Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167846 Прегледи
Re:Дърдорилня
« Отговор #6680 -: Октомври 09, 2010, 11:00:12 pm »
дааа, тези зверчета са толкова красиви... :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6681 -: Октомври 10, 2010, 01:29:28 am »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #6682 -: Октомври 10, 2010, 08:29:41 am »
Много е красива, но повече ми харесва окраска бяло и сребристо като Уискас котката. :blink:

Kato Garfild :-[ :P ;D- nali?

Ха, мойта котка е такава като втората, тая в дъното - сива руска -Пловдивчанка и се казва Мазалка, така беше кръстена, като я взехме.  ;)
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

« Отговор #6683 -: Октомври 10, 2010, 02:40:27 pm »

а утре съм на сватба - какво им става на тия хора само по ретроградия ме канят ...... и нямам какво да облекааа :41:

ми тогава съблечи-  суетата  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6684 -: Октомври 10, 2010, 03:19:00 pm »
  ooooooooooo добър ден
strelicka, тая рецепта за безсмъртие не я знам ;D ;D
освен това ми се струва прекалено джедайска техниката :49: :25: :29:
« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 04:59:02 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #6685 -: Октомври 10, 2010, 06:35:12 pm »
Какво ви става бе хора?  :o
Супер негативизъм има напоследък  :-[.

Мунданната квадратурата на Плутон и Сатурн, макар и широка, си тегне. Аз успях снощи в 1 ч през нощта да се ядосам страшно много. Чак ме втресе  :'(. Просто не мога да повярвам  :mellow: Транзитния Марс апликира нат Мерк. :-\

*

holanda

« Отговор #6686 -: Октомври 10, 2010, 06:57:59 pm »
нали? а викат 'щастлив ден''   :-\  дръжки

« Последна редакция: Октомври 10, 2010, 07:03:06 pm от жълтолилава »

*

abroad

« Отговор #6687 -: Октомври 10, 2010, 07:16:09 pm »
щастлив е, че к'во му е ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6688 -: Октомври 10, 2010, 07:21:41 pm »
 ;D Тъкмо пред прозореца ни мина колоната от коли щастливци, надули клаксоните, е че хубаво им е какво пък, чак си представих как се вълнуват и колко са усмихнати. Ретро, не ретро, хората вярват, че денят ще им донесе щастие, а по-силно от вярата нали нямало.  ;) Да им е на късмет.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6689 -: Октомври 10, 2010, 07:21:53 pm »
Мунданната квадратурата на Плутон и Сатурн, макар и широка, си тегне. Аз успях снощи в 1 ч през нощта да се ядосам страшно много. Чак ме втресе  :'(. Просто не мога да повярвам  :mellow: Транзитния Марс апликира нат Мерк. :-\

Пък аз сътворих небивал героизъм. Стоях да четири часа сутринта да варя домашна кокошка на супа. Щото само ми мрънкат къщните, че що и аз, като другите жени, не зема да направя една манджа барем веднъж на половин година, дето да се яде с лъжица  :-X. И сега им вися с черпака над главата и докато не ометат всичко, нема да мръднат от масата  :angry:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #6690 -: Октомври 10, 2010, 07:33:13 pm »

щастлив е той,за нищо не става,да му се не види. Едва кретам,главата ми ще се пръсне,а една приятелка /Дева/ се е заела сериозно да ме вкарва в правия път.Имаме уговорка да учим половин ден.Ей с'я.

напоследък само ми се бъркат   :angry:

« Отговор #6691 -: Октомври 10, 2010, 10:28:05 pm »

щастлив е той,за нищо не става,да му се не види. Едва кретам,главата ми ще се пръсне,а

:angry: Точно си мислех че това е един от най-нещастните и вчерашния (между другото) но виждам че не съм сама.....а имам такъв хубав тригон от транзитен Сатурн към Венера....нещо все повече почват да ми допадат квадратурите поне те ме амбицират!
Мунданната квадратурата на Плутон и Сатурн, макар и широка, си тегне. Аз успях снощи в 1 ч през нощта да се ядосам страшно много. Чак ме втресе  :'(. Просто не мога да повярвам  :mellow: Транзитния Марс апликира нат Мерк. :-\

Пък аз сътворих небивал героизъм. Стоях да четири часа сутринта да варя домашна кокошка на супа. Щото само ми мрънкат къщните, че що и аз, като другите жени, не зема да направя една манджа барем веднъж на половин година, дето да се яде с лъжица  :-X. И сега им вися с черпака над главата и докато не ометат всичко, нема да мръднат от масата  :angry:.

...и се ядосвам на себе си че на моменти ми идва да изкоча от това тяло и да литна към по-добри светове(не става въпрос за самоубийство) а за вътрешно и духовно удоволетворение!
ПС.и аз като Диана направих кекс но така и не се получи-първо май съм забравила да намажа тавичката второ май не се опече както трябва когато си емоционално не добре и нещата ти не се получават!!!
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #6692 -: Октомври 10, 2010, 10:37:46 pm »
Дияна , що не и забоде едно пиронче в трътката , става за 1 час варенето.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #6693 -: Октомври 10, 2010, 11:53:12 pm »
  ooooooooooo добър ден
strelicka, тая рецепта за безсмъртие не я знам ;D ;D
освен това ми се струва прекалено джедайска техниката :49: :25: :29:

не е безсмъртие, безвремие е на сватбата, след третата обиколка по 100 на 40 градуса :mellow:

« Отговор #6694 -: Октомври 10, 2010, 11:56:13 pm »

Пък аз сътворих небивал героизъм. Стоях да четири часа сутринта да варя домашна кокошка на супа. Щото само ми мрънкат къщните, че що и аз, като другите жени, не зема да направя една манджа барем веднъж на половин година, дето да се яде с лъжица  :-X. И сега им вися с черпака над главата и докато не ометат всичко, нема да мръднат от масата  :angry:.

нека им е тежко, друг път да мислят какво си пожелават ;) ;D
ако вземе да им хареса,ще искат да ги наказваш по-често...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6695 -: Октомври 11, 2010, 02:30:22 am »

:-\ Ми аз явно съм илитерат по темата. Сигурно ако бях варила костенурка с корубата, щях да се справя за половината време. 
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #6696 -: Октомври 11, 2010, 02:59:42 am »
Или в тенджера под налягане. Мен много ме е страх от нея. Като парен локомотив е. Ползвам я само, когато варя шембе.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6697 -: Октомври 11, 2010, 03:05:03 am »

:-\ Ми аз явно съм илитерат по темата. Сигурно ако бях варила костенурка с корубата, щях да се справя за половината време. 

Не си! Просто кокошката е такава... ;D
Като всяко нещо...колкото по-вкусно и апетитно ,толкова повече време отнема... :rolleyes:
Но това е изпитано...Чист пирон в трътката.
Първия път бях като гинеколог..., но после се свиква...
А с тая дева не мога да си позволя да ям изкуствено напомпани пилци или така наречените *халал чикен* .....
Само домашно...там е истината. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6698 -: Октомври 11, 2010, 03:07:06 am »
Или в тенджера под налягане. Мен много ме е страх от нея. Като парен локомотив е. Ползвам я само, когато варя шембе.

До първия път ;D ;D ;D.Докато свикнеш! Сртаха се преодолява с действия.... ;) ;D

« Отговор #6699 -: Октомври 11, 2010, 05:41:05 am »
Хей,да не се разотивахте да спите?  :-\