Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164143 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Говорилня 3
« Отговор #4940 -: Август 24, 2010, 03:02:49 pm »
това със сеседа ми "прозвуча" много смешно.... :85:
все едно съседите от входа не могат да са луди и да има откачалски изпълнения от тяхна страна... :85:
и при мен вчера имаше някакво ненормално изпълнение от съсед...ама към друг...
този лудия се връща с колата си и има едно място за паркиране пред блока, но явно другия съсед от входа е спрял на по-широко....
този лудия младеж избутал с неговата, паркираната вече кола, за да може и той да паркира....и после се прибрал и започнал да вика, да псува и да хвърля яйца по съседската кола от балкона :85: :rolf:.....лудница....

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4941 -: Август 24, 2010, 04:17:41 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 03:54:11 pm от kris »

*

Uran

• 6041
« Отговор #4942 -: Август 24, 2010, 05:51:50 pm »
Нямам лоши впечатления от мъже везни.Вярно, че някои от тях се изживяват като патриарси на фамилията -"Чорбаджи Марко вечеря с цялата челяд..." ;DАма ..чак пък толкова.
Мъжете деви: пудри или пухчовци работяги.Вторият вид са приятни, първият-отврат.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4943 -: Август 24, 2010, 05:56:00 pm »
Нямам лоши впечатления от мъже везни.Вярно, че някои от тях се изживяват като патриарси на фамилията -"Чорбаджи Марко вечеря с цялата челяд..." ;DАма ..чак пък толкова.
Мъжете деви: пудри или пухчовци работяги.Вторият вид са приятни, първият-отврат.

Много зависи дали е меркуриева дева ,сатурнова дева или венерина дева. изключително важно е това.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #4944 -: Август 24, 2010, 06:43:31 pm »
Няма такова нещо просто-как се изрази един мой аспект сега!  :o

Преди 30 мин тръгвам на къс път към Бургас с рейс и още на 2та спирка става големият екшън-едно момче с едно момиче носят малко кученце и казват на кондукторката,че няма да слязат от рейса.При което онази вдига скандала,а момчето отива при шофьора и започват едни заплахи,ама вътре в кабинката му,абе луда работа.След 5 мин изпълнения двамцата се ометоха от рейса,но шофьора реши да вика полиция и си седи на едно място.Хората вътре почнаха да негодуват,да викат кой ще им плати глобите за работа и т.н. нормални реакции,какъв смисъл да чакат полиция след като няма кой да хаванат,няма счупено и т.н.,но водача си стои и не тръгва.
Звъня аз на Марая и я питам къде е Луната-тя вика на 29 във Водолей,аз викам ясно-имам квадрат с Уран в 3ти дом,слизам-явно е някакъв знак,пък и на този аспект къде съм тръгнал  :unsure: ;D (ама хич не си погледнах аспектите преди това  :P ,щото пътя е къс)

Естествено ми се провали една среща-отивах към нея,но я отмених за по-късно или утре,поне аспекта да мине  ;D

Най-големият майтап е,че освен провален внезапно къс път-Луна квадрат Уран в 3ти дом,групово пътуване (Уран 3ти),момчето което направи екшъна ми е съсед!  :o :o :o (от моя вход е ) То бива астрологията да е толкова буквална понякога,че и по всички параграфи да работи  :lol: Даже се чудя -сигурно ако не се бях качил на рейса,нямаше да стане това,защото това е аспект в моята карта,пък как повлече и останалите хора  :57:

Сега съм пак при Марая и я питам по кое са животните и докато я чакам ,викам трябва да са по Хирон общо погледнато и после се сещам,че тя и Луната е около него транзитно  :lol:

Пълнолуние + ретро Мерка за капак  :mellow:

а пък на мен преди два часа какво ми се случи с едно куче, женско, немска овчарка, голяма..гледат я в двора на работата..излизам аз да си ходя, ама чакам две шматки, които винаги се бавят, чакам ги, защото ще ходим на по бира..и идва кучката при мен, ама аз съм седнала на стъпалата ниско долу, а тази кучка е винаги вързана на друго място, където не се вижда, само три пъти съм я виждала отвързана и я заобикалям, защото не ме познава, да свикне постепенно..и като се приближи малко се стреснах, ама имаше и други хора там, всеки и се радва- викам няма да се излагам сега и си поднесох ръцете да ме подуши..леле, това куче побесня- облиза ме цялата, ръце, крака, гърди, завря си муцуната в деколтето ми, започна да ме бута назад, щях да падна, подуши ме навсякъде, видях се в чудо, ама не мога да стана, че тя ме бута, това става за минута две..и накрая тъкмо се отдръпна, викам си - ще стана, а тя застана пред мен, с гръб към мен и си премести опашката на страни, явно очакваше да я *****..викам и- Сара, съжалявам, ама нямам с какво, а не съм забелязала, че зад мен се събрали хора, голям смях падна, как се възбуди това куче, а портиера каза, че не била разгонена преди това..не мириша на друго куче, не знам какво и стана, любов от пръв поглед.. ;D много пъти ми се е случвало мъжки кучета и котки да се възбуждат, докато ги галя, затова не обичам да общувам с мъжки животни, но за пръв път стана с женско, хем не съм я пипала почти, само си подадох ръцете и тя ми налетя.. ;D това нормално ли е по принцип- да се държат така женски кучета, или ми е заради наталният марс в шести..и това, което казва Синухе сега, транзитите.. :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #4945 -: Август 24, 2010, 08:21:26 pm »
ЗДРАЧ :blink:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #4946 -: Август 24, 2010, 08:45:04 pm »
Направо съм потресена.

http://www.monitor.bg/article?id=257853

« Отговор #4947 -: Август 24, 2010, 08:48:11 pm »
"Ясно личали следи от опит да се свали скалпа"

:o :o :o
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #4948 -: Август 24, 2010, 09:17:50 pm »

Думи нямам. Как може човек сам да си причини такава жестокост.

*

holanda

« Отговор #4949 -: Август 24, 2010, 10:08:07 pm »
хех,на мен пък деня ми беше изключително интересен.Имах куп задачки,разкарвах се цял ден и навсякъде,където влизах ме хващаха да си говорим.Първо влязох в едно малко бутиче,където девойката се оказа,че е собственичка и дрехите са по неин дизаин.Поне половин час си говорихме и я разпитвах за най-различни тънкости и принципи в този вид 'бизнес''.После драснах за ароматна свещ в Мола и пак си направих лафчето с продавачките.Имах и други неща за вършене като хората винаги ме заговаряха.Дори не подозирах,че може да съм толкова об6тителна и да привличам позитивните хора.Преди малко имах дълъг телефонен разговор,от които много се развеселих.. :blink:

tr.Луна в секстил с Уран,Сатyрн и Нептун  3 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4950 -: Август 24, 2010, 10:09:10 pm »

Въобще не мога да си го обясня! това не е една рана , това са 24 на брой! :o :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4951 -: Август 25, 2010, 05:50:46 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 26, 2013, 04:00:13 pm от kris »

*

Nebesna

« Отговор #4952 -: Август 25, 2010, 08:34:50 am »
Звъня аз на Марая и я питам къде е Луната-тя вика на 29 във Водолей,аз викам ясно-имам квадрат с Уран в 3ти дом,слизам-явно е някакъв знак,пък и на този аспект къде съм тръгнал  :unsure: ;D (ама хич не си погледнах аспектите преди това  :P ,щото пътя е къс)

Естествено ми се провали една среща-отивах към нея,но я отмених за по-късно или утре,поне аспекта да мине  ;D

Най-големият майтап е,че освен провален внезапно къс път-Луна квадрат Уран в 3ти дом,групово пътуване (Уран 3ти),момчето което направи екшъна ми е съсед! 
Пълнолуние + ретро Мерка за капак  :mellow:
Направо си е за темата ретро Меркурий. А добре че е нямало някой убит по пърнолуние.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4953 -: Август 25, 2010, 08:54:11 am »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:21:44 am от Синухе »

*

Nebesna

« Отговор #4954 -: Август 25, 2010, 09:08:58 am »
Може и да има ама да не знаеме,вчера се изцепих че на Рибешко Пълнолуние следва да има пиянски свади  :-\

Имам двама съседи, които скачаха да се бият и колят, като се напият. Слава Богу, че бяха кротки по рибешкото пълнолуние, че щеше да ми се изправи косата.

Нухе, домашните животни не са ли по Дева и по Меркурий?
Хорарната астрология отчита в 6-ти дом малките животни или домашните любимци, а в 12-ти дом - големи или горски животни (вероятно се има предвид - диви).

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4955 -: Август 25, 2010, 01:37:06 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:22:02 am от Синухе »

*

Марая

• 28287
« Отговор #4956 -: Август 25, 2010, 02:10:02 pm »
Аз знам , че големите животни не са по 12-ти , а по 9-ти. Специално за конете знам ,че са по 9-ти и Юпитер....

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4957 -: Август 25, 2010, 02:22:25 pm »

господи майко мила това е Петьо  :o :o :o  познавам го от две-три години  :o
1 седмица преди да се ожени беше у дома и му хвърлях таро  :o :o :o :'( :'( :'(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #4958 -: Август 25, 2010, 02:33:43 pm »
кофти
какво излезе на картите (ако ги помниш)?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4959 -: Август 25, 2010, 02:44:36 pm »
кофти
какво излезе на картите (ако ги помниш)?

ми той беше много объркан. не беше сигурен, че изобщо иска да се жени. от думите му останах с впечатление, че трябва да се ожени, а не че иска - просто заради бебето... беше някак нещастен, защото го помня като голяма драка и все нахилен. той беше много добър приятел на кака ми и по-миналата година на великден бяха у дома и спаха в къщи. доколкото се сещам той ми е бил ди джей на сватбата ама нямам кьорав спомен за това...

картите не бяха много лоши. в смисъл, че за да констатирам смърт трябва да ми излязат поне три карти една до друга смърт, а при него при цялата подредба - келтски кръст излязоха само две - 10 мечове и кулата и то в двата края на подредбата. в картите видях, че му предстои тотален срив - допълнителна карта на 10а позиция и честно казано аз предположих, че ще се откаже от сватбата в последния момент, но за такова нещо изобщо не можах да си помисля. обаче сега се сещам, че ми беше много тежко като му хвърлях карти, но не знаех защо. другите карти показваха пари от човек на властта и разни промени, но нямаше нищо драстично...

господи, още не мога да повярвам... тогава дори спорехме за кулата с племенницата ми. тя твърдеше, че тотална промяна може и да значи, че като встъпи в брак нали и се променят нещата, но мен нещо ме човъркаше и си твърдях, че ще е нещо лошо, като идея си нямах какво ще е...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/