хораааааааааааа имам два проблема :41: :41: :41:
първият: оказва се, че кучката Амбър е адски ревниво чудо на природата :angry: скорпионската и Луна ме побърква

седи котката в мен и я гушкам, идва песа изправя се на крака ми, вижда котака в скута ми и отива и се изпикава на дивана отгоре :angry: никога не е пишкала или акала у дома. прави го когато иска да си отмъсти за неуважение към нейната персона

преди малко бяхме изкарали папагала от клетката и си играехме с него и Амбър пак отиде припика дивана и се изпика под масата... ааааааааа ошатках я по гъза, но много се съмнявам дали изобщо разбра що яде пердаха...
вторият: не знам колко е дърт папагала ни, но днес хиляда пъти си пада от клоните в клетката. качва се седи малко и се пухва долу като претрепан. и върви долу по пръчките на клетката и се клати като пингвин. не е нормално това за добичето. никога не е искал да лети из къщи и не излиза от клетката си и дори не ни дава да го пипаме, ма баш такива изцепки досега не е правил... като надрусан е - качва се с триста зора горе на пръчката и се пухве след 2-3 минути долу. а клетката му е от големите и имам чувството, че прави опити за самоубийство... ебаси пилето...
ма кво да ги правя бееееееееееее :73: :91: :41: