Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168934 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 3
« Отговор #4460 -: Август 15, 2010, 09:41:27 pm »
Вместо да пуснат на тоя изплющял вече психически народ една комедия, те още повече правят да психясват хората.  :angry:

що бе, на мен ми навява съвсем други мисли този филм  :P

като например факта, че хората могат да се обединят само пред някакъв катаклизъм, а иначе са си същите безпардонни, нагли и изфирясали егоисти...

интересно ми е да гледам такива филми, някак има нещо в тях дето ме привлича неистово  :57:
харесва ми да гледам психо факторите и подбудите за действие...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4461 -: Август 15, 2010, 09:47:39 pm »
....и после чаша бяло вино и филмче искам..., ама нещо лежерно ,леко и меко ;D ;)

мммм подсети ме, че имам козе сиренце и бяло вино в хладилникаа. Ай наздраве и на вас и на мен  ;D

няма лежерни филми  :-\ 

Наздраве и натеб от нас! :49: :kissd:
на цифрова сме и ще търсиме нещо по HBO , дано намериме.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #4462 -: Август 15, 2010, 09:53:09 pm »
Вместо да пуснат на тоя изплющял вече психически народ една комедия, те още повече правят да психясват хората.  :angry:

като например факта, че хората могат да се обединят само пред някакъв катаклизъм, а иначе са си същите безпардонни, нагли и изфирясали егоисти...

интересно ми е да гледам такива филми, някак има нещо в тях дето ме привлича неистово  :57:
  Щом съм стояла до 2 часа, начи и на мен ми е било добре.  :P Колкото до обединението на хората, не ми се разсъждава на тази тема. Аз съм проста и мразим да мислим.  :P Но Бог си знае работата.  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #4463 -: Август 15, 2010, 09:53:23 pm »

На Вещица какво друго  ;D Хайде стига подбуди за действие и аз искам комедиен филм или сериал. Върви по вечерно време по бтв един "Щурите съседи"  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4464 -: Август 15, 2010, 09:58:07 pm »
Хайде стига подбуди за действие и аз искам комедиен филм или сериал. Върви по вечерно време по бтв един "Щурите съседи"  ;D

Ааааа, оная вечер се скъсах от смях с тях.  ;D Много ми хареса филмчето.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4465 -: Август 15, 2010, 10:09:24 pm »
Вчера си направих малко подаръче за душата....да споделя, че много му се кефих на пръстенчето.  :blink: От магазина на "Ювел" на "Мария Луиза", ако го знаете Софиянки. Ей го на:

Ако има мераклии, могат да разгледат и каталога им. Има много богата гама от бижута...с камъни, без камъни....на кой каквото му е кеф. http://www.uvel.bg/R1024/index5FAB.html

*

Vision

• 3523
« Отговор #4466 -: Август 15, 2010, 10:12:28 pm »
Вчера си направих малко подаръче за душата....да споделя, че много му се кефих на пръстенчето.  :blink: От магазина на "Ювел" на "Мария Луиза", ако го знаете Софиянки. Ей го на:

Ако има мераклии, могат да разгледат и каталога им. Има много богата гама от бижута...с камъни, без камъни....на кой каквото му е кеф. http://www.uvel.bg/R1024/index5FAB.html

нещо не е наред този сайт..
а, влязох по заобиколен начин http://www.uvel.bg/R1280/index5.php

има едни приятни обици, ама къде ще ги нося, не знам... ;D

« Последна редакция: Август 15, 2010, 10:20:06 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4467 -: Август 15, 2010, 10:13:59 pm »
Кое не му е наред?  :-\ При мен се отваря и всичко е ОК.  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4468 -: Август 15, 2010, 10:18:20 pm »
На Вещица какво друго  ;D Хайде стига подбуди за действие и аз искам комедиен филм или сериал. Върви по вечерно време по бтв един "Щурите съседи"  ;D

ооо, Марияно е страшен мен! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4469 -: Август 15, 2010, 10:20:50 pm »
Вчера си направих малко подаръче за душата....да споделя, че много му се кефих на пръстенчето. 

Сууупер, Скарлета!  :blink: Честито!
Аз съм в отпуска и мисля следващата седмица да пообиколя моловете за разпродажби на парцалки.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4470 -: Август 15, 2010, 10:27:15 pm »

има едни приятни обици, ама къде ще ги нося, не знам... ;D

Важното е да ти е гот на душата. Пък си ги носи в къщи, ако щеш.  ;D Много са хубви.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4471 -: Август 15, 2010, 10:28:27 pm »
Вчера си направих малко подаръче за душата....да споделя, че много му се кефих на пръстенчето. 

