например какво му беше на Стани богат...
Цитат на: aiia в Септември 09, 2010, 07:49:48 pmнапример какво му беше на Стани богат... Беше му това, че първо спечели някакъв вътрешен човек, после правеха хората на глупаци със спечелените 500 лв. Това предаване върви в праймтайма по RTL от 10 години и не е прекъсвало. Защо ли? Защото там се печелят прилични пари и не правят хората на маймуни.
Цитат на: Aurora Borealis в Септември 09, 2010, 07:55:43 pmЦитат на: aiia в Септември 09, 2010, 07:49:48 pmнапример какво му беше на Стани богат... Беше му това, че първо спечели някакъв вътрешен човек, после правеха хората на глупаци със спечелените 500 лв. Това предаване върви в праймтайма по RTL от 10 години и не е прекъсвало. Защо ли? Защото там се печелят прилични пари и не правят хората на маймуни.струва ми се скоро мернах реклама, че ''стани богат'' ще тръгва пак..??
Вероятно с участниците от Байландо
Не знам. Не съм чула/чела Аз се пошегувах горе с Байландото. НАли си преливат героите от едно шоу в друго
Koйто е загубил жизнено важна кореспонденция :57:току що се сетих, че има ауто рикуест в пощата, на която е направена регистрацията във форума.
Това е още от вчера.