Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168796 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 3
« Отговор #4840 -: Август 22, 2010, 12:13:45 pm »
Да ви питам нещо и аз.  :-[ Съвпадът на У7 с Меркурий в 5 дом може ли да означава по-млад мъж /съпруг/?
Може, както и може да е от твоята гилдия. ;)

Преводач?
Амиии... След като се разделихме с бившия, харесвахме се много с един колега в офиса, но нищо не стана накрая... Много беше срамежлив (Луна в Рак като моята) и само се гледахме и се разбирахме без думи, бяхме бюро до бюро.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4841 -: Август 22, 2010, 12:38:25 pm »
Понеже Аурорчето предвидливо си блокира опцията за получаване на съобщения от мен, позволявам си до отговоря публично, за да изчистим всички по-нататъшни недоразумения и опити за интриги:

Някой тук понеже спомена, че не понасям "въздухари", та ето още една жена, с която се разбирахме перфектно.

1. Това сама го казваш.
2. Голяма си лицемерка, често.

Не ми е нужна твоята оценка. Не си човек, на чието мнение държа.
Виж, Аурора, решавай си личните проблеми и вътрешните противоречия с някой друг, не с мен. И съм сигурна, че не са малко, имаш думата ми на астролог.
Не са ми приятни дребнавите интриги и заяждания във форума. И не мисля, че точно тук е мястото за това. Тук е форум за астрология, а не да вървим една подир друга и да кълвем за щяло и нещяло. Ако толкова не ви харесва атмосферата в този форум - тя е такава, каквато сте я създали вие. И нищо няма да се промени, защото манталитетът ви остава непроменен. Отношенията тук са абсолютно същите като навън, в реалния живот. Това е. И те моля да не ме занимаваш повече с личното си отношение към мен.
И мисля, че лицемерката си ти, защото дори нямаше смелостта да "чуеш" отговора ми, просто го блокира.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4842 -: Август 22, 2010, 12:44:48 pm »
ми то портите са отворени, но къде другаде ще им плащат тока и ще ги лекуват безплатно.

Имах в предвид, че ако ние ги изгоним, французите първи ще ревнат, че им нарушаваме правата. Ето това се нарича евтин популизъм. ;D

няма как да ги изгоним, защото са си наши.. :angry:
а няма и как да ги очовечим, защото не искат, не им изнася, трябва да работят..
затова положението ще си остане все така, а може и да се влошава.. :angry:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4843 -: Август 22, 2010, 12:47:03 pm »
Саркози: „Само Хитлер може да интегрира ромите.“

Евтин популизъм. По тая логика и ние трябва да ги изгоним от БГ.

ромите могат да се интегрират само като ги върнат в Индия, там, от където са плъзнали по целият свят, те са номади, а ние се мъчим да ги интегрираме на опр.място, ще ни се смеят извънземните за наивността :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #4844 -: Август 22, 2010, 12:48:25 pm »
Саркози: „Само Хитлер може да интегрира ромите.“

Евтин популизъм. По тая логика и ние трябва да ги изгоним от БГ.

ромите могат да се интегрират само като ги върнат в Индия, там, от където са плъзнали по целият свят, те са номади, а ние се мъчим да ги интегрираме на опр.място, ще ни се смеят извънземните за наивността :mellow:

написах за Индия, но го изтрих, защото го отчетох като прекрасна, но нереализируема идея.. ;D няма как да се върнат там, там няма социални помощи без да работиш, до гроб..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4845 -: Август 22, 2010, 12:50:25 pm »
написах за Индия, но го изтрих, защото го отчетох като прекрасна, но нереализируема идея.. ;D

Тъкмо ще допринесат за повишаване на раждаемостта в Индия, ама те там и без тях са цъфнали и вързали.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4846 -: Август 22, 2010, 12:57:09 pm »
и какво сега да чакаме да се роди нов Хитлер да реши ромският проблем,ето ,че не проблем само на определена държава, а на социалното общество, което подкрепя не само соц.  слабите, но и соц.паразити :o
Чудно, че през соц.реализма работеха, иначе изселване или в лагер каторга, значи да върнем диктатурата, което е зле за всички

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4847 -: Август 22, 2010, 01:02:37 pm »
Права си, Стреличке. Понякога зад "социално слаб" човек се крие социален паразит.
Не обобщавам, разбира се. В държавата има мнозина хора и семейства в наистина тежко положение.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #4848 -: Август 22, 2010, 01:03:40 pm »
и какво сега да чакаме да се роди нов Хитлер да реши ромският проблем,ето ,че не проблем само на определена държава, а на социалното общество, което подкрепя не само соц.  слабите, но и соц.паразити :o
Чудно, че през соц.реализма работеха, иначе изселване или в лагер каторга, значи да върнем диктатурата, което е зле за всички

миналата събота, на кръщенето на племенницата срещу мен седеше една дама, зодия везни, с която добре си поговорихме на тази тема..тя има две деца, съпругът и е полицай и мисли като мен, та малко поспорихме в началото, но тя има една идея- да вземат едно цигане от дом и да станат приемно семейство, като го вземат от малко и възпитат като техните деца, те са още малки..според нея това е начина да се възпитат тези деца така, че да имат шанс за нормален живот..и аз се съгласих с нея, но какво правим с другите, десетки хиляди, които живеят като скотове, защото родителите им само това са видели и знаят и имат пълните права според законодателството да си гледат децата като животни..значи трябва да се промени законодателството- като не се отнасяш цивилизовано с детето си- ти го взема държавата и без много приказки го дава на приемно семейство, или за осиновяване в чужбина..и никакви помощи, след второ дете няма помощи, ако не можеш да му осигуриш на това дете нормален живот..ама на никой не му се занимава, а след десетина години тия хора ще бъдат най- големият ни проблем..

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4849 -: Август 22, 2010, 03:16:54 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:51:29 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4850 -: Август 22, 2010, 03:30:04 pm »
Важно е да се види и какви аспекти поема.

Там е въпросът, че това е единствената ми мажорно неаспектирана планета.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4851 -: Август 22, 2010, 03:31:15 pm »

В случая предположението с по-младия син го забравете..
Тя много добре знае,че снощи се пошегувах..... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4852 -: Август 22, 2010, 03:36:04 pm »

Ама понякога и шегата може да се превърне в истина, знае ли човек.  :blink:
Познавам и реален такъв случай, но без да е завършил с брак. Млада жена си взема за гадже сина на мъжа, който съжителства с майка й, след като момъкът идва веднъж в апартамента им и тя му "хвърля око".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4853 -: Август 22, 2010, 03:40:44 pm »
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:51:24 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4854 -: Август 22, 2010, 03:41:40 pm »

Забравих да добавя това --> ;D

А аз това -->  :97:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4855 -: Август 22, 2010, 03:53:55 pm »
Карбовски имаше филм за цигане осиновено от нормално бг. семейство.Хората бяха вдигнали ръце.
Средата често неможе да се справи с повика на ДНК.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4856 -: Август 22, 2010, 03:55:51 pm »
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:31:45 am от kris »

« Отговор #4857 -: Август 22, 2010, 04:05:23 pm »
като в Китай - до две деца, за всяко следващо плащат глоба,ако не платят напускат държавата, камо ли като у нас да получават соц.помощи, а тук раждат още на 14години и съм чувала да коментират до като има чл.9, соц. помощи при майчинство, тъй като нямат един ден трудов стаж, та щели да раждат постоянно , ужас , плодат се неграмотни паразити...
има и интегрирани и такива,дето учат,работят и си плащат сметките, но те са малцинство в малцинството ;)

« Отговор #4858 -: Август 22, 2010, 04:49:01 pm »
малеееее аз не пия газирано заради гърлото, но на обяд ядох някаква пица със солени сирена и до сега съм изпила 2 литра кола, а по принцип дори пия малко вода  :-\ Имам чувството ,че вече плувам в колата  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4859 -: Август 22, 2010, 05:16:03 pm »
Някой пробвал ли е новите екотопки за пране? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците