Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166014 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Дърдорилня
« Отговор #5860 -: Септември 14, 2010, 07:12:11 pm »
Ми дай за хороскопа ми тогаз де...

Можеш ли да ми кажеш какво може да се очаква от едно момиче, с което бяхме гаджета едно време и която като че ли остана най-голямата ми любов, сега като погледан от дистанцията на времето. Родена е на 12 юни 1983 г. в гр. Девин. И можеш ли да ми кажеш какво тогава ни е събрало и дали не е било театър всичко от нейна страна. Благодаря ти предварително!
Другото е, че понеже не знам абсолютно нищо за нея от много години, може ли да "видиш" дали е семейна и дали има деца.

Ооооооооооо, Смирения! Небесна никога не е пускала теми за Марая. Тука си в грешка. Заслугата е на друг.
Ти го гониш през вратата, то влиза през прозореца.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #5861 -: Септември 14, 2010, 07:15:00 pm »
 Вероятно трябва да почерпим опит от упоритостта на телеца. :blink:
п.п.Значи...много искам да съм перде ама точно по този начин. Такова нещо като отхвърляне, фрустрации от това...-ЙОК. ;D

« Отговор #5862 -: Септември 14, 2010, 08:24:02 pm »
По Диема 2 повча едно филмче, което става за убиване на времето  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #5863 -: Септември 14, 2010, 08:33:42 pm »
Намерих си едни стари броеве на "Егоист". По едно време там имаше една рубрика "профайлър", в която астролог, графолог и...разглеждаха данните на известни личности.
Ако имате данните на Мартин Захариев и Светлана Василева, можем да проверим дали са "познали". :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5864 -: Септември 14, 2010, 08:50:31 pm »
Асол , искам да те питам нещо , ако искаш ми отговори....
Забелязвам , че повечето ти аватари са на жени , които показват гърба си , а крият лицето си?!
От чисто психологическа гледна точка задавам тоя въпрос , това не е нито провокация ,нито заяждане /отнася се за всички/, любопитно ми е защо? Защо акцента е в/у гърба? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5865 -: Септември 14, 2010, 08:53:49 pm »
това не е нито провокация ,нито заяждане /отнася се за всички/, любопитно ми е защо? Защо акцента е в/у гърба? :unsure:

а защо при мен е върху животните?  :unsure: ;D ;D ;D Явно много обичам да им се любувам, но не обичам да им слугувам... :-[

*

abroad

« Отговор #5866 -: Септември 14, 2010, 09:00:28 pm »
Защо акцента е в/у гърба? :unsure:

Нюанс: Читавите (особено, тези без предпазни "ризници" :blink:) не са на почит в тия времена /които следват своя неотменим ход на промяна, къде от прочистване чрез заметресения, къде от други такива :P, не знам дали усещате, но светът в момента се върти с ускорена величина..../. Гърбът предпазва условно казано :P, както се казва, това което се случва зад гърба ми изобщо не ме интересува ;D ;D ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5867 -: Септември 14, 2010, 09:02:47 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:01:57 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5868 -: Септември 14, 2010, 09:05:22 pm »
това не е нито провокация ,нито заяждане /отнася се за всички/, любопитно ми е защо? Защо акцента е в/у гърба? :unsure:

а защо при мен е върху животните?  :unsure: ;D ;D ;D Явно много обичам да им се любувам, но не обичам да им слугувам... :-[

Животните не ме впечатляват , защото им слугувам явно....и аз не знам.
Примерно тая котаранка  на аватара ти много ме кефи , имаше една катеричка дето много рупаше и тя, по едно време червените сандалки ,виг на тях не им бях фен....
Но гърба е много ачик-ачик , имаше една мадама преди това с хавлия ,сега е в гръб с черна рокля...
Не ме дразни , просто от психологическа гледна точка ми е любопитно и пак повтарям не е заяждане ,нито провокация- любопитство..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #5869 -: Септември 14, 2010, 09:07:43 pm »
Ауу колко скромно и респектиращо.  ;D

Ако можеше да се изтрива пост, бих ти препоръчала да го направиш
И не, няма абсолютно никаква нужда/необходимост/задължение/* комплекс... да ми отговаряш

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5870 -: Септември 14, 2010, 09:09:51 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 02:49:07 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #5871 -: Септември 14, 2010, 09:11:17 pm »
Защо акцента е в/у гърба? :unsure:

Нюанс: Читавите (особено, тези без предпазни "ризници" :blink:) не са на почит в тия времена /които следват своя неотменим ход на промяна, къде от прочистване чрез заметресения, къде от други такива :P, не знам дали усещате, но светът в момента се върти с ускорена величина..../. Гърбът предпазва условно казано :P, както се казва, това което се случва зад гърба ми изобщо не ме интересува ;D ;D ;D

Въпрос на гледна точка ;D ;D ;D. Въобще отговора може да бъде превъртян като палачинка.
Искам нейното мнение , ако прецени , че може да ми каже....

*

Stella

• 7765
« Отговор #5872 -: Септември 14, 2010, 09:15:21 pm »
Ха-ха, не си спомням точно, но мисля, че Рая беше тази, дето си криеше главата. Аватарът и просто нямаше глава. И когато и обърнах внимание на това, тя го прие като закачка и си смени аватара.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #5873 -: Септември 14, 2010, 09:18:58 pm »
както се казва, това което се случва зад гърба ми изобщо не ме интересува ;D ;D ;D

Много интересна интерпретация.
Тя мадамата е обърната, леко в профил. На мен пък най-много ми хареса интерпретацията на Жълтолилава - идентефицира се с мадамата в римския и апартамент.

« Отговор #5874 -: Септември 14, 2010, 09:19:51 pm »
На мен пък най-много ми хареса интерпретацията на Жълтолилава - идентефицира се с мадамата в римския и апартамент.

И Кая се индентифицира с нея  :blink:

*

abroad

« Отговор #5875 -: Септември 14, 2010, 09:24:08 pm »

Въпрос на гледна точка ;D ;D ;D. Въобще отговора може да бъде превъртян като палачинка.

Разбира се, че може. Всяко нещо има поне две лица и аз мога да го преобърна, в зависимост от желанието и целта си ;D
Но тук не е въпрос на интерпретации, и няма въпрос :blink:, и няма гледна точка или права, или по-скоро има множество такива, които ги определят.

Като нямам аватар, това какво ти "говори" ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #5876 -: Септември 14, 2010, 11:50:19 pm »
На мен пък най-много ми хареса интерпретацията на Жълтолилава - идентефицира се с мадамата в римския и апартамент.

И Кая се индентифицира с нея  :blink:

пу, клюкарка, но е вярно :blink:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #5877 -: Септември 15, 2010, 12:09:03 am »
Всички завиждат на Марая, затова й правят мръсно. Марая, аз съм с теб!

Това много ме развесели  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5878 -: Септември 15, 2010, 12:01:11 pm »

Това е то - нептун в близост асц- яко лови ;D ;D ;D

*

Divna

« Отговор #5879 -: Септември 15, 2010, 12:09:04 pm »

Това е то - нептун в близост асц- яко лови ;D ;D ;D

Къде не можех да гледам снощи /така ми беше лошо от грипа/, но като видях новия член и името му, направо паднах от смях. Много ми стана весело  ;D.