Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165508 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Говорилня 3
« Отговор #3900 -: Август 04, 2010, 05:17:25 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:19:13 pm от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3901 -: Август 04, 2010, 05:27:33 pm »
книгата му Еволюция на връзката е доста добра за това трето измерение! от тази книга е видно, че има доста знания по въпроса. а и едва ли би станал председател на БАА щото е Киро  :P

и защо до сега не съм видяла нито една астроложка или астролог да е похвален тук в този форум? ако бъркам моля поправете ми и дайте линк да видя с очите си, че сте похвалили някого  :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3902 -: Август 04, 2010, 05:29:32 pm »
ее.. тези врати били много интересно нещо.. значи замина ни сватбата на кино..
вече съм Помаян и неудовлетворен  :(  :rolf:

Абе на теб майтап ти се струва, ама при мен от известно време стои отворена пепеляшкината вратичка - транз. Хирон и Нептун в квадрат към нат. Юпитер в 7 дом, само дето принцЪт го няма никакъФ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3903 -: Август 04, 2010, 05:29:38 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:18:08 am от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3904 -: Август 04, 2010, 05:32:29 pm »
аз съм пристрастна за него, тъй че не се меся там  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3905 -: Август 04, 2010, 05:34:04 pm »
А по въпроса за недохвалените астролози ще кажа, че видя ли наистина добър астролог, с удоволствие го признавам и го споделям публично. Но в случая не става въпрос дали човекът е добър или не чак добър астролог, а за друго. Това го казах още преди няколко години, май ще се наложи да го повторя пак. Как е възможно един астролог да преоткрие вече откритото и да го представи за своя "първородна" идея, отгоре на всичкото да стане известен именно с това?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3906 -: Август 04, 2010, 05:36:33 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:18:46 pm от kris »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3907 -: Август 04, 2010, 05:37:14 pm »
А по въпроса за недохвалените астролози ще кажа, че видя ли наистина добър астролог, с удоволствие го признавам и го споделям публично. Но в случая не става въпрос дали човекът е добър или не чак добър астролог, а за друго. Това го казах още преди няколко години, май ще се наложи да го повторя пак. Как е възможно един астролог да преоткрие вече откритото и да го представи за своя "първородна" идея, отгоре на всичкото да стане известен именно с това?

ами Лили това само говори за незнанието на другите астролози около него и на тези които са го подкрепили в "откритието" му. иначе всичко е възможно... аз поне допускам всичко и така не се тровя излишно  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3908 -: Август 04, 2010, 05:37:54 pm »

Лесно! Липса на информация ,все още много неща са завоалирани и не на последно място астрологията дава възможност за разтягане на локуми. Именно заради това се въздържам от астропсихологически анализи, е понякога го правя и е много интересно!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3909 -: Август 04, 2010, 05:42:28 pm »
ами Лили това само говори за незнанието на другите астролози около него и на тези които са го подкрепили в "откритието" му. иначе всичко е възможно... аз поне допускам всичко и така не се тровя излишно  ;D ;D ;D
Или може би за твоето..  ;D
Като допускаш всичко без да се ровиш излишно, защо тогава коментираш ? ;D

крисе, колкото съм чела за Хирон, ти едва ли си го направил  ;)  ако си го направил мога да те поздравя само!

ровя за неща дето ме интересуват, а допускам всичко и за всички... вземи си вкарай малко тоа акъл да мисли преди да се дръвчи за простотии  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3910 -: Август 04, 2010, 05:44:10 pm »
 А има и още нещо Лили, до много заключения човек стига сам. Според мен не е важно кой е пръв , а по-скоро единомислието ,като факт , който може да докаже ,трудно доказуеми неща.
Колкото повече-толкова повече!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3911 -: Август 04, 2010, 05:47:42 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:18:39 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3912 -: Август 04, 2010, 05:56:04 pm »
Според мен не е важно кой е пръв , а по-скоро единомислието ,като факт , който може да докаже ,трудно доказуеми неща.

Не е това, Марая.
Едно към едно кореспондира с написаното в сайта.
Не става въпрос кой е пръв, има си друга дума за това. Плагиатство - да вземеш чужда, разработена вече идея и да я представиш за своя. Дано случаят не е такъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #3913 -: Август 04, 2010, 05:58:11 pm »
О не, тоз интернет вече ... какво ли не прочетох, ама това направо ме разби:

Баба шашка комшии със стрийптийз в Църква
BLITZ - 04 Август 18:29
В квартала се разхожда и въоръжено с нож момиче, изреваха перничани
Болна баба взриви пернишки квартал със стрийптийз. 64-годишната жена се разхожда от седмици гола по улиците за ужас на комшийте си от квартал Църква. Тя е шизофреничка и не съзнава какво прави, обясни пред "Стандарт" кметът Румен Петров.

Той обаче поиска помощ от общинската управа, за да се спре голата пешеходка. Скандално е, гледат я деца и възрастни, въстана Петров. Той пускал няколко жалби до прокуратурата, но отговор няма.

Кварталът е тероризиран и от млада жена, която пък обикаля улиците, въоръжена с нож. Хората се притесняват, че може да ги нападне, защото не е с разсъдъка си по рождение.

Лекарите да приберат болните, не можем да ги ловим с ласо между къщите, поиска кметът. Той твърди, че пернишката болница отказвала да държи за по-продължително време лудите, защото не е психиатрична клиника. Ще пиша до здравното министерство, закани се управникът на кв. Църква. /БЛИЦ

http://novini.dir.bg/news.php?id=6853634

*

Марая

• 28287
« Отговор #3914 -: Август 04, 2010, 05:58:18 pm »
Според мен не е важно кой е пръв , а по-скоро единомислието ,като факт , който може да докаже ,трудно доказуеми неща.

Не е това, Марая.
Едно към едно кореспондира с написаното в сайта.
Не става въпрос кой е пръв, има си друга дума за това. Плагиатство - да вземеш чужда, разработена вече идея и да я представиш за своя. Дано случаят не е такъв.

Гадничко е Лили , но е често срещано ;).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3915 -: Август 04, 2010, 06:04:25 pm »
Гадничко е Лили , но е често срещано ;).

Предполагам, че знаеш колко богат астрологичен ресурс има в необятния Интернет. Та какво му е да се вземе нещо наготово и да се представи за откритие, след като друг го е "снесъл" вече? Но едно е да се превеждат статии и да се посочва източникът или да се превеждат някои откъслечни фрагменти и на тази база темата да се доразвива и допълва, друго е да се вземе готова концепция, по която вече са правени доклади/статии, и да се представи за новооткрита.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3916 -: Август 04, 2010, 06:04:44 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:18:33 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3917 -: Август 04, 2010, 06:11:25 pm »
Не твърдя, че случаят на 100% е такъв.
Но още преди няколко години, когато по някаква случайност попаднах на въпросния сайт "Маги астролъджи", веднага ми светна червена лампичка - "намери петте прилики" (броят, разбира се, няма значение).  :-\ А тогава, си спомням, имаше ен-та поредна астрологична конференция и се изнасяха разни доклади...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3918 -: Август 04, 2010, 06:15:06 pm »
Не твърдя, че случаят на 100% е такъв.
Но още преди няколко години, когато по някаква случайност попаднах на въпросния сайт "Маги астролъджи", веднага ми светна червена лампичка - "намери петте прилики" (броят, разбира се, няма значение).  :-\ А тогава, си спомням, имаше ен-та поредна астрологична конференция и се изнасяха разни доклади...

Лили ,аз на тебе ти се чудя , стоя академичен изказ и тая невероятна симбиоза дхойтиш и западна , защо превеждаш и се потиш за жълти стотинки ,а не седнеш да направиш няколко поредици? :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3919 -: Август 04, 2010, 06:42:19 pm »
защо превеждаш и се потиш за жълти стотинки ,а не седнеш да направиш няколко поредици? :unsure:

Какви поредици? За книги ли става въпрос? Не мисля, че съм готова все още, нито аудиторията е готова за това. Визирам мнозинството... Малцина са онези, на които ще са им нужни и полезни моите писания.
А пък и за всяка разработка, за написване на книга е нужно време, много време. Да ти е спокойно, някой друг да се грижи за нещата от бита, а ти да седиш и да драскаш само. Нямам време да се включвам адекватно по темите във форума, а ти за поредици ми говориш...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.