Сууупер, Скарлета!  :blink: Честито!
Аз съм в отпуска и мисля следващата седмица да пообиколя моловете за разпродажби на парцалки.  :rolleyes:

Мерсиии! Има и хубави парцалки...щом си в отпуск, намини към нашия МОЛ Сердика.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #4472 -: Август 15, 2010, 10:32:07 pm »
Важното е да ти е гот на душата. Пък си ги носи в къщи, ако щеш.  ;D Много са хубви.

честит ти пръстен на теб.. :blink:
злато не харесвам, а бели метали имат малко като гледам..и бижута почти не нося вече..а обици за над 800 лв само за да ги сложа в къщи някак не върви.. :P не си падам просто по бижута..отдавна ми мина мерака..

« Отговор #4473 -: Август 15, 2010, 10:32:44 pm »
Има и хубави парцалки...щом си в отпуск, намини към нашия МОЛ Сердика.  :blink:

Точно там смятам да отида, че все не ми е по път  ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #4474 -: Август 15, 2010, 10:40:01 pm »
Важното е да ти е гот на душата. Пък си ги носи в къщи, ако щеш.  ;D Много са хубви.

честит ти пръстен на теб.. :blink:
злато не харесвам, а бели метали имат малко като гледам..и бижута почти не нося вече..а обици за над 800 лв само за да ги сложа в къщи някак не върви.. :P не си падам просто по бижута..отдавна ми мина мерака..

Мерси, Вижън. Аз по принцип рядко правя подобни покупки. Мразя да се кича като коледна елха, за да демонстрирам богатство примерно. Но обичам само злато....да ми се начуди човек на Рака в мен.  :rolleyes: Определено обичам бижута. От мен сладки сънища, момичета и момчета!  :88: :bedtime2:

« Отговор #4475 -: Август 15, 2010, 10:41:04 pm »
Лека, Скарлета!  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #4476 -: Август 15, 2010, 10:50:35 pm »
Мерси, Вижън. Аз по принцип рядко правя подобни покупки. Мразя да се кича като коледна елха, за да демонстрирам богатство примерно. Но обичам само злато....да ми се начуди човек на Рака в мен.  :rolleyes: Определено обичам бижута. От мен сладки сънища, момичета и момчета!  :88: :bedtime2:

малко съм хипарлива по душа, обичам кожени лентички, бели, ръбести мъниста, сребро, седеф, корали..по едно време си бях навила към 30 реда кожени връвчици на китките, а лятото обичам гривни на глезените- сребро със звънчета, делфини, ключета и такива разни, седефени пеперуди..може да имам и циганска кръв някъде назад в рода, кой знае.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4477 -: Август 15, 2010, 10:57:52 pm »

малко съм хипарлива по душа, обичам кожени лентички, бели, ръбести мъниста, сребро, седеф, корали..по едно време си бях навила към 30 реда кожени връвчици на китките, а лятото обичам гривни на глезените- сребро със звънчета, делфини, ключета и такива разни, седефени пеперуди..може да имам и циганска кръв някъде назад в рода, кой знае.. ;D

Интересноооо! Аз имам слънце в стрелец , преднатални затъмнения каквито се сетиш също , мерка е в стрелец ,ЮЛВ също , 5-ти стрелец , а мразя жълто злато!!!!
Харесвам бяло злато , сребро и платина! наистина притежавам богата колекция , имам свидетели , но.... умирам за седеф и корали , просто и дупе давам :-[ ;D ;D ;D за тях!  :-\ що така?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4478 -: Август 15, 2010, 10:59:35 pm »
Много обичам сребърни бижута с камъни, злато не нося (само бяло). Но пък имам лошия навик да купувам и да ги трупам само. Слагам по веднъж-два пъти и после захвърлям, бързо ми омръзва всичко. Така съм и с дрехите за съжаление. Получавам удовлетворение от самата покупка, а не да го нося впоследствие. И с парфюмите съм по същия начин. Не мога да имам един-единствен "мой" парфюм, не мога и всеки ден да съм с един и същ... Дори когато пътувам извън града за два-три дни, вземам по три парфюма, за всеки ден различен.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4479 -: Август 15, 2010, 11:01:05 pm »
Аз пък въпреки, че съм Везна с Ас Лъв не нося бижута. Като тийнейджърка носех обеци и гривни. Най ми харесваха дървени и седефени, но ми омръзнаха. Сега не нося нищо. Нося от време на време един златен пръстен, но и той ми омръзва. ;D Не знам защо, но нямам никаква страст към бижутата  :-[