Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166663 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 3
« Отговор #5540 -: Септември 10, 2010, 04:35:51 pm »
Там се трие Лили. Дори и да изтрещи някой, просто е затрит...

Трудно ми е да повярвам, че там може някой да изтрещи.  ;D

А защо Лили? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5541 -: Септември 10, 2010, 04:36:01 pm »
на мен пък там не ми допада ( нищо, че явно някой нам познат ми  е гепсал аватарното именце ;D) има стерилност, на места надменност и голям брой енерганийно разцентровани индивиди
разбира се  има и интересни неща
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #5542 -: Септември 10, 2010, 04:38:01 pm »

Кой е тоя форум да вземем малко Ноу Хау

http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showforum=92
[/quote]

Разбрах що нямат проблеми. Никой не пише в тоя раздел.  ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5543 -: Септември 10, 2010, 04:38:43 pm »
Абеее, изтрещяват, ама рядко-)))) Нали съм ги питала-)))).Да, има стерилност и ако съм в тяхната компания се чувствам като Луцифер-)))), но иначе са си доста толерантни към хората, които мислят по различен начин-)))). Винаги са готови да помогнат. Аз, точно на Иво дължа много и винаги съм го казвала, за това, което ми беше предоставил като информация.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5544 -: Септември 10, 2010, 04:41:13 pm »
Марая, пусни имената им в гугъл, щом ти се занимава.  :blink: clubastrology като напишеш ще ти излезе веднага.

Мерси Съни, ще погледна!
А ти си купи едно авокадо и ще ти пратя нещо на лични... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #5545 -: Септември 10, 2010, 04:46:08 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 09:51:42 am от aiia »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5546 -: Септември 10, 2010, 04:49:45 pm »
аз съм си в клубастролоджи:)  не виждам смисъл да се "къдря" с други имена

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5547 -: Септември 10, 2010, 04:50:43 pm »
ЙЙЙЙйййесссссс, Кая....и аз си стоя навсякъде с едно име ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5548 -: Септември 10, 2010, 04:55:31 pm »
и аз така правя...регистрирала съм се по доста форуми...по астрологичните, дори и чужди съм си с този ник....
clubastrology наистина е странно място....хората си мълчат там сякаш...тук се чувствам като у дома си....и аз съм се рег там и пишех преди...даже kabala ти си ми отговаряла...а за Kaya се чудех дали е тукашната .... :-[ ;D
няма друг форум като този .... :blink: :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5549 -: Септември 10, 2010, 04:57:06 pm »
В интерес на истината, отдавна мислех да спирам да пиша тук... И въобще по форуми, макар че другаде не пиша... Напоследък все време нямам, ангажиментите и отговорностите са доста, а и като вися във форума нищо интересно не научавам, не се развивам. Дори не ми остава време да чета книги по астрология, а не са никак малко за четене. Стагнацията е пълна, форумът отнеме доста време и енергия, а ги нямам в излишък вече.
Просто няма какво да науча тук, това е истината. Проблемът при мен е, че работата ми е свързана със седене пред  компютъра и търсене в интернет, затова и форумът постоянно стои минимизиран на десктопа и все се изкушавам и надничам, докато работя.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5550 -: Септември 10, 2010, 04:58:16 pm »
и аз така правя...регистрирала съм се по доста форуми...по астрологичните, дори и чужди съм си с този ник....
clubastrology наистина е странно място....хората си мълчат там сякаш...тук се чувствам като у дома си....и аз съм се рег там и пишех преди...даже kabala ти си ми отговаряла...а за Kaya се чудех дали е тукашната .... :-[ ;D
няма друг форум като този .... :blink: :blink:

Никога не са мълчали там-)))) Няколко пъти се случи да се "изгуби" сайта....той е мой-))), защото съм там от както съществува и с много от хората се познаваме там-))) и тъй като, поне половин година, ако не и повече, Аморе се опитваше да възстанови много неща някои хора си заминаха-)))...Имаме много бебета родени там-)))),та,така...хубави спомени и този сайт продължава да си е мой-))))

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5551 -: Септември 10, 2010, 05:01:45 pm »
 на мен и там ми  харесва, но все ми се налага да се пререгистрирам  и само си чета

*

katrin_ls

« Отговор #5552 -: Септември 10, 2010, 05:01:51 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 09:51:14 am от aiia »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5553 -: Септември 10, 2010, 05:02:21 pm »
Да видим сега кое ще е първото бебе на астросайта.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5554 -: Септември 10, 2010, 05:02:42 pm »
на места надменност и голям брой енерганийно разцентровани индивиди

:57:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #5555 -: Септември 10, 2010, 05:03:21 pm »
Никога не са мълчали там-)))) Няколко пъти се случи да се "изгуби" сайта....той е мой-))), защото съм там от както съществува и с много от хората се познаваме там-))) и тъй като, поне половин година, ако не и повече, Аморе се опитваше да възстанови много неща някои хора си заминаха-)))...Имаме много бебета родени там-)))),та,така...хубави спомени и този сайт продължава да си е мой-))))
не се изразих правилно, имам странно усещане там ....тихо ми е ...ако мога така да го кажа  :-[ :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5556 -: Септември 10, 2010, 05:04:26 pm »
Лили, нищо лично, ама като ти видя аватарчето и направооо трън в задника...

И аз си го харесвам, толкова време вече си стоя с него без да го сменям. А пък и външно прилича на мен почти едно към едно (с изключение на ушите  ;D).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5557 -: Септември 10, 2010, 05:04:52 pm »
Е,нали обясних защо-))))....И там е имало търкания и някои тук,знаят, но истинските скандали, никога не видяха бял свят и не се прочетоха от потребителите....няма казвам, що-))))

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #5558 -: Септември 10, 2010, 05:05:47 pm »
Лили, нищо лично, ама като ти видя аватарчето и направооо трън в задника...

И аз си го харесвам, толкова време вече си стоя с него без да го сменям. А пък и външно прилича на мен почти едно към едно (с изключение на ушите  ;D).
ти, щото ги криеш под голяма си коса...от щде да знайм дЪл не са ти толкоз големи,а ;D

*

katrin_ls

« Отговор #5559 -: Септември 10, 2010, 05:07:53 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 09:50:48 am от aiia »