Не ти се сърдя,напротив.Благодаря за съветите,аз обаче съм малко срамежлива и не знам как точно бих му се нахвърлила от вратата,освен ако не съм пийнала предварително за отскок,но за жалост този срам доста ми пречи,някакъв лек да предложиш,освен алкохола де,който изобщо не е лек,ама...?
А с ''моя'' лъв хич не вечеряме,няма толкоз време за развлечения,така че...
но ти казвай,аз попивам всичко :wub:
аа, чакай сега!!...не ставаше въпрос за това- ти да му се нахвърляш!!

важното е какво очакваш, какво визуализираш..защото това, което очакваш, определя това, което излъчваш..и той ако не е пълен катил, би трябвало да го улови и да откликне..ако не става нищо въпреки всичко, то просто човек се примирява накрая, рядко си допадаш с някого чак толкова, че да улови интуитивно очакванията ти и да ги изпълни даже..
просто ако очакваш бурна страст, ти излъчваш секс, ти си секси, разбираш ли..
ако очакваш два часа да си навива спагетите на вилицата, ти си една домакиня, чиято глава е пълна с мисли за десерта и другите подробности, а това не е хич секси..
една позната ми разказа веднъж как поканила така навремето любимия на вечеря и като звъннал, му отворила, опакована само с една широка червена панделка, на кръст, като подарък, с джувка отпред на пъпа..и тя беше стрелец..това е забележително и много смело, но явно е дало резултат, щом бяха женени с въпросния пич над 20 години..понякога е нужна смелост, но забележи- това не означава, че те съветвам да се появяваш, опакована само с една панделка, а да помислиш за човека отсреща и най- вече да правиш неочаквани неща..рутината е за пенсионерите..