Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169111 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Говорилня 3
« Отговор #4420 -: Август 15, 2010, 09:50:10 am »
Голяма е бонбонка, Вижън! ДА ви е жива и здрава!  :wub:

бонбонка е, обаче има и страхотен характер, водолейски..много е сериозна и концентрирана и освен за това с коя рокля да излезе, или обувки, прическа и т.н., за друго не се глези.. ;D

Тази кукла твоята ли е, Вижън? На мама красавицата....с очички като маслинки.  ;D

не, това е дъщеричката на брат ми, вчера и правихме кръщене, вече е християнка..  :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4421 -: Август 15, 2010, 10:11:03 am »
Голяма е бонбонка, Вижън! ДА ви е жива и здрава!  :wub:

бонбонка е, обаче има и страхотен характер, водолейски..много е сериозна и концентрирана и освен за това с коя рокля да излезе, или обувки, прическа и т.н., за друго не се глези.. ;D

Тази кукла твоята ли е, Вижън? На мама красавицата....с очички като маслинки.  ;D

не, това е дъщеричката на брат ми, вчера и правихме кръщене, вече е християнка..  :blink:  Да е жива и здрава християнката!  :blink:

« Отговор #4422 -: Август 15, 2010, 01:35:46 pm »
На всички Варненци, честит празник на морската ни столица ;D ;D ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4423 -: Август 15, 2010, 01:38:46 pm »
ето снимки  ;D нашето гардже си е най- хубаво, първата снимка е преди да тръгнем, още сме свежи, втората и третата са веднага след церемонията, която продължи към 1 час и вече сме малко изтощени след всичките песни, къпане, преобличане и т.н... ;D

това ресайзване ми взема огъня.. :(

чаровница с тези подчертани, природно сочни устни,
прилича ли на тати ;) :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #4424 -: Август 15, 2010, 04:03:13 pm »
чаровница с тези подчертани, природно сочни устни,
прилича ли на тати ;) :blink:

всичко при нея е много смесено в чертите, като че си ги е избирала сама и си е взела най- подходящите.. ;D
устните са на майка и, формата на лицето е като моята, ушите са като на майка и, по- големи от моите, но това е добре, защото показват, че има повече жизнена енергия..брадичка, като моята, на майка и е малка..нос, малък като моя, но по- широк, като на майка и, показва, че има по- голям от моя обем на белите дробове..иначе защо я сравнявам с мен, а не с брат ми..защото ние с брат ми много си приличаме, но все пак в женското тяло има особености, които го различават от мъжкото..в хороскопа на племенницата има толкова съвпади с моя, че мисля, че е душата на любимата ми баба, и тя беше водолейка..характера им е същият, макар че детето е малко, но то се роди с този характер и той си личеше от преди да проговори..а съвпадите в моят и в нейният хороскоп са просто уникални..

ето, направих ни една синастрия с нея, с този огромен стелиум в риби ми пълни душата максимално.. ;D а виж и другите съвпадъци.. :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4425 -: Август 15, 2010, 04:14:13 pm »
Малката е страшна мадама! на патето я харесвам много!
Иииии , няма грозни асц. Стрелец! С тая венера в риби...,много е състрадателна милата! В очите и има много мистика.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4426 -: Август 15, 2010, 04:30:55 pm »
С тая венера в риби...,много е състрадателна милата! В очите и има много мистика.

Ето ти още една Венера в Риби: ;D

...
« Последна редакция: Август 15, 2010, 04:52:52 pm от Скарлет »

*

Asol

• 4140
« Отговор #4427 -: Август 15, 2010, 04:34:10 pm »
Хубаво дете, жив и здрав да ти е Скарлет.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4428 -: Август 15, 2010, 04:36:37 pm »
Хубаво дете, жив и здрав да ти е Скарлет.  :blink:

Благодаря ти, Асол.  :blink: Душичката ми е...на мама Рибката.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4429 -: Август 15, 2010, 04:41:59 pm »
Личи че е рибка - има изразителни очи  :blink: 

*

Vision

• 3523
« Отговор #4430 -: Август 15, 2010, 04:42:18 pm »
С тая венера в риби...,много е състрадателна милата! В очите и има много мистика.

