Цитат на: belika в Септември 12, 2010, 11:18:19 pmЦитат на: jinom в Септември 12, 2010, 11:15:25 pmНапълнил съм два дюшека с пари от сайта и знам как да си ги харча. :wink2:A, на здраве и на теб! Само не ми е ясно как се печели с гугъл аналитикс или имаше в предвид adsense? :rolleyes:
Цитат на: jinom в Септември 12, 2010, 11:15:25 pmНапълнил съм два дюшека с пари от сайта и знам как да си ги харча. :wink2:A, на здраве и на теб!
Напълнил съм два дюшека с пари от сайта и знам как да си ги харча. :wink2:
Шшшшшш, я не се пра'и! Имаш десетки левове!
Цитат на: King_kong в Септември 12, 2010, 11:29:08 pmЕ, щом ще е малко, едва ли ще бъда доволна! Няма ли нещо по-голямо? :unsure: ама ще е завинаги... :72: размера се коригира спрямо Ф-то, а като те преценявал тебе му трябвали малки размери... :49:
Е, щом ще е малко, едва ли ще бъда доволна! Няма ли нещо по-голямо? :unsure:
Не KING-KONG!Нали съм от старите лелки ?За свалки ми е минало времето , а и от свалки в нета- файда ЙОК!Око да види-ръка да пипне ....
АЗ НЕ ГО ОБИЧАМ И ЗАЩО ДА МУ СЕ СВАЛЯМ ВИРТУАЛНО? :unsure:
Цитат на: Вещичка в Септември 12, 2010, 11:37:58 pmЦитат на: King_kong в Септември 12, 2010, 11:29:08 pmЕ, щом ще е малко, едва ли ще бъда доволна! Няма ли нещо по-голямо? :unsure: ама ще е завинаги... :72: размера се коригира спрямо Ф-то, а като те преценявал тебе му трябвали малки размери... :49:Ами, ако не може да предложи големи, ще предложи малки.
Аз те обичам! :rolleyes:
Парите ще спасят света. , рече една Дева. Трупай, трупай... (
Цитат на: Марая в Септември 12, 2010, 11:31:56 pmАЗ НЕ ГО ОБИЧАМ И ЗАЩО ДА МУ СЕ СВАЛЯМ ВИРТУАЛНО? :unsure:Това са много тежки думи.
Цитат на: aiia в Септември 12, 2010, 11:49:47 pmПарите ще спасят света. , рече една Дева. Трупай, трупай... (Тука стана като в чата. Да взема да направя чат стая във форума? :rolleyes:
Да взема да направя чат стая във форума? :rolleyes:
Цитат на: jinom в Септември 12, 2010, 11:43:40 pmЦитат на: Марая в Септември 12, 2010, 11:31:56 pmАЗ НЕ ГО ОБИЧАМ И ЗАЩО ДА МУ СЕ СВАЛЯМ ВИРТУАЛНО? :unsure:Това са много тежки думи.Тежкарка съм , :wink2: , нали си го разбрал? Обичам реалните неща , та откъде да знам , какво стой зад Жимом - :unsure: мъж или жена?!
Обичам реалните неща , та откъде да знам , какво стой зад Жином - :unsure: мъж или жена?!