Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1164488 Прегледи
Re:Дърдорилня
« Отговор #6320 -: Септември 28, 2010, 01:00:53 pm »

хелп..някой, който разбира от компютри

Ама вие от коли и културизъм разбирате, а пък от компютри не разбирате. Как може такова нещо?  ;D

обаче разбираме от мъже,дето разбират от компютри и като се разпърхаш с очички безпомощно и веднага идват двама трима спасители в ръжта :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6321 -: Септември 28, 2010, 01:05:02 pm »
Веще, честито новото работното място, заела си си мястото в кръга
от планети :mellow: :88:  късмет  :kissd:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6322 -: Септември 28, 2010, 01:08:08 pm »
Веще, честито новото работното място, заела си си мястото в кръга
от планети :mellow: :88:  късмет  :kissd:

благодаря ти Стреличке  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #6323 -: Септември 28, 2010, 01:29:01 pm »

обаче разбираме от мъже,дето разбират от компютри и като се разпърхаш с очички безпомощно и веднага идват двама трима спасители в ръжта :mellow:

:08: :08: :08:

как го усещаш Жином, дали слънцата ви са в опозиция?? ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #6324 -: Септември 28, 2010, 01:29:58 pm »
Веще, само късно вечер ли ще влизаш вече през работните дни.. :'( :'( :'(

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6325 -: Септември 28, 2010, 01:32:07 pm »

по-скоро рано сутрин. ей го на вече трябва да изчезвам в банята и да се обличам, че след по-малко от час отпътувам, а още съм по пижама  :(

*

Vision

• 3523
« Отговор #6326 -: Септември 28, 2010, 01:55:07 pm »

по-скоро рано сутрин. ей го на вече трябва да изчезвам в банята и да се обличам, че след по-малко от час отпътувам, а още съм по пижама  :(

и аз окъснях пак..приятен ден и на теб и на всички.. :88:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6327 -: Септември 28, 2010, 05:37:32 pm »
и квооооооооооооооооооо сега ще ми заявиш - летачите или някое друго говедо нали  :P  и нарочно посяват разни неща в главата ми тцъ - мерси, такова инфо не е за мен  ;D ;D ;D

Напротив, трябва да знаеш истината, колкото и неприятна да е тя.  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6328 -: Септември 29, 2010, 02:40:53 am »
абее..защо така ме мързи да гледам.. :-[
никакви интересни транзити нямам явно.. :lol:
направо..ако се умираше от мързел, щях да издъхна на секундата..даже съм се излегнала на стола, защото ме мързи да седя.. ;D :-[ :'( :rolleyes:

« Отговор #6329 -: Септември 29, 2010, 03:07:39 am »

:08: :08: :08:

как го усещаш Жином, дали слънцата ви са в опозиция?? ;D

не знам за Слънцата,  близнашките върху моя СЛВ са ми червена точка, но от скоро ми отговаря на постовете към него, преди не се хващаше и на черна тлъста пиявица
забелязала съм,че хора,на  който, мойте Скорпи планети са в каре с техни се дистанцират , както и с водолейски и рибешки акценти ,предвид Сатурна ми във Водолей и Плуто/Марс Дева :mellow:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6330 -: Септември 29, 2010, 03:15:49 am »

не знам за Слънцата,  близнашките върху моя СЛВ са ми червена точка, но от скоро ми отговаря на постовете към него, преди не се хващаше и на черна тлъста пиявица
забелязала съм,че хора,на  който, мойте Скорпи планети са в каре с техни се дистанцират , както и с водолейски и рибешки акценти ,предвид Сатурна ми във Водолей и Плуто/Марс Дева :mellow:

това, че не кълве на пиявица да не означава, че го мислиш за сом??..защото сома кълве и на попово прасе!! ;D

в риби освен марс сигурно няма друго значително, а във водолей сигурно юпитер.. :rolleyes:
иначе той пише само на Вещичка..аз бих се замислила по въпроса..харесва си няколко човека повече от други, то се вижда..на мене не кълве много, ама аз съм една стара, потъмняла блесна, то е разбираемо.. :-[

« Отговор #6331 -: Септември 29, 2010, 03:53:32 am »
това, че не кълве на пиявица да не означава, че го мислиш за сом??..защото сома кълве и на попово прасе!! ;D

за клен или щука, риба-хищник, крие се в подмолите и следи, всичко наоколо,
захапва и пуска, обича да си играе на вменяващ мисли,
философ,ако го палнеш ще тестваш дали е дървен :mellow:тук е оста стрелец-близнаци
свободата е често употребявана от него дума ,силен уран
и има каре светилата, на вие е с авторитетите,  ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #6332 -: Септември 29, 2010, 04:10:17 am »

за клен или щука, риба-хищник, крие се в подмолите и следи, всичко наоколо,
захапва и пуска, обича да си играе на вменяващ мисли,
философ,ако го палнеш ще тестваш дали е дървен :mellow:тук е оста стрелец-близнаци
свободата е често употребявана от него дума ,силен уран
и има каре светилата, на вие е с авторитетите,  ;)

просто си много добра за мен, едва ти следвам мисълта..знам, че клена е много умна риба и човек, за да го излъже, трябва да се опита да мисли като него..особено се отнася за старите и хитри кленове..те даже разигравали рибарите както им падне, така съм чувала..сигурно после седят някъде отстрани и им се смеят даже.. :blink:

какво ще кажеш за Тао с връх слънце и другите- плутон и марс..а ако вземем и лилит в опозиция на слънцето, става още по- интересно..урана е силен, несъмнено- той пък е връх на Тао заедно с венера+мерк и луна..и в опозиция с хирон..и в тригон със слънцето..
а авторитетите- сатурн съвпад слънце и пак тао-то с марс и плутон..много добре съм я нагласила, ама няма как да разберем дали съм права.. :-[

« Отговор #6333 -: Септември 29, 2010, 04:19:18 am »

.знам, че клена е много умна риба и човек, за да го излъже, трябва да се опита да мисли като него..особено се отнася за старите и хитри кленове..те даже разигравали рибарите както им падне, така съм чувала..сигурно после седят някъде отстрани и им се смеят даже.. :blink:

какво ще кажеш за Тао с връх слънце и другите- плутон и марс..а ако вземем и лилит в опозиция на слънцето, става още по- интересно..урана е силен, несъмнено- той пък е връх на Тао заедно с венера+мерк и луна..и в опозиция с хирон..и в тригон със слънцето..
а авторитетите- сатурн съвпад слънце и пак тао-то с марс и плутон..много добре съм я нагласила, ама няма как да разберем дали съм права.. :-[

така ,права си за клена, синът ми само него лови от десет годишен

за сатурн има нещо,обича да дава акъл на всеки, от типа къде съм аз ,къде сте виииии

*

Vision

• 3523
« Отговор #6334 -: Септември 29, 2010, 04:32:38 am »

така ,права си за клена, синът ми само него лови от десет годишен

за сатурн има нещо,обича да дава акъл на всеки, от типа къде съм аз ,къде сте виииии

няма да клъвне на този разговор, сигурна съм..много му се иска сигурно, ама мерка в опозиция с луната не позволява..
за каква свобода може да става въпрос тука..не е ли свободен този, който може да говори за всичко, даже израза е такъв- свободен съм да говоря за всичко..
добре, да видим друго тогава..ако венера е в рак, в опозиция на луната в козирог /точна опозиция/, то венера е на бой с управителката си, нали така..същевременно е в квадрат с уран във везни, значи е в конфликт и с подчинения си..единствено би я спасил беглият съвпад с меркурий, т.е. изразяване някакво с думи, обаче човека не ще и не ще..
в някои болнични заведения връзват пациента за леглото за негово добро и му дават нужните медикаменти..ние как ще подходим в случая..кое е подходящото лечение, според теб.. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #6335 -: Септември 29, 2010, 04:39:39 am »
Попаднах на нещо любопитно:

22 августа 1941 года вошло в историю как «день рождения» знаменитых «наркомовских ста граммов».

В этот день Председатель Государственного комитета обороны (ГКО) Советского Союза Иосиф Сталин подписал Постановление №562 о ежедневной выдаче бойцам полстакана «горючего».

Текст документа гласил: «Начиная с 1 сентября 1941 года, тем, кто находится на передовой линии действующей армии, будет выдаваться 100 граммов водки (крепостью 40 градусов) в день».

Снабжением армии водкой лично руководил член Политбюро ЦК ВКП(б), нарком пищевой промышленности СССР Анастас Микоян, много сделавший для того, чтобы советский солдат не испытывал на фронте нужды в самом необходимом. (Поэтому солдаты и говорили о «наркомовском» спиртном пайке). За распределением напитка обязаны были следить лично командующие фронтами.

Впоследствии (с мая 1942-го по ноябрь 1943 года) порядок снабжения красноармейцев «горючим» неоднократно менялся. Круг бойцов, имеющих право на водочное довольствие, служивших в разных родах войск и на различных боевых позициях: то сужался, то расширялся; а нормы выдачи заветного «пития»: то несколько увеличивались, то уменьшались.

