Да бе да .. (коректност, дискретност..
)
Повечето тук са ще ти кажат лицемерие, двуличност (аз бих казал предубеждение, необективност, предразсъдъци..
)
Но едното не изключва другото. Мамка и тънка граница. (как да не се сдържи човек да я напсува )
Искаш да кажеш, че тия със стелиуми в 12 дом са лицемерни и двулични?!? Сигурно има такива, но не всички, повярвай ми!!! И не съди от един 12 дом за характера на човека, защото наистина можеш да останеш изненадан. А може би има значение знака, който се заема от 12 дом. Има значение къде е Луната и т.н. , нали ги знаеш тези неща.
Всичко е до възпитанието да ти кажа, честно. Няма да ти казвам аз каква съм, защото едва ли те вълнува, а и няма какво да занимаваме обществеността тук, но знам едно за себе си, ненавиждам интригите, клюките и фурнаджийските лопати. Имам си позиция и си я устоявам. Имам мнение за някого и си държа на него. Кой какво как защо в колко часа с кого, не ме интересува. Гледам себе си, и моето канче. Ако всеки правеше това, светът щеще да е едно прекрасно място за живеене, ама уви...
Дори не ме интересува да ти кажа кой е Алоне, малон и не знам къв си. Знам едно, той (тя) нищо не постигна.
Ая, стига си се стягала заради този 12 дом.
От опит казвам (аз нямам там нищо де), че 12 дом не е изолация, а дискретност, проницателност, малко инат а ..и пари.

12 дом е този, който ти мери капата.