Цитат на: Milkyway в Август 21, 2010, 11:08:20 pmЦитат на: Lillie в Август 21, 2010, 11:04:11 pmЦитат на: Divna в Август 21, 2010, 10:57:24 pmИ аз се зачудих какво и става на Лили тая вечер ... Написвам нова астрология!Лили,да те питам нещо.Сега ви пратих един нов сайт,в другия подфорум,който изчислява и дирекциите.И по него видях че дирекционният меркурий е в съвпад с луната и марса ми и секстил слънцето.Това показателно ли е че мога да срещна по- млад мъж?А сега остава да ми отговориш на този въпрос
Цитат на: Lillie в Август 21, 2010, 11:04:11 pmЦитат на: Divna в Август 21, 2010, 10:57:24 pmИ аз се зачудих какво и става на Лили тая вечер ... Написвам нова астрология!Лили,да те питам нещо.Сега ви пратих един нов сайт,в другия подфорум,който изчислява и дирекциите.И по него видях че дирекционният меркурий е в съвпад с луната и марса ми и секстил слънцето.Това показателно ли е че мога да срещна по- млад мъж?
Цитат на: Divna в Август 21, 2010, 10:57:24 pmИ аз се зачудих какво и става на Лили тая вечер ... Написвам нова астрология!
И аз се зачудих какво и става на Лили тая вечер ...
че тази вечер усетих как лятото си отива. :rolleyes:
Цитат на: Vision в Август 21, 2010, 08:51:19 pmЦитат на: Aurora Borealis в Август 21, 2010, 08:46:56 pmееее, няма да дам 95 долара, значи шегувам се. Но като гледам синастрията би трябвало да сме на една вълна. човекът си е написал в сайта, че е разведен..дерзай.. той пък всичко си е написал , да няма напразни мечти
Цитат на: Aurora Borealis в Август 21, 2010, 08:46:56 pmееее, няма да дам 95 долара, значи шегувам се. Но като гледам синастрията би трябвало да сме на една вълна. човекът си е написал в сайта, че е разведен..дерзай..
ееее, няма да дам 95 долара, значи шегувам се. Но като гледам синастрията би трябвало да сме на една вълна.
Не съм опитвала никога, но явно щом се прави значи може.За кармичната астрология знам, че на първо място се взимат предвид Лилит, нодалната ос и ретроградните планети. След което Луна, Плутон и Сатурн. Радикса според мен добре показва с каква карма влизаш и евентуално каква ще заработиш.
Да ви питам нещо и аз. Съвпадът на У7 с Меркурий в 5 дом може ли да означава по-млад мъж /съпруг/?
Купи си спрей за мухи - бэрзо и лесно измират, без да си цапаш ръцете
Цитат на: abroad в Август 22, 2010, 09:15:27 amКупи си спрей за мухи - бэрзо и лесно измират, без да си цапаш ръцете ама за това се сетих тази сутрин , защото си викам - ще вляза в стаята и това същество ще ми налити отново. Ако снощи се бях сетила до сега да се е гътнала. Лелеееее колоко е достаднааааа. Имам чувството, че докато си размахвам ръцете ще си оръбна чашата с кафе.
Саркози: „Само Хитлер може да интегрира ромите.“http://neverojatno.wordpress.com/2010/08/20/sarkozi/
Саркози: „Само Хитлер може да интегрира ромите.“
Цитат на: Uran в Август 22, 2010, 09:51:40 amСаркози: „Само Хитлер може да интегрира ромите.“Евтин популизъм. По тая логика и ние трябва да ги изгоним от БГ.
ми то портите са отворени, но къде другаде ще им плащат тока и ще ги лекуват безплатно.