Цитат на: Вещичка в Август 25, 2010, 08:19:26 pmЦитат на: Uran в Август 25, 2010, 05:13:33 pmСексуална ориентация? хетеро - харесваше си жени човекът и то твърдо. поне аз не знам за друго.А отношенията с майка му?
Цитат на: Uran в Август 25, 2010, 05:13:33 pmСексуална ориентация? хетеро - харесваше си жени човекът и то твърдо. поне аз не знам за друго.
Сексуална ориентация?
Малко да поспамим тука?Хора, искам да ви се похваля, че най-накрая спрях да мисля за водолейката, излекувах се и ми е толкова готино на душата, че просто бегла представа си нямате. Дава ми такава свобода това чувство на независимост, че просто летя, макар и забил копита в ливадата. Да си свободен е най-великото човешко чувство. Съизмеримо с любовта, но само с положителни емоции свързано.
не, не , въпросната водолейка е родена на 6 февруари 1986 г. Писал съм за нея цели трактати в тоя сайт, само че с предишните ми никове.
Цитаткои са ти предишните никове?Mr.Kapriz, Небесен, Жълтолилав, Покаян и Смирен, Веско_Потния и настоящият.
кои са ти предишните никове?
Ами какво да се прави - все ме влече насам, а пък вашият администратор много лош - все ме гони.
Аз не заспивам от блудна съвест.
let's talk :sagittariuss:хаха,Инти..с тези стрели от вси страни ще го направим на решето
Ти от коя зодиакална партия си?
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 02:41:06 amТи от коя зодиакална партия си?чаках да попиташ още когато пуснах любимата ти песен на Лас Кетчуп. Везна такава една..пооМaрсовена.. Ех тия галантни Везни, чакат някой да ги ухажва. Що не ми хвърли некоя Стреличка, щях да зацепя
Що не ми хвърли некоя Стреличка, щях да зацепя