Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168076 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня
« Отговор #6540 -: Октомври 08, 2010, 02:36:19 am »
все още обаче не мога да се реша...просто на кантар, не знам накъде да тръгна и не знам какво да избера.... :rolleyes:

кантара като се колебае,си остава..с двамата.. ;D но ти си знаеш как ще понесеш такава 'истина''.Хайде,да ти е честито,любовта е най-важна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6541 -: Октомври 08, 2010, 02:47:57 am »
все още обаче не мога да се реша...просто на кантар, не знам накъде да тръгна и не знам какво да избера.... :rolleyes:

кантара като се колебае,си остава..с двамата.. ;D но ти си знаеш как ще понесеш такава 'истина''.Хайде,да ти е честито,любовта е най-важна.

Право си Лилавко..., работата е в това , че нещо е останало , поне в единия случай!
В другия би могло тепърва да остане... Трудно се понася такава истина , защото е доста тежка....

Стела /и на мен ми трудно да свикна с това име :blink:/ , права си за сърцето....Но сега сякаш го няма...сякаш има много мисъл , нещо което винаги ми е липсвало когато съм потъвала в нечии очи - винаги се давя в синьо и зелено.... :(. Сега съм потънала сякаш в най-дълбоката точка на океана....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #6542 -: Октомври 08, 2010, 02:54:34 am »
когато съм потъвала в нечии очи - винаги се давя в синьо и зелено.... :(. Сега съм потънала сякаш в най-дълбоката точка на океана....

сега малко черен хумор  :P-и дядо ми има невероятни сини очи,искрящи и наситени тюркоазено-сини...ако ти се потъва...  ;D
това е бъзик,да не си помислиш нещо  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6543 -: Октомври 08, 2010, 02:55:43 am »
когато съм потъвала в нечии очи - винаги се давя в синьо и зелено.... :(. Сега съм потънала сякаш в най-дълбоката точка на океана....

сега малко черен хумор  :P-и дядо ми има невероятни сини очи,искрящи и наситени тюркоазено-сини...ако ти се потъва...  ;D
това е бъзик,да не си помислиш нещо  :blink:

Като нищо ако е риба.... :( ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #6544 -: Октомври 08, 2010, 03:01:42 am »

не,Близнак е,но е работел на кораб като готвач....затова сега има хубава пенсия  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6545 -: Октомври 08, 2010, 03:07:06 am »

не,Близнак е,но е работел на кораб като готвач....затова сега има хубава пенсия  ;D ;D

Аааа , не ! ;D Не ми прави среща с Близнаци! Ъ-Ъ....
Там ми липсва тръпка и афенитет към потъването....
Не се знае може да излетя направо в 6-то измерение.... ;D ;D
Пенсията е без значение...

*

Марая

• 28287
« Отговор #6546 -: Октомври 08, 2010, 03:08:19 am »
Марая, искаш ли да ти стана любовник?
:rolf: Неприлично предложение....Каква зодия си?

*

Stella

• 7765
« Отговор #6547 -: Октомври 08, 2010, 03:14:08 am »

Този е Онанения, бе Марче!  И е зодия телец, не го ли позна!?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6548 -: Октомври 08, 2010, 03:18:26 am »

Марайче, излезе ти късмета май ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #6549 -: Октомври 08, 2010, 03:18:48 am »

:rolf: :rolf: Нали знаеш , че на мен все рибоци ми се меткат...В кое заведение бяхме с теб ,Лили , Нухето и пак шаранче клъвна... ;D ;D
Викам да не е минала некоя щука от тука , че ми писва от лавраци..... ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6550 -: Октомври 08, 2010, 03:25:44 am »
Марайчето напълно описва мечтаната жена: поне 10 г. по-голяма от мен, заможна, интелигентна, с интересно хоби, много свободно време, авантюристичен дух, с потребност от изкуство, жадна за приключения, бохем и фрий майнд.

Давай да си спретнем синастрииката..., може това да е единствения начин да изплувам от тоя океан с рибоци.... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6551 -: Октомври 08, 2010, 03:31:46 am »
Ами данните ми ги знаеш, направи. 13 май 1983 г, 0:50 часа, гр. Девин. Виж кво ще излезе

Аууууу , пак малък Фен.... ;D ;D
Стига бе , нещо по- улегнало няма ли? ;D ;D ;D ;)
Верен ли е часа? :unsure: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6552 -: Октомври 08, 2010, 03:35:30 am »
Ми по спомените на майка ми, тогава ме е изсрала. Приеми, че е този - 0 часа и 50 минути.

Сега ще проверя!
Ето ти нещо от мен! ;D
http://vbox7.com/play:688e76ac

*

Марая

• 28287
« Отговор #6553 -: Октомври 08, 2010, 03:47:04 am »
Мерси за поздрава.
Тук ще ти кажа, че не харесвам изобщо сръбския език, както и чалгата. :))

Muzikata  не я слушам...Слушам само текста.
И слушам всякаква музика..., така , че ;D ;D ;D
Тя имаше смисъл.... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #6554 -: Октомври 08, 2010, 04:06:33 am »
Да, прочетох превода. :)

Кажи ся кво показва синастрията. Ще си паснем ли? Имаме ли общи интереси? Ще ни е забавно ли заедно?

Зяпам я , обаче нещо ми се струва несинастрична... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6555 -: Октомври 08, 2010, 04:12:47 am »
Eee, ама ние само любовници, неангажиращо ангажиране...

Ти .... , наясно ли си какви ги приказваш? ;D ;D ;D
Голям майтап е картата...,голям! ;D
Наясно ли си , че либоФните домове ги нЕма... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6556 -: Октомври 08, 2010, 04:23:31 am »
За разните домове нищо не знам, нищо не ми говори, но щом казваш, че картата е "интересна", какво по-хубаво от това. И аз усещам, че ще има много емоция между нас, не любов, а именно емоция, купон и фън

НИ нАм...., ти щото много директно подходи...,аз гледах все натам...към тЕя домове ;D ;D ;D ;D и нищо не видях...
Та сега какво да гледам.... ;D , кажи в кой аспект да насоча Фниманието си? ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6557 -: Октомври 08, 2010, 04:30:02 am »
Абе най-добре да се видим според мен. Аз съм човек за жив контакт :))

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Нали се виждаме.....

*

Stella

• 7765
« Отговор #6558 -: Октомври 08, 2010, 04:35:26 am »
Да, прочетох превода. :)

Кажи ся кво показва синастрията. Ще си паснем ли? Имаме ли общи интереси? Ще ни е забавно ли заедно?

Зяпам я , обаче нещо ми се струва несинастрична... ;D

Хахахахахааааааа!  :72: Паднах!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6559 -: Октомври 08, 2010, 04:36:33 am »
Абе най-добре да се видим според мен. Аз съм човек за жив контакт :))

Ти си теле готово за кланницата.  ;D