Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167808 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Говорилня 3
« Отговор #4440 -: Август 15, 2010, 04:58:31 pm »

Едва ли, аз имам друго впечатление - има меко излъчване. Никакви рогати не се усещат от снимката. Тя, Аурора го написа  ;D

Има, има рогати, но има и силни Риби, Луна с Нептун....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4441 -: Август 15, 2010, 04:58:34 pm »
Личи че е рибка - има изразителни очи  :blink: 

Да бе ! Права си Асол, винаги съм се питала тия риби що така им личи в очите? :-\
Едното око е на слънцето ,другото на луната....Напоследък ,/това малко извън разговора , ама да го споделя/ си мисля , че при всички двойни органи в човешкото тяло , без значение от знаците ,които са посочени за управители имат отношение слънце и луна /ЯН и ИН/.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #4442 -: Август 15, 2010, 04:59:26 pm »
На теб нали ти беше орисано рибешкото, или греша ? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4443 -: Август 15, 2010, 05:04:19 pm »
На теб нали ти беше орисано рибешкото, или греша ? :rolleyes:

Аз съм абонирана за тая зодия! :57:
Невъзможно е да не ми се лепне рибок! ИЦ- риби , сатурн в риби и Хирон - оня дето малък го вади ,ама големи сакътлъци прави!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4444 -: Август 15, 2010, 05:13:17 pm »

Силно подчертана луна! И не ми казвай , че неговата луна е на тригон от мързеливия марс ;D ;).
Вероятно усещането за сигурност , здрав морал и стабилитет /така те вижда той , чрез луната в козирог/ са основното  в/у което ще изгради и ценностната си система!
Да ти е живо и здраво детето.

По градуси правят тригон, но са в кардинални знаци. Марса е във Везни. Но си има твърди аспекти към него, споко. Мързелив спортист не съм виждала. Много ни е силна връзката. Луната му е в съвпад с Нептун.

Аз не визирам неговия марс ;D ;D.
а твоя :P , той е в телец и би следвало да има тригон негова луна твой марс! ;D
Харесвам съвпада луна/нептун и то много! Въобще без значение как е аспектиран Нептун с луната е добър знак за връзка на психиката с други светове. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4445 -: Август 15, 2010, 05:20:03 pm »
Вижън, там компанията на пейката не ви ли напече много, а тоя лаптоп сигурно е на слънчеви батерии  ?  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4446 -: Август 15, 2010, 05:31:26 pm »

Харесвам съвпада луна/нептун и то много! Въобще без значение как е аспектиран Нептун с луната е добър знак за връзка на психиката с други светове. :blink:

Тригона не е съвсем точен, но са съвместими Луната му и Марса ми. За Рибешко/Рачешкия тригон да не говорим. А за другите светове.... не е само от Луната и Нептун, а и от съвпада Юпитер/Уран.  :72: 

*

Vision

• 3523
« Отговор #4447 -: Август 15, 2010, 05:47:04 pm »
Вижън, там компанията на пейката не ви ли напече много, а тоя лаптоп сигурно е на слънчеви батерии  ?  :rolleyes:

ние сме нощни птици, не ни съди по годините, нощем ходим да се зареждаме енергийно.. ;D а през деня се храним със слънчева светлина.. ;) ама нещо не е съвсем като на младини..ето, вчера..само един ден злоупотреба с алкохола и сега съм с тъмни кръгове под очите, а алкохола беще разкошен и нито имам махмурлук, нито ме боли нещо, ама старост- нерадост..оплаквам се на майка ми, че нещо вече нямам апетит и храната не ми носи радост, нито ми се готви, а тя вика- ами така е, с възрастта човек губи желанието и афинитета си към храната, с което ме закла, това слънце в телец го казва на луна в телец..просто не е истина..явно е вярно че наближава краят на света.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #4448 -: Август 15, 2010, 07:17:59 pm »

Тригона не е съвсем точен, но са съвместими Луната му и Марса ми. За Рибешко/Рачешкия тригон да не говорим. А за другите светове.... не е само от Луната и Нептун, а и от съвпада Юпитер/Уран.  :72: 

Гранция за късмет! През целия живот! :blink:

« Отговор #4449 -: Август 15, 2010, 08:42:57 pm »
Гледам хороскопа /БЕЗ ЧАС НА РАЖДАНЕ!!!!/ на Джери Брукхаймър - мнооого голям холивудски продуцент и викам....лелее ако ме познаваше, как щях да се впиша в някое от "местопрестъпленията" му  ;D ;D ;D Страшна синастрия  :P :P :P

http://www.astrotheme.com/celestar/portrait.php?clef=GW96ufZQ4XVg&info=1

Жалко, наистина, че не можем да видим точна домофикация, защото този човек знае как да прави пари!!!! :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4450 -: Август 15, 2010, 08:56:08 pm »
Гледам хороскопа /БЕЗ ЧАС НА РАЖДАНЕ!!!!/ на Джери Брукхаймър - мнооого голям холивудски продуцент и викам....лелее ако ме познаваше, как щях да се впиша в някое от "местопрестъпленията" му  ;D ;D ;D Страшна синастрия  :P :P :P

http://www.astrotheme.com/celestar/portrait.php?clef=GW96ufZQ4XVg&info=1

Жалко, наистина, че не можем да видим точна домофикация, защото този човек знае как да прави пари!!!! :-[

Знаех си аз ,че Младенов е пътник! ;D ;D ;)

« Отговор #4451 -: Август 15, 2010, 09:03:48 pm »

хахахаха  ;D ;D ;D А-а-а-а-а, не е! Брукхаймър е набор 45 и от него само пари и слава може да се изкарват, друго няма на търся  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4452 -: Август 15, 2010, 09:13:55 pm »
Аурорче, ще се пляскаме  :P  дават по БТВ Армагедон и Брус Уилис, добре че щерката ми се обади да го гледам  :-[

и сега пак ще се жертва Брусчооо  :'( :'( :'(  еееееей да му се не види колкото пъти го гледам този филм, толкова пъти рИвЪ кат магарИ накрая  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #4453 -: Август 15, 2010, 09:21:07 pm »
Щото е много стар, и викам вие сигурно можете да го изиграете пълнометражно  ;D, та затова не го препоръчах  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4454 -: Август 15, 2010, 09:23:00 pm »
Щото е много стар, и викам вие сигурно можете да го изиграете пълнометражно  ;D, та затова не го препоръчах  ;D

аааааа не така! това си е Брус Уилис - милият рибок, как да не го изпапкаш и да рИвеш след това  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #4455 -: Август 15, 2010, 09:28:26 pm »

хахахаха  ;D ;D ;D А-а-а-а-а, не е! Брукхаймър е набор 45 и от него само пари и слава може да се изкарват, друго няма на търся  ;D

Абе от реализиран мъж всичко може!
Тея по-младите , нереализирани и скопени буквално...., може и 8СТАНИ ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ДА МУ ПЕЕШ! :-[ ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4456 -: Август 15, 2010, 09:30:23 pm »

И стар, и тегав....снощи гледах като малоумна до 2 часа "Потоп" и то 2 серии..малоумна работа. Вместо да пуснат на тоя изплющял вече психически народ една комедия, те още повече правят да психясват хората.  :angry:

« Отговор #4457 -: Август 15, 2010, 09:33:39 pm »
Дам, филмите за катклизми и тям подобни, ако не са мащабни продукции не стават.

Ако не ви се спи нощес, да ви кажа, че по Про БГ от 23 ч ще дават Призрачен кораб с Джулиана Маргуляс. Много е гадничък.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4458 -: Август 15, 2010, 09:36:07 pm »
Дам, филмите за катклизми и тям подобни, ако не са мащабни продукции не стават.

Ако не ви се спи нощес, да ви кажа, че по Про БГ от 23 ч ще дават Призрачен кораб с Джулиана Маргуляс. Много е гадничък.

Дай нещо друго....,сега ще видиме дъртия козел какво ще сготви с мойта Вики и после чаша бяло вино и филмче искам..., ама нещо лежерно ,леко и меко ;D ;)

« Отговор #4459 -: Август 15, 2010, 09:40:29 pm »
....и после чаша бяло вино и филмче искам..., ама нещо лежерно ,леко и меко ;D ;)

мммм подсети ме, че имам козе сиренце и бяло вино в хладилникаа. Ай наздраве и на вас и на мен  ;D

няма лежерни филми  :-\