Цитат на: elfidka в Септември 10, 2010, 05:33:39 pmМи аз не го виждам...Важно е ние да те виждаме... Когато говориш с някого в реала, да не би да се виждаш?! Ти гледаш нас, ние тебе.. :rolleyes:
Ми аз не го виждам...
Абе аз не разбрах последно Марая изтрила всичките си теми и после изтрила и собствения си ник ли?И сега ни лук яла, ни лук мирисала пише за някакви рецепти оттатък.
аз съм си в клубастролоджи:) не виждам смисъл да се "къдря" с други имена
ЙЙЙЙйййесссссс, Кая....и аз си стоя навсякъде с едно име
Цитат на: kaily в Септември 10, 2010, 02:38:45 pmАбе аз не разбрах последно Марая изтрила всичките си теми и после изтрила и собствения си ник ли?И сега ни лук яла, ни лук мирисала пише за някакви рецепти оттатък.да, точно така..изтрила е темите, в които са писали всички, но ника си е оставила..нема топки и да си изпълни заканите..
Не беше бат тъй, ама айде Имаше и постове, и всефорумно гласуване дали да ни преведе Жином назад към миналото на затритите вчера теми... И накрая бе одобрено да затрием днешните си постове, за да можем да имаме достъп до затритите постове, писани месеци наред...
Цитат на: Vision в Септември 10, 2010, 06:51:37 pmЦитат на: Vision в Септември 10, 2010, 06:42:36 pmда, точно така..изтрила е темите, в които са писали всички, но ника си е оставила..нема топки и да си изпълни заканите.. междувременно гледам, че жином е възстановил изтритите теми, сигурно се е пазарила нещо с него..голема бозица на празна главица..а в сайта за цял ден- двайсетина поста пак така..честита ти матрица.. матрицата 5, ест., с рептилите и т.н... Не беше бат тъй, ама айде Имаше и постове, и всефорумно гласуване дали да ни преведе Жином назад към миналото на затритите вчера теми... И накрая бе одобрено да затрием днешните си постове, за да можем да имаме достъп до затритите постове, писани месеци наред...
Цитат на: Vision в Септември 10, 2010, 06:42:36 pmда, точно така..изтрила е темите, в които са писали всички, но ника си е оставила..нема топки и да си изпълни заканите.. междувременно гледам, че жином е възстановил изтритите теми, сигурно се е пазарила нещо с него..голема бозица на празна главица..а в сайта за цял ден- двайсетина поста пак така..честита ти матрица.. матрицата 5, ест., с рептилите и т.н...
да, точно така..изтрила е темите, в които са писали всички, но ника си е оставила..нема топки и да си изпълни заканите..
Това с гласуването съм го изпуснала.Кога е било и дали всички съфорумци са гласували?