С мен! Само с тояга ще те пръсна. :97:
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 04:30:48 amС кой ще се фехтовам после като овладея великото дзен изкуство :mellow: с мен :mellow: фехтовката ми е мечта от малка,но все ме водеха на аеробики :lol:.Давай да ходим заедно,че сама не ща..търся си бойна аверка за борба с гадовете :93:
С кой ще се фехтовам после като овладея великото дзен изкуство :mellow:
Оо, не скорпионски магии са опасни. За теб по-добре с тоягата само на голо.
Деца , Лека Ви нощ !
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 04:52:27 amДеца , Лека Ви нощ !Лека,беше ми много забавно и..приятно прекарване!
пък и ме чакат в астрала
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 04:56:21 am пък и ме чакат в астрала говори им за мен /няма шега,много са ми любопитни тези изживявания и бих си повдигнала Кундалинито само за да опитам поне веднъж/
Брей, че си и отракана откъм езотерика, да не си някое Кристалче
Цитат на: Инти в Август 26, 2010, 05:00:32 am Брей, че си и отракана откъм езотерика, да не си някое Кристалче твърде крайна съм за Кристалче..по-скоро съм айляк
А ти къде си, коя си и какво правиш там?
К'во значи т'ва. Че те мързи да си мориш бутовете по Плутон ли?
защо като си затворя очите и ги притисна леко с пръсти и "виждам" черно-бели квадратчета и все едно се движа в такъв тунел от квадратчета. затварям очи, притискам ги и те започват да се движат много странно тва :unsure:
/няма шега,много са ми любопитни тези изживявания и бих си повдигнала Кундалинито само за да опитам поне веднъж/