Ето ти още една Венера в Риби: ;D

има нещо в тях, което те кара да искаш да ги гушнеш и да ги държиш така завинаги, за да ги пазиш от всичко..ама не дава бее, като мен е, не дава никой да я гушне и да я държи, все едно се задушава ако някой я хване..разбирам я прекрасно, затова си седя само кротко и когато тя прецени, се приближава за малко, голямо е зверче, на мен се е метнала, и двете имаме плутон в първи дом и ретро мерк, разбираме си се чудесно и без думи и без много много фамилиарности.. ;D

« Отговор #4431 -: Август 15, 2010, 04:44:20 pm »
Лееееле този влажен поглед как ще кърти мадамитеее...направо са се предали ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4432 -: Август 15, 2010, 04:47:16 pm »

има нещо в тях, което те кара да искаш да ги гушнеш и да ги държиш така завинаги, за да ги пазиш от всичко..ама не дава бее, като мен е, не дава никой да я гушне и да я държи, все едно се задушава ако някой я хване..разбирам я прекрасно, затова си седя само кротко и когато тя прецени, се приближава за малко, голямо е зверче, на мен се е метнала, и двете имаме плутон в първи дом и ретро мерк, разбираме си се чудесно и без думи и без много много фамилиарности.. ;D

Моя не само, че дава да го гушкам все още, ами и всяка сутрин като се събуди идва да си легне при мен за 5-10 минути да се гушкаме и после ставаме по задачите. Много е обичен. Сега е с мацки в парка, моля ви се. От сега го гонят.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4433 -: Август 15, 2010, 04:47:54 pm »

Ха-ха , само влажен ли? Тук не е толкова силна Венерата сспоред мен. Тук има нещо целенасочено и директно , настоятелно и настъпателно ,готово да побеждава.
Скарлет , какво има в рогатите знаци?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4434 -: Август 15, 2010, 04:49:13 pm »

Ха-ха , само влажен ли? Тук не е толкова силна Венерата сспоред мен. Тук има нещо целенасочено и директно , настоятелно и настъпателно ,готово да побеждава.
   Луна в Козирог.   ;)

« Отговор #4435 -: Август 15, 2010, 04:49:19 pm »
  Моя не само, че дава да го гушкам все още,

На моя приятелка рачето-син така и даваше да го гушка до късно, но сега вече е на ок 17 години май.... :rolleyes: и и вече на дава на улицата да го гушне  ;D, но в къщи дава и още как  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4436 -: Август 15, 2010, 04:51:23 pm »

Кърти мивките...мани..нали е каякар. Ходи и на фитнес сега, защото почиват лятото от тренировките по каяк. Само се перчи:"Виж ме, мамо, какви мускули съм направил"....по 3 пъти на ден.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4437 -: Август 15, 2010, 04:53:13 pm »

Луна в Козирог.   ;)

Силно подчертана луна! И не ми казвай , че неговата луна е на тригон от мързеливия марс ;D ;).
Вероятно усещането за сигурност , здрав морал и стабилитет /така те вижда той , чрез луната в козирог/ са основното  в/у което ще изгради и ценностната си система!
Да ти е живо и здраво детето.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4438 -: Август 15, 2010, 04:55:42 pm »

Едва ли, аз имам друго впечатление - има меко излъчване. Никакви рогати не се усещат от снимката. Тя, Аурора го написа  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4439 -: Август 15, 2010, 04:57:23 pm »

Силно подчертана луна! И не ми казвай , че неговата луна е на тригон от мързеливия марс ;D ;).
Вероятно усещането за сигурност , здрав морал и стабилитет /така те вижда той , чрез луната в козирог/ са основното  в/у което ще изгради и ценностната си система!
Да ти е живо и здраво детето.

По градуси правят тригон, но са в кардинални знаци. Марса е във Везни. Но си има твърди аспекти към него, споко. Мързелив спортист не съм виждала. Много ни е силна връзката. Луната му е в съвпад с Нептун.