Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165121 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 3
« Отговор #4480 -: Август 15, 2010, 11:03:44 pm »
Моята страст я обяснявам с акцентиран 5 дом и Венера върху нодалната ос в западната карта, в съчетание с Юпитер в Телец, а във ведическата - АС Везни, Венера в екзалтация и господар на хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4481 -: Август 15, 2010, 11:06:03 pm »

Интересноооо! Аз имам слънце в стрелец , преднатални затъмнения каквито се сетиш също , мерка е в стрелец ,ЮЛВ също , 5-ти стрелец , а мразя жълто злато!!!!
Харесвам бяло злато , сребро и платина! наистина притежавам богата колекция , имам свидетели , но.... умирам за седеф и корали , просто и дупе давам :-[ ;D ;D ;D за тях!  :-\ що така?
не знам защо е така..не съдя за стойността на нещата по цената, а по това колко ми харесва на мен..ако видя наниз от бели мъниста и някое бижу от злато, ако ще и с диаманти да е, много е вероятно да пожелая мънистата, дори и да мога да си купя скъпи бижута, не ме привличат..а и те задължават да се облича човек по определен начин, да ходи на определени места..мразя снобарията и много се пазя да не се забъркам с такива елементи.. ;D но на какво се дъжи това, не знам..със слънце и венера в лъв би трябвало да съм голяма сврака и да се узяпвам по лъскавите неща, но не е така, даже е точно напротив..сигурно трябва да благодаря на плутон в първи дом.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4482 -: Август 15, 2010, 11:11:47 pm »
Много обичам сребърни бижута с камъни, злато не нося (само бяло). Но пък имам лошия навик да купувам и да ги трупам само. Слагам по веднъж-два пъти и после захвърлям, бързо ми омръзва всичко. Така съм и с дрехите за съжаление. Получавам удовлетворение от самата покупка, а не да го нося впоследствие. И с парфюмите съм по същия начин. Не мога да имам един-единствен "мой" парфюм, не мога и всеки ден да съм с един и същ... Дори когато пътувам извън града за два-три дни, вземам по три парфюма, за всеки ден различен.  :-[

Моля да ми бъде обяснено незабавно според Накшатра , дша-маша , защо съм така и аз? :( :(
последната придобивка е две гривни със сапфири ,два пръстена със сапфири . един с изумруд , един с рубин , две висулки едната сапфир ,другата с изумруд , и едни обици пак сапфир...., ааа пропуснах страхотен пръстен с ахат!!!! Нухе вика , Марая чудя ти се , като сложиш нещо ,защо го носиш с месеци ,толкова много бижута , а стоят по сехфове и чантички...
и аз не знам Лили , дай ми разумно астро обяснение-моля те!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #4483 -: Август 15, 2010, 11:13:05 pm »

Интересноооо! Аз имам слънце в стрелец , преднатални затъмнения каквито се сетиш също , мерка е в стрелец ,ЮЛВ също , 5-ти стрелец , а мразя жълто злато!!!!
Харесвам бяло злато , сребро и платина! наистина притежавам богата колекция , имам свидетели , но.... умирам за седеф и корали , просто и дупе давам :-[ ;D ;D ;D за тях!  :-\ що така?
не знам защо е така..не съдя за стойността на нещата по цената, а по това колко ми харесва на мен..ако видя наниз от бели мъниста и някое бижу от злато, ако ще и с диаманти да е, много е вероятно да пожелая мънистата, дори и да мога да си купя скъпи бижута, не ме привличат..а и те задължават да се облича човек по определен начин, да ходи на определени места..мразя снобарията и много се пазя да не се забъркам с такива елементи.. ;D но на какво се дъжи това, не знам..със слънце и венера в лъв би трябвало да съм голяма сврака и да се узяпвам по лъскавите неща, но не е така, даже е точно напротив..сигурно трябва да благодаря на плутон в първи дом.. ;)
[/b]

Не забравяй, че асцендента ти е земен (Дева)  ;).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4484 -: Август 15, 2010, 11:14:57 pm »
Нухе вика , Марая чудя ти се , като сложиш нещо ,защо го носиш с месеци ,толкова много бижута , а стоят по сехфове и чантички...

И твоите ли стоят в кутийки и кесийки?  ;D
То е ясно, че при толкова много бижута не можеш да се накичиш с всички тях, но пък не спираш да купуваш още и още. И аз с моя неаспектиран Юпитер в Телец много трудно си налагам спирачки, но вече ми писна да купувам и трупам ненужни неща.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4485 -: Август 15, 2010, 11:18:37 pm »
[/b]

Не забравяй, че асцендента ти е земен (Дева)  ;).

и луната ми е земна- телец, обичам естествените материали и материи..усещам повече кожените верижки и седефа, отколкото обработените метали и камъни, макар че и те са извадени от земята..а изкуствени материи за дрехи не мога да нося..само памук и малко ликра, което е неизбежно, за да се запазва вида на дрехата..не ми харесва боядисването на косата, гримирането, високите токчета..явно съм родена за индианка или хипарка, но не съм попаднала в правилното време.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #4486 -: Август 15, 2010, 11:18:56 pm »
Марая, с твойто Слънце в Юпитер ти как искаш? Все няма да ти е достатъчно. Колкото повече, толкова по-добре. А и силна Венера във втори дом - нещата трябва да са стойностни. Венера в тригон с Плутон - забрави за фалш, всичко трябва да е издържано и истинско.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4487 -: Август 15, 2010, 11:24:23 pm »
Нухе вика , Марая чудя ти се , като сложиш нещо ,защо го носиш с месеци ,толкова много бижута , а стоят по сехфове и чантички...

И твоите ли стоят в кутийки и кесийки?  ;D
То е ясно, че при толкова много бижута не можеш да се накичиш с всички тях, но пък не спираш да купуваш още и още. И аз с моя неаспектиран Юпитер в Телец много трудно си налагам спирачки, но вече ми писна да купувам и трупам ненужни неща.

Ще ги видиш като дойдеш , много са красиви...,масивни *богати бижута*. В доста големи кутии , имам един аметист 23,98 карата е камъка с 24 броя брилянти /Нухе е болен по него и пита постоянно ,що не го сложиш/ , викам щото не е зима...
той учуден пита защо зима ;D ;D ;D. как защо , голо тяло , визонено палто и пръстена са достатъчни, нищо друго не е нужно...
Твоя в телец за малко при моя в БЛИЗНЕТАТА ;D ;D ,абе от всичко по две...охххх, офффф , мразя си венерата ,юпитера и екзалтиралата луна.....и това ,ако щете ми вярвайте го казвам честно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4488 -: Август 15, 2010, 11:26:17 pm »
Марая, с твойто Слънце в Юпитер ти как искаш? Все няма да ти е достатъчно. Колкото повече, толкова по-добре. А и силна Венера във втори дом - нещата трябва да са стойностни. Венера в тригон с Плутон - забрави за фалш, всичко трябва да е издържано и истинско.

:clap: :57: :57: :57: Виж ми поста! Просто не е истина , как ни върви мисълта.... ;D ;D ;D
Докато ти си публикувала ,виж какво съм написала...

*

Divna

« Отговор #4489 -: Август 15, 2010, 11:42:20 pm »

:clap: :57: :57: :57: Виж ми поста! Просто не е истина , как ни върви мисълта.... ;D ;D ;D

Добре си улавяме енергийното поле. Вибрираме на сходни честоти  ;D. А на това дори и онлайн пространството не може да попречи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4490 -: Август 15, 2010, 11:50:21 pm »

Добре си улавяме енергийното поле. Вибрираме на сходни честоти  ;D. А на това дори и онлайн пространството не може да попречи.

На това казвам хармония! И това е Вселенската любов и усещане ....., а интернета е просто канала през който протича това...
Какво тук значи някакъв си океан и то АТЛАНТК ОУШъН... :-\ :unsure: ;D ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4491 -: Август 16, 2010, 12:01:36 am »

А на това дори и онлайн пространството не може да попречи.

Не пречи дори и за натрупване на карма  :72:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4492 -: Август 16, 2010, 12:08:41 am »

А на това дори и онлайн пространството не може да попречи.

Не пречи дори и за натрупване на карма  :72:

Мммм, да! Защото е написана в световния кмпютър мисъл!!! това си е просто част от акашата....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4493 -: Август 16, 2010, 12:17:23 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:35:22 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4494 -: Август 16, 2010, 12:58:48 am »
Много индивиди трупат по време на сън много по-голяма карма, отколкото по време на бодърстващо състояние на съзнанието. По същия начин създаваме карма и когато сме си у дома и в това време допускаме несъзнателно излизане в астралния или менталния план, и мислите и чувствата ни са насочени против или в подкрепа на някого.
И като се има в предвид, че 1/3 от чoвешкия живот преминавa в сън,
много внимавайте "какви сте" и "какво правите", защото в несъзнанието няма скрито покрито и няма две лица.

Много вярно Крис! :blink:
Ти къде се губиш цял ден!??

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4495 -: Август 16, 2010, 01:04:01 am »
И като се има в предвид, че 1/3 от чoвешкия живот преминавa в сън,
много внимавайте "какви сте" и "какво правите", защото в несъзнанието няма скрито покрито и няма две лица.

Еми аз в съня си все се лутам някъде, по непознати или малко познати места.  :-[ Знае ли човек каква карма вече съм натрупала...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4496 -: Август 16, 2010, 01:06:49 am »
 :blink:

« Последна редакция: Декември 24, 2013, 12:47:09 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4497 -: Август 16, 2010, 01:10:20 am »
Kарах едно атв из едни горите ;D
Целия бях кален (баси жегата)
xубаУ е, че вече имам вода.  ;D

И в гората ли е жега? :blink:
Харесват ми АТВ-та. Перверзия и непоправима първичност-готино усещане... ;)

« Отговор #4498 -: Август 16, 2010, 08:56:43 am »
   Добро утро от тук на всички! Много си падам и аз по дрънкулки изящни и всякакви...Но обичам да ги гледам само...А металите - злато, сребро, платина - обичам да са комбинирани с камъни - иначе въобще не ме впечатляват. А и имам усет към скъпите бижута /антикварски нюх  ;D/.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4499 -: Август 16, 2010, 12:04:29 pm »
някой от вас чел ли е тази книга "Той говори"

и има ли я някъде в нета? търсих я, но намерих само на английски  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/