бе то комари има,но мен не ме хапят затова не мога да дам обективен отговор водата е гадна,наистина,със сигурност има нещо в нея. :rolleyes: ама и соковете не стават...просто..само в паучитата ми е надеждата
аз пък пия тоник и швепс битер лимон на кока кола и не се оплаквам..върви много добре тоника с водка, лимон и много лед..отпуска спечените места в психиката и човек става по- импулсивен..
ти сега ме подсети,4е много си падах по швепсове..даже...има един Джинджър,който много ме кефи,но не знам дали го има. В Холанд не се намира навсякъде-трябва да имаш Юпитер/Уран ,за да се докопаш до него. Пък мойта психика ги ражда и без водки-12 дом е приятно натоварен..
не съм чувала за Джинджър, честно да ти кажа..ама швепс от джинджифил не звучи много добре, но предполагам, че това е само търговска марка??преди да гледаш 12-ти дом, виж нептун..пък и риби, защо не..ама ги виж наистина..
Цитат на: Vision в Юли 27, 2010, 10:14:41 pmне съм чувала за Джинджър, честно да ти кажа..ама швепс от джинджифил не звучи много добре, но предполагам, че това е само търговска марка??преди да гледаш 12-ти дом, виж нептун..пък и риби, защо не..ама ги виж наистина.. не,той Джинджъра беше друго..подобен е на Ривела /тя е по-разпространена/..кафява течност,пак от рода на швепсовете..пък за Рибите...да съм ги гледала.. :rolleyes:...схванах азе тънката мисла.Но първо пау4итата,после рибитИ :mellow:Тъкмо взех да им проучвам навиците от кухненския аквариум... :rolleyes:
не да ги гледаш, а да ги Видиш..четеш ме като дявола- евангелието..
Тази красота
Много е сложно да се смята на ръка и трудоемко. Има и програми за ведическа астрология, и сайтове някакви...
аз съм поглеждала в темата за Ведическа астрология,но там нещата ми се сториха малко сложни и не се заинтригувах поне на този етап..