Хич не ги разбирам груповите медитации, тоест разбирам, но не са за мен. Не бих могла да се отпусна, а познавам хора, които редовно участват в подобни сбирки и било въпрос на нагласа. Е явно нямам такава. За мен медитацията е интимно занимание.
Имаш много тънка чувствителност, връзката между физическото ти тяло и астралното е много охлабена, за това имаш такова чувство, щото астралното не е в синхрон с физическото, остава висящо във въздуха и съответно физическото бива като блокирано.
как да ги синхронизирам ....някой има ли идея?
а ти как си с кръвното?
ами нормално..имала съм периоди на ниско кръвно...това докато ходех на училище, но по-принцип съм ок....
жълтичко .. това не е добрия вариант, аз първоначално друго си помислих.. ама се сещам сега вече за какво е ставало въпрос, заради това не ги обичам тези психолози и тн.. аз си помислих, че ще ходиш на нещо по-така, подобно на йога..
дълъг, колко да е дълъг...
от няколко часа го тествам и все не ми се вмества в полето
Цитат на: abroad в Август 05, 2010, 03:37:39 pmдълъг, колко да е дълъг... падаш си,м ем,дългичък е,на мен поне ми идва в повече от няколко часа го тествам и все не ми се вмества в полето
кое поле :unsure:, в скобките ли
Какъв е този сайт ? Да не се намира на Венера ?