Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168904 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Говорилня 3
« Отговор #5140 -: Август 27, 2010, 06:57:27 pm »
аааа мерси ти начи  :wub:  ма то се дърпа бееее, ши кажеш че чурката му ще режа, ебаси диването... май трябва да го докопам като спи  ;D

ми дърпа се, ама то ли е по- голямо, или ти :) хващаш му лапата, разперваш му пръстите и режеш..то после пак ще се опитва да си ги наостри, ама поне ще са по- малки пораженията.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5141 -: Август 27, 2010, 07:14:11 pm »
Лилитоооооо рязала ли си нокти на котките и как става номера, че Будьо си проси резачката пак, а за едни нокти не ми се ходи до Аспарухово  :(

Аз на кучетата не режа, не ми се занимава, а ти искаш и на котките.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5142 -: Август 27, 2010, 08:10:35 pm »
Небесна, в момента Венера отново се вижда.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #5143 -: Август 27, 2010, 08:36:59 pm »
Навън една котка някъде в дворовете така пищи все едно я дерат  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5144 -: Август 28, 2010, 11:04:38 am »
Хотел за котки

;D

"В хотела на котките се предлагат различни процедури, например масаж, маникюр, слънчеви бани. Що се отнася до храна, собствениците могат да си изберат стандартно меню или специално разработени изискани блюда. На котките се предлагат например варена сьомга, приготвено на пара филе от бяла риба, тигрови скариди. Всичко това се поднася в сребърни блюда."

И още животински новини.  :P

Пилетата са също толкова умни, колкото маймуните и могат да хитруват също толкова добре, колкото хората, установили австралийски учени.

Учените от Сидни, които изследвали пернатите в продължение на три години, открили, че те са "социални и интелигентни същества". Далеч от общоприетото схващане за пилешкия мозък, пилетата развили сложен "език" от звуци, а ако се намират в среда, в която трябва да се конкурират за храна, подслон и партньорки, петлетата използват подаръци под формата на храна, за да привлекат женските, "както правят мъжете, за да изведат жена на вечеря". Изследването било сметнато за толкова важно, че спечелило награда за изключително научно постижение в Австралия.

« Последна редакция: Август 28, 2010, 11:10:13 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #5145 -: Август 28, 2010, 11:09:40 am »
Котка да си в този живот  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5146 -: Август 28, 2010, 11:13:04 am »
Хотел за котки

;D

"В хотела на котките се предлагат различни процедури, например масаж, маникюр, слънчеви бани. Що се отнася до храна, собствениците могат да си изберат стандартно меню или специално разработени изискани блюда. На котките се предлагат например варена сьомга, приготвено на пара филе от бяла риба, тигрови скариди. Всичко това се поднася в сребърни блюда."

и сигурно Алф е шефа на хотела  :rolf: :rolf: :rolf:
нали неговата хълцавица минаваше само със сок от котка хахахааааааааааааа  :57:

лелеее на мойта котка днес не и е ден. преди час някъде я чувам да пищи като заклана. отивам да видя кво става, а тя да вземе както се е търкаляла около компютъра и суб буфера на тонколоните на компютъра, да си заклещи едното нокътче в дупчиците на колоната. и пищи амаааааааа надава вой до небесата. отидох и и освободих нокътчето. 10 минути след това както си готвя в кухнята и съм напред назад от котлона на мивката и обратно и така я настъпах по едната лапа, щото не я видях, че се е разплула на средата на кухнята. то милото пак изврещя на умряло и хеле вече се кротна на дивана...
а е още сутрин... дано да няма други ексцесии до довечера  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

abroad

« Отговор #5147 -: Август 28, 2010, 04:42:15 pm »
Здрасти Зъболекар ;D
това ти ли си

« Отговор #5148 -: Август 28, 2010, 09:23:38 pm »
Айде, пускайте Майнорити рипорт, че почва по НОва

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #5149 -: Август 28, 2010, 10:43:04 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:10:17 am от Синухе »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5150 -: Август 28, 2010, 11:16:22 pm »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #5151 -: Август 29, 2010, 12:13:14 am »
Здравейте, скъпи мои  :wub:. Добре съм се завърнала насред цивилизацията. С моя късмет се нахендрям тук точно на ретромеркуриева фаза и, както си е му е редът, сте се скъсали от писане. Тоест, ще млъкна за известно време да ви изчета, та да видя какво ново-вехто тъдява. Ако междувременно някой се смили и ме осветли за горното в телеграфен стил, ще го споменавам с добро и теманета ще му правя поне до директен Меркурий  :58: :P.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5152 -: Август 29, 2010, 12:17:48 am »
Здравейте, скъпи мои  :wub:. Добре съм се завърнала насред цивилизацията. С моя късмет се нахендрям тук точно на ретромеркуриева фаза и, както си е му е редът, сте се скъсали от писане. Тоест, ще млъкна за известно време да ви изчета, та да видя какво ново-вехто тъдява. Ако междувременно някой се смили и ме осветли за горното в телеграфен стил, ще го споменавам с добро и теманета ще му правя поне до директен Меркурий  :58: :P.

:kissd: :kissd: еее , добре дошла! Къде се губиш? Преди дни те чекирах кога ти е последното влизане! Липсваш! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #5153 -: Август 29, 2010, 12:26:22 am »
Ей, Дияна, драго ми е, че отново си сред нас  ;D!
Как си? Какво става с теб? Дълго те нямаше.

*

Vision

• 3523
« Отговор #5154 -: Август 29, 2010, 12:30:39 am »

здравей  :kissd: много хубаво, че се върна..чети всичко наред, имаш време..беше много интересно, докато те нямаше, но ще видиш..доколкото си спомням нямаше ексцесии, така че няма опасност, да не ти се свива сърцето като отваряш някоя тема..има една тема за Сънрейн и Вижън, виж я, почерпи се на патерица за рождените дни и като ти остане време, погледни соларите, цветя и бонбони не пием, само соларите изпиваме с очи..и пак- здравей.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Asol

• 4140
« Отговор #5155 -: Август 29, 2010, 12:32:47 am »
Привет, Дияна  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #5156 -: Август 29, 2010, 08:34:10 am »
Вижте кой пише въ форума Мамита.бг - паднах като го видях. Дядката съвсем се е вдетенил.

*

Nebesna

« Отговор #5157 -: Август 29, 2010, 08:38:16 am »

Здравей, Диана! Добре заварила! Тъкмо скоро отворих дума, че се изгуби и ми липсва художествения ти изказ, който винаги ме е кефел максимално. Липсваше ми! :kissd:

« Отговор #5158 -: Август 29, 2010, 02:30:13 pm »
Според вас, какъв е човек с подчертана вода и въздух, но без земя и огън в картата си? Има СЛВ в огън.

*

Uran

• 6041