леле Нептун откак ми е кацнал пак на асцедента постоянно получавам разни видения преди да заспя

днес се катурнах да поспя на обед и още докато си затворя очите видях пирамида без връх, обляна в златна светлина и човек изправен отгоре и. пирамидата се въртеше от дясно на ляво и в един момент човекът се превърна в египетския кръст - онзи с кръгчето отгоре и после пак стана човек...
преди няколко дни имах серия от видения - всяка вечер по едно :unsure:
първата вечер наистина не го помня.
втората вечер видях над планетата Земя да се отваря син, кръгъл, енергиен портал и от него се изливаше като вода върху планетата синя енергия и в следващият момент бял енергиен лъч някъде отгоре премина през портала към Земята...
третата вечер видях идеален кръг от звезди на небето. липсваше една звезда в кръга и тя се приближаваше към него да си заеме мястото...
четвъртата вечер видях скална канара, надвесена над морето и на нея стоеше някакъв ангел - виждах го в гръб и му виждах крилата, които блестяха...
идея си нямам какво означава всичко това, но постоянно като си затворя очите виждам някакви неща...
тцъ тцъ тцъ сега видях - транзитната Лилитка е само на 2* от Слънцето ми и тя, а дирекционната ми е на асцедента :unsure: