Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166715 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Дърдорилня
« Отговор #5900 -: Септември 16, 2010, 05:45:27 pm »
Интересното е, че точния съвпад на Сатурня с нат. ми Слънце се случва точно по времето на двуседмичния ми стаж в Столичната община. Това си е чист буквализъм, в астрологията :blink: :blink: :blink:
Сатурна ми е в 10 дом и е У6 .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5901 -: Септември 16, 2010, 06:20:25 pm »
Интересното е, че точния съвпад на Сатурня с нат. ми Слънце се случва точно по времето на двуседмичния ми стаж в Столичната община. Това си е чист буквализъм, в астрологията :blink: :blink: :blink:
Сатурна ми е в 10 дом и е У6 .
:86: :86: :clap: Браво! Е това е най-добрия вариант....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5902 -: Септември 16, 2010, 06:55:57 pm »
да ви се оплача пък  :rolf:

бях на кафе при една приятелка и тя ми подари една книга "Таро на търсещия". та тръгваме си от тях и срещам една комшийка от някаква съботянска секта или църква /идея си нямам/. много добра женица. като вижда книгата в ръцете ми и ме почва: това е от дявола! ти си обсебена! и прочее и с какво се занимавам аз...

та викам и, че се занимавам с езотерика, астрология и философия, а тя започва да ми обяснява, че няма прераждане и аз се занимавам с дяволски науки и ще горя в ада  ;D ;D ;D

при което и казвам, че ад няма и няма да горя никъде освен ако аз не си създам собствен ад... малиииииииииииииии и като ме метнаааа... пита ме кой е моят бог и аз и казвам, че е Абсолюта, а тя ме пита кой е тогава Исус. та и казвам, че е същност от високо измерение дето е дошъл да образова неверниците на тая планета...

и тя се почна еднааааааааааа  :rolf: :rolf: :rolf:  и като и казах, че и Луцифер е като него малиииии...

сега ще пали свещи и щяла да се моли за мен, защото съм била обсебена от дявола  :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

леле колко ми беше забавноооо  :rolf:

обясних и, че тя има право да си вярва в каквото си иска, но аз имам същото право и не е задължително да вярвам в библията като нея, обаче не и туй то - обсебена съм била  ;D

пита ме дали имам библия в къщи и аз и казах, че си имам достатъчно тоалетна хартия и тя щеше да се пръсне от възмущение  :rolf:

така, че да знаете - свещи ще ми палят   :57:

аааааааа и ми обяснява, че Дедо Боже е създал човеко и растенията преди точно 6000 години  ;D ;D ;D ;D ;D   лелееееееее попиках се от смях начи  :-[

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5903 -: Септември 16, 2010, 07:00:43 pm »
да ви се оплача пък  :rolf:

бях на кафе при една приятелка и тя ми подари една книга "Таро на търсещия". та тръгваме си от тях и срещам една комшийка от някаква съботянска секта или църква /идея си нямам/. много добра женица. като вижда книгата в ръцете ми и ме почва: това е от дявола! ти си обсебена! и прочее и с какво се занимавам аз...

та викам и, че се занимавам с езотерика, астрология и философия, а тя започва да ми обяснява, че няма прераждане и аз се занимавам с дяволски науки и ще горя в ада  ;D ;D ;D

при което и казвам, че ад няма и няма да горя никъде освен ако аз не си създам собствен ад... малиииииииииииииии и като ме метнаааа... пита ме кой е моят бог и аз и казвам, че е Абсолюта, а тя ме пита кой е тогава Исус. та и казвам, че е същност от високо измерение дето е дошъл да образова неверниците на тая планета...

и тя се почна еднааааааааааа  :rolf: :rolf: :rolf:  и като и казах, че и Луцифер е като него малиииии...

сега ще пали свещи и щяла да се моли за мен, защото съм била обсебена от дявола  :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

леле колко ми беше забавноооо  :rolf:

обясних и, че тя има право да си вярва в каквото си иска, но аз имам същото право и не е задължително да вярвам в библията като нея, обаче не и туй то - обсебена съм била  ;D

пита ме дали имам библия в къщи и аз и казах, че си имам достатъчно тоалетна хартия и тя щеше да се пръсне от възмущение  :rolf:

така, че да знаете - свещи ще ми палят   :57:

аааааааа и ми обяснява, че Дедо Боже е създал човеко и растенията преди точно 6000 години  ;D ;D ;D ;D ;D   лелееееееее попиках се от смях начи  :-[

Това сериозно ли го сътвори? ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5904 -: Септември 16, 2010, 07:03:00 pm »
съмняваш ли се  :tongue2:

е, няма да съм първата дето ще я пращат у казана заради философията си  ;D ;D ;D  доколкото знам, преди години Кабалита някакъв русенски поп я анатемосал на пазара, заради същия спор и тя е много горда със себе си  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5905 -: Септември 16, 2010, 07:08:53 pm »
ааааааааа и ся се сетих - нали помните Хело дето пускаше тука цитати от библията и дето пишело вътре всички астролози - в казана!!! 

ммм дааааааа, у тоя форум всички са в кюпа  :57:  а наздраве по случая  :49:

*

holanda

« Отговор #5906 -: Септември 16, 2010, 07:11:07 pm »
мислех си нещо..ако квадрата е аспект с природата на Сатyрн и основното му предназначение е да руши 'формата'',дали не е по-добре за личността ако  Нептун e в квадрад с лични планети?  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5907 -: Септември 16, 2010, 07:15:11 pm »
мислех си нещо..ако квадрата е аспект с природата на Сатyрн и основното му предназначение е да руши 'формата'',дали не е по-добре за личността ако  Нептун e в квадрад с лични планети?  :-\

квадрата е със силата на числото 4, то е:

според съвременната нумерология - Уран
според ведите - Раху
според зороастрийците - Меркурий

къде го видя тоя Сатурн бе  :o

*

holanda

« Отговор #5908 -: Септември 16, 2010, 07:25:55 pm »

в книгата на Аройо за трансатърновите планети се говори за аспектите.Там прочетох,че квадрата има Сатурново действие

*

holanda

« Отговор #5909 -: Септември 16, 2010, 07:26:19 pm »

в книгата на Аройо за трансатyрновите планети се говори u за аспектите.Там прочетох,че квадрата има Сатурново действие

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5910 -: Септември 16, 2010, 07:28:43 pm »

в книгата на Аройо за трансатърновите планети се говори за аспектите.Там прочетох,че квадрата има Сатурново действие

ами избирай си планета тогава - поне избор имаш  ;D

*

holanda

« Отговор #5911 -: Септември 16, 2010, 07:33:01 pm »

къде го видя тоя Сатурн бе  :o
ами избирай си планета тогава - поне избор имаш  ;D

бреии,че ти е бърз нета..успя да ми уловиш правописната грешка  ;D

« Последна редакция: Септември 16, 2010, 07:39:53 pm от жълтолилава »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5912 -: Септември 16, 2010, 07:50:19 pm »
мислех си нещо..ако квадрата е аспект с природата на Сатyрн и основното му предназначение е да руши 'формата''

За Сатурн ли това - да руши?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #5913 -: Септември 16, 2010, 07:57:52 pm »

не,за квадрата като начин на действиe...затова и си помислих,че Нептун /като планета,изразяваща стремеж към излизане извън норми,граници и пр. / би проявявал енергиите си по-добре ако е в квадрат с друга планета.

*

holanda

« Отговор #5914 -: Септември 16, 2010, 08:03:56 pm »

Sunrain,мисля,че ти беше писала някъде за партньорска планета над върха на Тао-квадрат или опозиция към него.
Съгласявам се напълно-хора с планета над стелuyма ми в 12 дом или опозиция на него са изиграли важна роля в живота ми  :blink:.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5915 -: Септември 16, 2010, 08:28:42 pm »

не,за квадрата като начин на действиe...затова и си помислих,че Нептун /като планета,изразяваща стремеж към излизане извън норми,граници и пр. / би проявявал енергиите си по-добре ако е в квадрат с друга планета.

Даваш ми идея за дълбок размисъл, бива ли такова нещо.  ;D

Що се отнася до Нептун приемам, че квадратурите му понякога са по-малко страшни от леките му аспекти към лични планети. Моя приумица разбира се, ти си състави една твоя, не пречи.  ;)  

*

holanda

« Отговор #5916 -: Септември 16, 2010, 08:38:34 pm »

Що се отнася до Нептун приемам, че квадратурите му понякога са по-малко страшни от леките му аспекти към лични планети. Моя приумица разбира се, ти си състави една твоя, не пречи.  ;)  

мислех,че казвам същото. ;D.

а за другото-чела съм го някъде,но нямах карти ,за да направя справка.Сега ,когато и ти го написа,се поразтърсих и се оказа,че е точно така.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #5917 -: Септември 16, 2010, 08:40:54 pm »
Ами като го написах се светнах, че може би твоя извод е същия.  ;D Разликата се състои в начина, по който ти си стигнала до него.

нямах карти ,за да направя справка.Сега ,се поразтърсих

Ние мислим любов въртиш, пък ти карти, не си губи времето.  :P ;)

*

holanda

« Отговор #5918 -: Септември 16, 2010, 08:49:40 pm »

Ние мислим любов въртиш, пък ти карти, не си губи времето.  :P ;)

Вие? хммм..разбирам   :rolleyes: ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #5919 -: Септември 16, 2010, 08:54:44 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:59:38 am от kris »