по-разли4но.Сега или съм в неподходяща 4аст от града /сестра ми е в центъра/ или качествените хора са се изнесли и са останали само фолк-диви и рибари  :-\  не е както го помня.

в Русе сега сигурно е много горещо и влажно..а комари има ли??виждала съм ги как вилнеят на талази.. :-X

мъжете от Русе са свестни, а жените не са, много странно..явно има нещо във водата, което мъти мозъците на жените там, внимавай..по- добре пии сок.. ;D

изключвам Кабала и Дивна и ако има някой друг родом от там.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #3517 -: Юли 27, 2010, 09:46:43 pm »
в Русе сега сигурно е много горещо и влажно..а комари има ли??виждала съм ги как вилнеят на талази.. :-X

мъжете от Русе са свестни, а жените не са, много странно..явно има нещо във водата, което мъти мозъците на жените там, внимавай..по- добре пии сок.. ;D

бе то комари има,но мен не ме хапят  ;D затова не мога да дам обективен отговор  :P водата е гадна,наистина,със сигурност има нещо в нея. :rolleyes: ама и соковете не стават...просто..само в паучитата ми е надеждата  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3518 -: Юли 27, 2010, 09:50:57 pm »
..явно има нещо във водата, което мъти мозъците на жените там, внимавай..

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #3519 -: Юли 27, 2010, 09:57:30 pm »

Преди въросния китайски закусвалник беше
 на главната улица, ама сега са го преместили явно.

да,точно на главната беше преди.Последния път,когато съм си взимала паучита,беше преди 4-5 години и тогава беше до някаква банка в центъра..сега незнам къде са се преместили,но няма как да не издиря мястото! :mellow: