Мен ме кефи печката да бумти, а вън да е непроходимо, а аз да си стоя на топло....ама някой друг да плаща тока.
Има си чар, разбира се. Особено по празниците. Описаният от Небесна сценарий е хубав, аз ще добавя и аромат на портокалови кори и червено вино в чашите - здравей, живот.
Тоалетна ?Може да иска внимание или да го пуснеш примерно на терасата ...на слънчице.... да се понапече- котките ги обичат много тези неща.
...на слънчице.... да се понапече- котките ги обичат много тези неща.
Моите вървят и квичат, когато искат да им обърна внимание, щото за глезльовци.
Звезди от Ахат - голяма симпатяга. Беше гост в "Търси се..." по бтв. Страхотен глас има този човек. :blink:Поздрав с Ahat - The Black sheep и Аhat - Zemia na slepci
Цитат на: Asol в Септември 04, 2010, 11:22:41 amЗвезди от Ахат - голяма симпатяга. Беше гост в "Търси се..." по бтв. Страхотен глас има този човек. :blink:Поздрав с Ahat - The Black sheep и Аhat - Zemia na slepciгледах го :blink: наистина е свестен тип и жалко, че е тук, ако се беше родил в щатите или поне европа, щеше да е звездно име..ама в малка кочинка- толкова..
"Роди ме мамо с късмет, пък ме изхвърли на смет!"Ако му е писано да стане известен, ще стане, пък ако ще и в някоя държава от третия свят да е роден.
Вижън, има една приказка: "Роди ме мамо с късмет, пък ме изхвърли на смет!"Ако му е писано да стане известен, ще стане, пък ако ще и в някоя държава от третия свят да е роден.
Цитат на: Divna в Септември 04, 2010, 12:17:08 pmВижън, има една приказка: "Роди ме мамо с късмет, пък ме изхвърли на смет!"Ако му е писано да стане известен, ще стане, пък ако ще и в някоя държава от третия свят да е роден.той е живял в щатите, но се е върнал..защото има и една друга приказка- по- добре първи в галско село, отколкото втори в рим..
Така е! То затова и казват, че емиграцията не е за всеки.
Цитат на: Divna в Септември 04, 2010, 12:25:34 pm Така е! То затова и казват, че емиграцията не е за всеки. той и Саркози така мисли, затова ни връща циганите да си ги бием в главите..
Те и тук ги даваха българските и румънските цигани по телевизията как Саркози не ги иска.
Цитат на: Divna в Септември 04, 2010, 12:30:35 pm Те и тук ги даваха българските и румънските цигани по телевизията как Саркози не ги иска. сега трябва да скочим единно като нация и да се разврещим, че щом ги гони е расист.. ама не сме толкова хитри.. вие в Канада не искате ли да ви изнесем няколкостотин хиляди екземпляра!??