Цитат на: Milkyway в Септември 02, 2010, 11:33:58 amБраво,все пак нещо си направила.Аз станах в 7 ч и само сготвих,друго не мога и нямам сили за друго :unsure:е ти поне си сготвила, а аз трябва да заредя прахосмукачката с вода, да изчистя, да измия теракота и да сготвя и на кучето и котето и на децата ох, що не сме в 4то измерение, че само с мисъл да се върши всичко
Браво,все пак нещо си направила.Аз станах в 7 ч и само сготвих,друго не мога и нямам сили за друго :unsure:
Цитат на: Вещичка в Септември 02, 2010, 11:31:35 amЦитат на: Milkyway в Септември 02, 2010, 11:29:54 amНе знам какво му е на днешният ден,но нямам енергия за нищо :(Като парцал съм.Нищо не ме боли,не ми е лошо.Но нищичко не ми се прави....и не правя.Дано следобед получа прилив на енергия и сили.При вас има ли такова нещо днес или сте си добре?е при мен си е класика от миналата година, откак Нептуна ми гази асцедента ей го на - сега пак се върна точно върху него и толкоз ме мързи, че чак ми иде да се напляскам. от сутринта се опитвам да се накарам да изрина кочината и досега само праха съм обрала :angry:Браво,все пак нещо си направила.Аз станах в 7 ч и само сготвих,друго не мога и нямам сили за друго :unsure:
Цитат на: Milkyway в Септември 02, 2010, 11:29:54 amНе знам какво му е на днешният ден,но нямам енергия за нищо :(Като парцал съм.Нищо не ме боли,не ми е лошо.Но нищичко не ми се прави....и не правя.Дано следобед получа прилив на енергия и сили.При вас има ли такова нещо днес или сте си добре?е при мен си е класика от миналата година, откак Нептуна ми гази асцедента ей го на - сега пак се върна точно върху него и толкоз ме мързи, че чак ми иде да се напляскам. от сутринта се опитвам да се накарам да изрина кочината и досега само праха съм обрала :angry:
Не знам какво му е на днешният ден,но нямам енергия за нищо :(Като парцал съм.Нищо не ме боли,не ми е лошо.Но нищичко не ми се прави....и не правя.Дано следобед получа прилив на енергия и сили.При вас има ли такова нещо днес или сте си добре?
И проблема в случая не се явява както несправедливо преди обвинихме луните. Въобще не се бях вглеждал в това, че имаме опозиция Плутон - Слънце/Meркурий Принципно Плутон където и да се намира е дразнител в синастриите.
хора нямам търпение да дойдат празниците.....
Кой, не разбрах? За завръщане на блудния ти котарак ли става въпрос?
не че не обичам лятото, но зимата ми е слабост...нищо, че е кално и духа гаден вятър.....студа на зимата ме кефи...атмосферата е различна.... :blink:
Марая , снощи тя беше в екшън....
атмосферата е различна.... :blink:
Цитат на: Марая в Септември 03, 2010, 12:07:44 pmМарая , снощи тя беше в екшън.... Някъде ще има и малки Марайчета.
Нямам представа. Моите вървят и квичат, когато искат да им обърна внимание, щото за глезльовци.