само не можах да разбера защо вие Елфи и Ванила се смеете. бях напълно сериозна като си зададох въпроса. не виждам нищо смешно тук. кви детски градини, кви смехове ви гонят да не сте се надрусали от сутринта :unsure:
защо като си затворя очите и ги притисна леко с пръсти и "виждам" черно-бели квадратчета и все едно се движа в такъв тунел от квадратчета. затварям очи, притискам ги и те започват да се движат много странно тва :unsure:
ми сигурно мозъка ти прави разни неща...в смисъл такава му е реакцията.....към натиска на органа на зрението....
Цитат на: Вещичка в Август 26, 2010, 08:19:40 amзащо като си затворя очите и ги притисна леко с пръсти и "виждам" черно-бели квадратчета и все едно се движа в такъв тунел от квадратчета. затварям очи, притискам ги и те започват да се движат много странно тва :unsure:И аз така...пробвах!
Цитат на: Небесна в Август 26, 2010, 09:48:04 amЦитат на: Вещичка в Август 26, 2010, 08:19:40 amзащо като си затворя очите и ги притисна леко с пръсти и "виждам" черно-бели квадратчета и все едно се движа в такъв тунел от квадратчета. затварям очи, притискам ги и те започват да се движат много странно тва :unsure:И аз така...пробвах!а така, значи не съм само аз. и ся кво що е това :unsure:
Тя нали каза, че отива да почива някъде из плажовете и че няма да има много нет. Ама ще дойде сигурно скоро да ни направи анализ на ситуацията.
А здрасти на всички!
Цитат на: Sirius_alien в Август 26, 2010, 12:45:30 pmА здрасти на всички! Е, айде добре дошла! Кога успя за толкова кратко време да напишеш цели 22 поста? Бързачка!
Цитат на: Скарлет в Август 26, 2010, 12:53:53 pmЦитат на: Sirius_alien в Август 26, 2010, 12:45:30 pmА здрасти на всички! Е, айде добре дошла! Кога успя за толкова кратко време да напишеш цели 22 поста? Бързачка! тва не е тя ами е той и е телето с много никове - окаяния и онанения