Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163906 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Дърдорилня
« Отговор #6080 -: Септември 23, 2010, 08:40:54 pm »

Малееееее,ся и ако ми го изпратиш със Спидит-УУУУУ....-)))) Бе, благоверния-))), най-много се зарадва-))))

само да не дойдат от моралната полиция да ни санкционират?? ;D

че докато извадим документитеее...

нищо де, в затвора дрешките не са зле, а надзирателите правят присъдата много лека:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #6081 -: Септември 23, 2010, 08:43:52 pm »
Да ви призная тази вечер имах среща с един младеж наредена работа и не останах много впечетлена а като гледам какви мъже сте пуснали как да излезна пак на среща?!?! :41:

ние тези си ги гледаме само на картинки..иначе на живо търсим само вътрешната красота.. :P

нали знаеш- всеки говори за вътрешната красота, но само Джак Изкормвача я е виждал.. ;D

« Отговор #6082 -: Септември 23, 2010, 08:53:05 pm »

ние тези си ги гледаме само на картинки..иначе на живо търсим само вътрешната красота.. :P

нали знаеш- всеки говори за вътрешната красота, но само Джак Изкормвача я е виждал.. ;D

:85:

Ами то за вътрешна от първа среща не мога да кажа но нещо съм отвикнала да ходя на срещи или аз нещо не съм наред с мисленето или те не са....Абе ясно е няма ли я тръпката .... съм ти и трътката!
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #6083 -: Септември 23, 2010, 09:02:11 pm »

Ами то за вътрешна от първа среща не мога да кажа но нещо съм отвикнала да ходя на срещи или аз нещо не съм наред с мисленето или те не са....Абе ясно е няма ли я тръпката .... съм ти и трътката!

разбирам те напълно..на среща не съм ходила от хиляда години и за щастие няма как някой да ме принуди..не знам как изобщо си се навила..съчувствам ти искрено.. :blink:

колко беше по десетобалната??..тройка или още по- зле.. :rolleyes:

няма как да стане така тръпката..акъла е важен, акълаа.. :-[

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6084 -: Септември 23, 2010, 09:06:49 pm »

Малееееее,ся и ако ми го изпратиш със Спидит-УУУУУ....-)))) Бе, благоверния-))), най-много се зарадва-))))

само да не дойдат от моралната полиция да ни санкционират?? ;D

че докато извадим документитеее...

нищо де, в затвора дрешките не са зле, а надзирателите правят присъдата много лека:

Алоооооууууу,Вижън-аааааа,не предизвиквай Венерата ми У Водолеяяяяя,че е и в тригон с Ураняяяяя....Пращай, пращаййййй
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #6085 -: Септември 23, 2010, 09:12:51 pm »
разбирам те напълно..на среща не съм ходила от хиляда години и за щастие няма как някой да ме принуди..не знам как изобщо си се навила..съчувствам ти искрено.. :blink:

Аз не съм се навивала на подобни срещи, но знам поне две двойки вече женени, котито много си се харесват и така са ги запознали.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6086 -: Септември 23, 2010, 09:18:02 pm »

колко беше по десетобалната??..тройка или още по- зле.. :rolleyes:

няма как да стане така тръпката..акъла е важен, акълаа.. :-[

Да ама то трябва да опита човек "Почукай и ще ти се даде"....Но си много права мисленето и впечетленията които създаваш у хората наред с притеснението от първата среща .... и все пак всеки иска да се представи най-добре но го нямаше в случая и онова дето те скосява и си склонен да преглътнеш поне някои неща които след време ще те дразнят много...
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #6087 -: Септември 23, 2010, 09:20:21 pm »

Алоооооууууу,Вижън-аааааа,не предизвиквай Венерата ми У Водолеяяяяя,че е и в тригон с Ураняяяяя....Пращай, пращаййййй

малии, във водолей венерка ли имаш, пиле?? :57: и сигурно ми каца на марса.. :85: като прибавим и водолейското на Вещата...аз с вас ще пия, ама няма да се напивам, че сте много лоши!!  :25:

<-------емотикон последна мода  ;)

един виц по случай долната картинка:
решила една принцеса, че вече и е време да се жени, но няма принц..била чувала, че ако целуне някой жабок, може и да се превърне в принц..тръгнала да търси жабок..търсила, търсила..накрая видяла един..хванала го и започнала да го целува, целува..и нищо..пак целува..по едно време жабока се обадил- момиче, май ще трябва да ми направиш една сви*ка, много съм омагьосан.. ;D

ето и за рожденничката:

да не забравяме и админа..с най- големи почитания:

подаръци ще има за всеки от сърце..

айде стига толкова, че после мен ше ме баннат..ти ли ще ми носиш цигари в затвора.. :93:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6088 -: Септември 23, 2010, 09:23:41 pm »
Бе, ти ела...пък ще видим кво ще пийваме....Ей го,с  ИнтитУУУУ добре се получи-)))) Не знам на кой градус ти е марса.Моята венерка е на приблизително 9 градуса  уууу седми дом...Аааааа,ти ме разби, бе , жИна.....ако знаЙш и 'де ги продават тези прашкиииии ;D ;D ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Vision

• 3523
« Отговор #6089 -: Септември 23, 2010, 09:30:06 pm »

Аз не съм се навивала на подобни срещи, но знам поне две двойки вече женени, котито много си се харесват и така са ги запознали.

ама не става въпрос за среща от нета, като си говорил предварително с човека, а на леля ти третата братовчедка да ти уреди среща с внука на ученическата си любов, защото те имат вече в родата за стара мома..това второто не го разбирам..а първото си е ок.. :blink:

Да ама то трябва да опита човек "Почукай и ще ти се даде"....Но си много права мисленето и впечетленията които създаваш у хората наред с притеснението от първата среща .... и все пак всеки иска да се представи най-добре но го нямаше в случая и онова дето те скосява и си склонен да преглътнеш поне някои неща които след време ще те дразнят много...

нищо де, поне си се разнообразила малко..сега ще се наложи да ставаш лоша, ако започне да те търси..

Бе, ти ела...пък ще видим кво ще пийваме....Ей го,с  ИнтитУУУУ добре се получи-)))) Не знам на кой градус ти е марса.Моята венерка е на приблизително 9 градуса  уууу седми дом...Аааааа,ти ме разби, бе , жИна.....ако знаЙш и 'де ги продават тези прашкиииии ;D ;D ;D ;D ;D

марса ми е на 16, а вертекса и слв-то са ми на 14..ама пак..зависи от градуса на питиетата.. ;D

прашките ги намерих ето ТУКА..идва нова година, пълни потребителската кошница.. ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6090 -: Септември 23, 2010, 09:33:48 pm »
Вижъъъън, жИстоко,жИстоко, жИстокооооо....даже синът ми си хареса едни-0))))) и е доволен от линка, 'дето го даде-)))).....УУУУУУУУУУУУУУУ, марса ти е в тригон с моя уран,бееее....Ша става, к'вот Ша става,аз ти казвам ;D ;D ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6091 -: Септември 23, 2010, 09:39:42 pm »
Еееее,бях готова да поръчам бельо....и то квоооо, на майната си, У Северна Каролина..Аре, тези прашки със слончетата и хоботчетата ги има и тук,ама аз харесах други :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6092 -: Септември 23, 2010, 09:43:05 pm »
 ;D ;D ;D Тъкмо ми зададоха въпроса - това астрологично облекло ли е, прашки според зодията.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6093 -: Септември 23, 2010, 09:44:05 pm »
Вижъъъън, жИстоко,жИстоко, жИстокооооо....даже синът ми си хареса едни-0))))) и е доволен от линка, 'дето го даде-)))).....УУУУУУУУУУУУУУУ, марса ти е в тригон с моя уран,бееее....Ша става, к'вот Ша става,аз ти казвам ;D ;D ;D

ама и моя уран е във везни, бря!! котка по гръб пада ли!! :08: в 11-тия градус на везните, реколта 71 г. съм.. ;D

добре че нося много на пиене, че иначее... :25:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6094 -: Септември 23, 2010, 09:45:30 pm »
хахахах,Съниииии, нИдей дава на кумеца да гледа, че после кво шА гопрайм-))))

*

Vision

• 3523
« Отговор #6095 -: Септември 23, 2010, 09:45:58 pm »
Еееее,бях готова да поръчам бельо....и то квоооо, на майната си, У Северна Каролина..Аре, тези прашки със слончетата и хоботчетата ги има и тук,ама аз харесах други :'(

кои хареса???..прашките ми се стуват много лесни за ушиване..малко ластична мрежа, малко ластик и няколко червени пухчета и от метър плат правиш гащи за цяла рота войничета.. :08:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6096 -: Септември 23, 2010, 09:49:04 pm »

кои хареса???..прашките ми се стуват много лесни за ушиване..малко ластична мрежа, малко ластик и няколко червени пухчета и от метър плат правиш гащи за цяла рота войничета.. :08:
Бря, ам ний роднини шА излезем,бе....само остава да дойдешшшш...Е, тогаз вечеееее,нИ знам...голямата варненска група да се събира...
ААААААААааааааааааа, мога да шия, да плета, да тъка, да ти бродирам, обачеееее, няма да го Фъкам туй нещо...че аз и за мен си харесах...Много е голяма таксата тук, на митницата, иначееее...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6097 -: Септември 23, 2010, 09:49:49 pm »
Абе има кой да шие, не сте казали не сме отворили такъв магазин.  ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #6098 -: Септември 23, 2010, 09:52:10 pm »
хахахах,Сънииии,Верно беееееееееееееееееееееее ;D ;D ;D ;D...Как не се сетих за родата-)))Аз избрах за наШте мъже...Ще има си ги меряяят ;D ;D ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6099 -: Септември 23, 2010, 09:55:57 pm »
Дай кои избра, тъкмо за Коледа, дето вика Вижън. Дядо Коледа под прикритие вече е демоде.  ;D