Цитат на: Скарлет в Август 26, 2010, 12:53:53 pmЦитат на: Sirius_alien в Август 26, 2010, 12:45:30 pmА здрасти на всички! Е, айде добре дошла! Кога успя за толкова кратко време да напишеш цели 22 поста? Бързачка! тва не е тя ами е той и е телето с много никове - окаяния и онанения
Цитат на: Sirius_alien в Август 26, 2010, 12:45:30 pmА здрасти на всички! Е, айде добре дошла! Кога успя за толкова кратко време да напишеш цели 22 поста? Бързачка!
А здрасти на всички!
Местя линка тука, за да не спамя в темата за любовта... Ето една изживяна любов -http://www.youtube.com/watch?v=WF0tUdT8B4g&NR=1
Няма нищо, Скарлет. Сложих този аватар, защото мацката ме вдъхновява. Аз понеже нали съм човек на изкуството, респективно ценител на красотата, та не ми даде воля да не я споделя.
Харизма , красота , любов и много надежда ,както и прелъстителен поглед има аватара. Не ми прилича на българка!
Е сега е популярна от този сериал, но иначе играе и в театъра, наистина е естествена и с вроден талант и потенциал за развитие. Радвам се, че и такива млади хора има, макар и рядко срещано явление да е.
Може и във фурната по принцип, но май по- е за грил-тиганче, а ако искаш с фолиото я сложи най-добре на скарата. Ще стане и няма да има проблем. :blink: Ох, ципура ли ще хапвате, мяууу...
Не ми говори и аз съм тъй...ако ме оставят цял ден мога море да душа и морска храна 3 пъти на ден да ям. А Ципурата е уникум вкус. Приятна вечеря!
храня се основно с морска храна, особено лятото ципурата и скумрията са сред тези, които много рядко, да не кажа почти не консумирам, само от време на време лаврак