Понеже Аурорчето предвидливо си блокира опцията за получаване на съобщения от мен, позволявам си до отговоря публично, за да изчистим всички по-нататъшни недоразумения и опити за интриги:
Някой тук понеже спомена, че не понасям "въздухари", та ето още една жена, с която се разбирахме перфектно.
1. Това сама го казваш.
2. Голяма си лицемерка, често.
Не ми е нужна твоята оценка. Не си човек, на чието мнение държа.
Виж, Аурора, решавай си личните проблеми и вътрешните противоречия с някой друг, не с мен. И съм сигурна, че не са малко, имаш думата ми на астролог.
Не са ми приятни дребнавите интриги и заяждания във форума. И не мисля, че точно тук е мястото за това. Тук е форум за астрология, а не да вървим една подир друга и да кълвем за щяло и нещяло. Ако толкова не ви харесва атмосферата в този форум - тя е такава, каквато сте я създали вие. И нищо няма да се промени, защото манталитетът ви остава непроменен. Отношенията тук са абсолютно същите като навън, в реалния живот. Това е. И те моля да не ме занимаваш повече с личното си отношение към мен.
И мисля, че лицемерката си ти, защото дори нямаше смелостта да "чуеш" отговора ми, просто го блокира.