Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168751 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 3
« Отговор #4980 -: Август 25, 2010, 03:21:56 pm »
Така и предполагах- Меркурий в квадрат с Нептун е в основата на психичното му заболяване, което е и причина за самоубийството (не може да се случи нещо, което го няма в натала, а тук има предпоставка за психично заболяване - класически аспект в картата на самоубийците). А особено жестокия начин идва от квадратурата на Марсовете насложена върху рождената квадратура Марс-Плутон (марс - хладно оръжие)

Абе Небесна ,моля ти се бе! :( :unsure: Ти още ли вярваш в това :-\ ,абе това не е един удар ,не са 2 или 3....това са 24 на брой удара ,това е болка ,няма как да не извика ,няма как да не е чут от някого! Как ще мълчи от тая болка и как ще се реже сам :-X :-X :-X.
Божееее ,настръхвам докато говоря и пиша.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4981 -: Август 25, 2010, 03:22:03 pm »
Сигурно ли е, че е самоубийство?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4982 -: Август 25, 2010, 03:22:53 pm »
Общо взето за неговата смърт няма ни едно съмнение, че не е самоубийство. Нищичко, за което да се хванеш. Явно момчето е имало проблеми със себе си.

И Вещичка потвърждава част от нещата, които казват и близките около него за личния му живот. Много грозно, че това стана обществено достояние, само, защото е служител в кметство.    

права си. със сигурност е самоубийство. та той беше нещастен като го видях за последно - много нещастен и объркан. мислеше, че има магия и дойде да ме пита. ама аз като не разбирам кво да му кажа. картите не потвърдиха магия според мен. просто беше объркан. от него се излъчваше нещо като безизходица... не го бях виждала такъв никога...

а вестниците си търсят сензации и допълнително усложняват мъката на близките. сега говорих с кака по телефона - беше много тъжна, особено, и че на нея и батко ми се е паднала честта да чистят кръвта му у тях... абе тъжна история  :'(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4983 -: Август 25, 2010, 03:24:17 pm »
Дори майката признава, че го е водила на психиатър, Марая.

Мир на душата му, дано намери покой там, където е.
« Последна редакция: Август 25, 2010, 04:32:23 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4984 -: Август 25, 2010, 03:25:15 pm »
Абе Небесна ,моля ти се бе! :( :unsure: Ти още ли вярваш в това :-\ ,абе това не е един удар ,не са 2 или 3....това са 24 на брой удара ,това е болка ,няма как да не извика ,няма как да не е чут от някого! Как ще мълчи от тая болка и как ще се реже сам :-X :-X :-X.

Според психиатри подобна жестокост към самия себе си не е изключена, тъй като има едно състояние, в което човек преставал да изпитва болка и страх от смъртта.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4985 -: Август 25, 2010, 03:29:34 pm »

При това в 8-ми дом, мило. Страшно е просто. Господарят на 1-ви дом в 8-ми дом (домът на смъртта). мотото му било:
"Животът е сън, а смъртта-пробуждане". Той е бил хипнотизиран от смъртта.

стига ма - и моят е там и кво  :-[  реално смърт няма, тъй че голямото въ  :P

*

Nebesna

« Отговор #4986 -: Август 25, 2010, 03:34:34 pm »

Според психиатри подобна жестокост към самия себе си не е изключена, тъй като има едно състояние, в което човек преставал да изпитва болка и страх от смъртта.

Това е вярно, подкрупям го. Както и има хора, които по рождение не изпитват болка - те живеят по-кратко, защото не могат да се пазят от инциденти.

*

Nebesna

« Отговор #4987 -: Август 25, 2010, 03:35:11 pm »
Общо взето за неговата смърт няма ни едно съмнение, че не е самоубийство.

Как да разбирам двойното отрицание-искаш да кажеш, че е убийство ли?

Че е самоубийство. Голям проблем са ти тия изречения.  ;D

По ретро Меркурий, аз съм длъжна да питам.  :wink2:

*

Nebesna

« Отговор #4988 -: Август 25, 2010, 03:36:45 pm »

При това в 8-ми дом, мило. Страшно е просто. Господарят на 1-ви дом в 8-ми дом (домът на смъртта). мотото му било:
"Животът е сън, а смъртта-пробуждане". Той е бил хипнотизиран от смъртта.