С 25 ноября по 31 декабря 1942 года, с началом коренного перелома в ходе Великой Отечественной войны, в пору наших первых побед под Сталинградом, Закавказский фронт выпил – 1,2 миллиона литров водки, Западный фронт – около 1 млн., Карельский фронт 364 тысячи, а Сталинградский фронт – 407 тысяч литров.

23 ноября 1943 года, через 3 месяца после Курской битвы и форсирования Днепра, ознаменовавших завершение перелома, Сталин окончательно утвердил «наркомовские» нормы: 100 гр. для бойцов на передовой и 50 гр. для остальных. И было так до самой Победы.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6336 -: Септември 29, 2010, 04:44:38 am »
и от тогава, та досега- не могат да спрат.. :rolleyes:

ето и аз какво намерих преди малко, ако някой се е чудил някога как става:

Когато крокодилите се любят.

През брачния период мъжките крокодили често издават силен, продължителен рев, който наподобява биенето на голям барабан. При това те вдигат високо глава и разтварят широко устата си. Брачната игра протича във водата — в езерото Рудолф предимно преди обед между 9 и 11 часа, след първата слънчева баня на брега. Натъкне ли се плуващият напред-назад в собствения си участък мъжки на женска, той извива опашката си над водата, но върхът й остава потопен. Освен това той вдига главата си така, че долната челюст да е върху водата и изглежда, че надува шията си, а край двете бузи се издигат мехури. Като трака с челюсти и удря силно с опаш ката си, мъжкият разбива водата. После той тръгва след женската, настига я и плува до нея, след това я задминава и я оставя да плува в кръг. Докато мъжкият не издава никакъв звук, женската издига устата си над водата и издава гърлести звуци. Понякога тя побягва или пък позволява на ухажора да сложи предния си, крак върху рамото й и да се покачи върху нея. Двете опашки могат малко да се увият и да се удрят една о друга. Тъй като мъжкото животно е хванало женската здраво с лапите си, те могат да плуват съединени. В по-дълбоки води женската се гмурка, а в по-плитки мъжкият ляга настрани. Истинското съешаване трае между половин и близо две минути. Между 13 и 14 часа брачната игра спира.

Женските крокодили си избират не най-едрите мъжки, а притежателите на участъци с най-добри места за припичане на слънце и за мътене на яйца. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6337 -: Септември 29, 2010, 04:59:38 am »
22 августа 1941 года вошло в историю как «день рождения» знаменитых «наркомовских ста граммов».

В этот день Председатель Государственного комитета обороны (ГКО) Советского Союза Иосиф Сталин подписал Постановление №562 о ежедневной выдаче бойцам полстакана «горючего».

Текст документа гласил: «Начиная с 1 сентября 1941 года, тем, кто находится на передовой линии действующей армии, будет выдаваться 100 граммов водки (крепостью 40 градусов) в день».

С 25 ноября по 31 декабря 1942 года, с началом коренного перелома в ходе Великой Отечественной войны, в пору наших первых побед под Сталинградом, Закавказский фронт выпил – 1,2 миллиона литров водки, Западный фронт – около 1 млн., Карельский фронт 364 тысячи, а Сталинградский фронт – 407 тысяч литров.

23 ноября 1943 года, через 3 месяца после Курской битвы и форсирования Днепра, ознаменовавших завершение перелома, Сталин окончательно утвердил «наркомовские» нормы: 100 гр. для бойцов на передовой и 50 гр. для остальных. И было так до самой Победы.

Мдааа...
Предвид ужасяващите гледки и баталните сцени, в които са участвали, може и да е било нужно да бъдат "стимулирани" с по 100 грама дневно.

Някой чувал ли е за Хатынь в Беларус?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6338 -: Септември 29, 2010, 01:08:48 pm »
и квооооооооооооооооооо сега ще ми заявиш - летачите или някое друго говедо нали  :P  и нарочно посяват разни неща в главата ми тцъ - мерси, такова инфо не е за мен  ;D ;D ;D

Напротив, трябва да знаеш истината, колкото и неприятна да е тя.  ;D

ама ти как са траеш бе  :o  ако бях на теб всяка сутрин щях да си бия шамари пред огледалото да знаеш  :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6339 -: Септември 29, 2010, 01:10:07 pm »
Лилитоооо ма кви са тия картинки ши ми приседне кафето бре  :angry:  аааааааа нямаш ли си кво друго да си чоплиш, че си ги турила тука  :-\