Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165740 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 3
« Отговор #4580 -: Август 16, 2010, 08:47:42 pm »
Админе, каква мислиш, че е идеята, залегнала в руското анимационно филмче за крокодила Гена?
Да ти прилича на някой?  ;D

Чебурашка не знам от коя порода е, но може и да е от сивите.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4581 -: Август 16, 2010, 08:51:02 pm »
;D ;D и с  ей, ти пък всякакви екстри искаш
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #4582 -: Август 16, 2010, 08:53:30 pm »
добре, де - може и интернет в съседство ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4583 -: Август 16, 2010, 08:54:21 pm »
Админе, каква мислиш, че е идеята, залегнала в руското анимационно филмче за крокодила Гена?

Това е подготовка на човешкото съзнание за възприемане на бъдещото рептилско нашествие. Еленко най-добре ги разбира тия неща.  :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4584 -: Август 16, 2010, 09:00:50 pm »
Еленко най-добре ги разбира тия неща.  :57:

Нищо не разбираш ти от посевки, дето са ни таковали на Земята.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #4585 -: Август 16, 2010, 09:06:06 pm »
Не, аз съм про3т. Еленко е обяснителят на цялата Вселена. Светлината в нашия път.   :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4586 -: Август 16, 2010, 09:19:52 pm »
Не, аз съм про3т. Еленко е обяснителят на цялата Вселена. Светлината в нашия път.   :57:

Много моля да бъде поставена напикаваща се емотиконка ,щото тоя път свърших работа от смях! :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #4587 -: Август 16, 2010, 09:25:57 pm »
Тук повечето сте от Варна. Може ли да препоръчате хотел в Албена, читав и с интернет връзка ;D

много моля  :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4588 -: Август 16, 2010, 09:33:56 pm »
Тук повечето сте от Варна. Може ли да препоръчате хотел в Албена, читав и с интернет връзка ;D

много моля  :25:

Да ти кажа по-скоро в Балчик ще намериш такъв!
В Албена е стара соц. история! Единствения комплекс по нашто черноморие който запази соц. облика и това от една страна е добре...има алей ,дървета....иначе се води в област Добрич. х-л *Добруджа*  е емблемата на Албена!
Приятна почивка ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #4589 -: Август 16, 2010, 09:37:08 pm »
препоръчаха калиакра и фламинго, друг запазен като Албена к.к. няма, с подобна плажна ивица ;)
какво имаш предвид в Балчик, там освен къщи за гости, друго не знам

*

Марая

• 28287
« Отговор #4590 -: Август 16, 2010, 09:44:16 pm »
препоръчаха калиакра и фламинго, друг запазен като Албена к.к. няма, с подобна плажна ивица ;)
какво имаш предвид в Балчик, там освен къщи за гости, друго не знам

Има страхотен х-л на Кея...наистина е хубав и с добри цени! Не съм спала там ,но съм го разглеждала , а малко по-нагоре от Балчик има уникален комплекс , аз съм Фен на мидената ферма в Калиакра и миналата година водих там Синухе ,Лили и Небесна....затова ги знам тези места. Иначе на Балчик само БАЧ сум имала -износ от шибаното малко пристанище , а и пясъка там не ми харесва- като в Кипър е сив и е като кал и цимент...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4591 -: Август 16, 2010, 09:47:24 pm »
и още за админа  :rolf: :rolf: :rolf:

Подобни матреяли уронват престижа на най-уважаваната професия в света. Отричането на важността на администраторската работа трябва да се криминализира подобно на отричането на холокоста.  :mellow:

хахаааааааааааа а аз съм много лошо момиче и си я преместих в другия крачол  :rolf: :rolf: :rolf:

не отричам нищо чадо мое, просто показвам истината такава, каквато е  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #4592 -: Август 16, 2010, 09:56:04 pm »

Има страхотен х-л на Кея...наистина е хубав и с добри цени!

Как се казва
Иначе, имах предвид Калиакра хотел в Албена
Калиакра е специално кътче, мидената ферма също :blink:, камен бряг, все красиви места, но сега желанието е за друго...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4593 -: Август 16, 2010, 09:58:44 pm »

Има страхотен х-л на Кея...наистина е хубав и с добри цени!

Как се казва
Иначе, имах предвид Калиакра хотел в Албена
Калиакра е специално кътче, мидената ферма също :blink:, камен бряг, все красиви места, но сега желанието е за друго...

Мисля че беше Св. Никола , не помня...,но наистина е много хубав! Щом Венера в козирог го казва :-[ ;)

*

abroad

« Отговор #4594 -: Август 16, 2010, 10:01:09 pm »
Благодаря, Марая, ще го потърся :blink:
Толкова варненци, никой ли няма мнение/впечатление/може и по слухове ;D на очевидци

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4595 -: Август 16, 2010, 10:04:50 pm »
Дотук не се включвам, защото нямам никакви впечатления за хотелите в Албена и с нищо не мога да ти бъда полезна.
Но съм съгласна с Марая, че Албена е единственият курорт, запазил социалистическия си облик. Малко "занемарен" изглежда, за сметка на това пък има хубава брегова ивица...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4596 -: Август 16, 2010, 11:06:45 pm »
моля за вашето внимание,

приемам всякакви съвети и опит как да отуча котарака да пишка, да ака и да рови в саксиите ми. с пердах не става - пробвах вече. прекалено тъпо добиче е и не вдява, а аз си обожавам китките. ако до края на седмицата намеря още един дрисък в някоя саксия ще проверя на практика дали може да лети от третия етаж  :angry:

вдигнах ръце от него вече. направо в чудо съм се видяла. хем ми е миличко, хем си обичам китките. какво да правя  :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4597 -: Август 16, 2010, 11:10:38 pm »
приемам всякакви съвети и опит как да отуча котарака да пишка, да ака и да рови в саксиите ми. с пердах не става - пробвах вече. прекалено тъпо добиче е и не вдява, а аз си обожавам китките.

Не искам да те разочаровам, но уличните котки трудно вдяват, голям зор е да ги научиш на хигиенни навици като са ти в къщата. Те са свикнали навън и по инстинкт го правят, където сварят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4598 -: Август 16, 2010, 11:13:27 pm »
приемам всякакви съвети и опит как да отуча котарака да пишка, да ака и да рови в саксиите ми. с пердах не става - пробвах вече. прекалено тъпо добиче е и не вдява, а аз си обожавам китките.

Не искам да те разочаровам, но уличните котки трудно вдяват, голям зор е да ги научиш на хигиенни навици като са ти в къщата. Те са свикнали навън и по инстинкт го правят, където сварят.

ама Лили то си има леген с пясък и си дриска там и си пишка, обаче от време на време прави набези в китките ми, за което до преди няколко години съм била готово на убийство  :angry:  вече месец е при мен, но търпението ми вече се изчерпва!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4599 -: Август 16, 2010, 11:14:13 pm »
Аброад, била съм единствено в "Добруджа". Мисля, че там макар и по-соц, трудно можеш да останеш разочарована.
Като цяло в комплекса е много на ниво обслужването, далеч по-добро от Златните. А и там не е така презастроено, ивицата е чудесна, останала е природа и зеленина, но продуктите в магазините в района и в заведенията са по-скъпи от другите места. Не вярвам да съжаляваш, ако отидеш там, който и хотел да избереш, но нямам много база за сравнение. Там едни приятели имат вила и не ми се е налагало да отсядам в хотел, това беше инцидентно.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.