стига ма - и моят е там и кво  :-[  реално смърт няма, тъй че голямото въ  :P

И моят е там, но това не е достатъчно. Ти си сублимирала по друг начин. И нямаш предпоставки за психични отклонения и самоубийство в натала.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4989 -: Август 25, 2010, 03:37:46 pm »
права си. със сигурност е самоубийство. та той беше нещастен като го видях за последно - много нещастен и объркан. мислеше, че има магия и дойде да ме пита.

Хм, това ме навежда на една мисъл, но няма да я споделям тук. С лабилна психика бил, казвате. И не бил сигурен, че трябва да се жени за приятелката си, нали?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4990 -: Август 25, 2010, 03:39:15 pm »
в събота и неделя ме наболяваше левият бъбрек /отговоря за приятелствата на физическо ниво/ и се чудих кво ми има, защото нямаше причина да ме боли... а то кво било  :unsure:

още ми понакуцват знаците от вселената... трябва да задобрея най-сетне...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4991 -: Август 25, 2010, 03:41:07 pm »
права си. със сигурност е самоубийство. та той беше нещастен като го видях за последно - много нещастен и объркан. мислеше, че има магия и дойде да ме пита.

Хм, това ме навежда на една мисъл, но няма да я споделям тук. С лабилна психика бил, казвате. И не бил сигурен, че трябва да се жени за приятелката си, нали?

ми да. частта от разговора ни горе доле протече така:
аз - сигурен ли си, че искаш да се ожениш или просто смяташ, че трябва да го направиш? смяташ ли, че ще си щастлив така?
той - ми не съм сигурен в нищо! трябва да го направя, но не знам дали искам! не се чувствам добре, като омагьосан съм. не знам какво да правя!

и тогава му казах да последва зова на сърцето си. да последва вътрешният си глас за това, което смята, че е най-добре за него...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4992 -: Август 25, 2010, 03:41:29 pm »

Ne zvuqi dobre , prili4a na intrigka.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4993 -: Август 25, 2010, 03:43:02 pm »

Не знам какви интрижки ви се виждат тук, но на мен написаното от Вещичка не ми звучи добре, някак познати ми се струват симптомите, за които споменава. Дано греша.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4994 -: Август 25, 2010, 03:45:01 pm »

Не знам какви интрижки ви се виждат тук, но на мен написаното от Вещичка не ми звучи добре, някак познати ми се струват симптомите, за които споменава. Дано греша.

какво имаш в предвид Лили? ако не искаш тук напиши ми на лични. наистина не мога да вдяна какво визираш  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4995 -: Август 25, 2010, 03:45:47 pm »

В смисъл? :-\ Поне аз не те разбирам , а имам претенции ,че винаги съм те разбирала ,като изказ и мисъл... :-\
Дай още един жокер! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4996 -: Август 25, 2010, 04:13:20 pm »
Не искам да търсим под вола теле, просто имах едни съмнения, които донякъде биха обяснили странното му поведение. Чувала съм кога един мъж започва да се държи така, особено ако е с по-лабилна психика. Но въобще нямам намерение да подливам масло в огъня, нека си остане забулен в мистерия този случай. Има неща, които не ни е дадено да разберем. Нека душата му намери покой.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #4997 -: Август 25, 2010, 04:53:13 pm »
Не искам да търсим под вола теле, просто имах едни съмнения, които донякъде биха обяснили странното му поведение. Чувала съм кога един мъж започва да се държи така, особено ако е с по-лабилна психика. Но въобще нямам намерение да подливам масло в огъня, нека си остане забулен в мистерия този случай. Има неща, които не ни е дадено да разберем. Нека душата му намери покой.

И аз като Марая не те разбирам - не виждам смисъл да дразниш любопитството на хората.

*

Nebesna

« Отговор #4998 -: Август 25, 2010, 04:55:34 pm »

Тези работи с магиите трудно се доказват, затова по-добре замълчи.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4999 -: Август 25, 2010, 04:56:06 pm »
...
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:22:17 am от Синухе »