Търси някоя жена да го издържа. Ще го играе жиголо.
Цитат на: Stella в Октомври 08, 2010, 04:37:40 amТърси някоя жена да го издържа. Ще го играе жиголо.За съжаление той е един много тъжен и недодялан енергиен образ...Търси баланс момчето...какво да го праЙш....
ЦитатЗа съжаление той е един много тъжен и недодялан енергиен образ...Присъдата бе произнесена... Астрополицията в действие
За съжаление той е един много тъжен и недодялан енергиен образ...
Цитат на: Fan of Mariah в Октомври 08, 2010, 04:25:29 amАбе най-добре да се видим според мен. Аз съм човек за жив контакт :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:Нали се виждаме.....
Абе най-добре да се видим според мен. Аз съм човек за жив контакт
Тъкмо чакам да излезе нещо за епицентъра, но още не са писали агенциите.
Току-що имаше земетресение при нас. За кратко, но силно.
Къде е това при вас? Аз пък гледах Н. Младенов при Ивайн и Андрей Сигурно затова не съм усетила
Марая астроложка е велика,на всеки картата разплита.Първо тя натала разпознава,после се с човека запознава.Ако нещо планетите са терсене,става кофти дередже.
Уникален.... комплексарАко изхождаме от една моя реплика с предишния ник, в който ме плюеш на поразия ) хахахахВсе пак се радвам, че съм ти симпатичен
Колко пъти още ще си смениш ника....
Цитат на: Fan of Mariah в Октомври 08, 2010, 05:19:01 amУникален.... комплексарАко изхождаме от една моя реплика с предишния ник, в който ме плюеш на поразия ) хахахахВсе пак се радвам, че съм ти симпатичен Вероятно си го заслужил.... Колко пъти още ще си смениш ника....
ЦитатКолко пъти още ще си смениш ника..Само jinom знае...
Колко пъти още ще си смениш ника..