На другия ден питам шефката на отдела колко пари са отделили за тоя превод, тя каза някакви смешни пари. И аз счупих диска. Само дето не им казах ''фак офф'' .
И правилно си направила. Веднъж и аз така натрих носа на една агенция. Собственичката е известна в целия град с тарикатлъка си, а пък за какви пари става въпрос там няма да коментирам - туристическа агенция, агенция за недвижими имоти, агенция за обучение в чужбина и фирма за преработка на метали... Страхотна експлоататорка, все гледа да не ти плати, накрая остана без персонал. Със Слънце във Везни и Луна в Рак, а светилата са в Т-квадрат със Сатурн в Козирог. Сметкаджийка на квадрат. С цялата си наглост венъж дори ми поиска хороскоп на аванта, след като разбра за хобито ми. Извикаха ме веднъж за един експресен превод, а после като питах служителката колко парички са отделили за това ми каза някаква символична сума. Казах й, че на секундата ще унищожа превода без да ми мигне окото и без да им пука за положения труд, че ще го направя
принципно. И после като тръгвах казах да предаде на тарикатката (шефката) да изтрие телефона ми от списъка с преводачи и да не ме търси никога повече. И с усмивка пожелах на служителката да си намери по-хубава работа - във фирма, където плащат и където няма постоянно текучество.