Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169612 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Дърдорилня
« Отговор #7080 -: Октомври 27, 2010, 11:53:12 pm »
ей таз близнашката Луна днес в голям лаф ме хвърли...отдавн ане бях "говорила" толкова... :-[ :blink:

*

holanda

« Отговор #7081 -: Октомври 28, 2010, 12:01:06 am »
ей таз близнашката Луна днес в голям лаф ме хвърли...отдавн ане бях "говорила" толкова... :-[ :blink:

не е шега,и аз се разприказвах.Вчера ме налегна хормона с тези накшатри и животни,днес лафче..утре действие,няма как   ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #7082 -: Октомври 28, 2010, 12:03:20 am »
Брей Луната в Близнаци ли е, то заради това такава активност при мен, чак нямам време да я видя къде е. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7083 -: Октомври 28, 2010, 12:11:52 am »
Брей Луната в Близнаци ли е, то заради това такава активност при мен, чак нямам време да я видя къде е. 

Аз умирам от студ днес.... Утре паля камината... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #7084 -: Октомври 28, 2010, 12:18:37 am »
След малко Марс влиза в Стрелец..  :mellow: Честито на Стрелкините!  :P  На мен ще ми е в квадрат, така че и аз ще съм във филма...  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7085 -: Октомври 28, 2010, 12:25:36 am »
След малко Марс влиза в Стрелец..  :mellow: Честито на Стрелкините!  :P  На мен ще ми е в квадрат, така че и аз ще съм във филма...  ;D ;D ;D

Хич не искам да го мисля....
Не го харесвам в огнените знаци.... :(.
Първо ще ми намачка ЮЛВ , после мерка , после слънце , после квадрати...и за капак ще застане на опозе на Юпитер...
Оффф, Айя , що ме подсети? :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #7086 -: Октомври 28, 2010, 12:35:37 am »
Добре ще е да преустановим контакти с представители на подвижния кръст, особено тези които имат Меркове в тези знаци, че ще се активират доста напрегнати синастрични аспекти. Марая, аз предлагам да спрем ( не ми обръщай внимание, защото и мен ще ме гази  ;D) , така че  все ме няма, да не се забеляаваме казвам аз. Отнася се и за другите - Стрелец, Риби, Близнаци  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7087 -: Октомври 28, 2010, 12:47:31 am »
Добре ще е да преустановим контакти с представители на подвижния кръст, особено тези които имат Меркове в тези знаци, че ще се активират доста напрегнати синастрични аспекти. Марая, аз предлагам да спрем ( не ми обръщай внимание, защото и мен ще ме гази  ;D) , така че  все ме няма, да не се забеляаваме казвам аз. Отнася се и за другите - Стрелец, Риби, Близнаци  ;D

Kato се има в предвид , че Марс ми упр. 5-ти и съуправлява 12-ти.... ;D ;D....

« Отговор #7088 -: Октомври 28, 2010, 01:02:36 am »
Днес ми е рядко, рядко депресарски ден. Планирах деня да е извън офиса, а се оказа, че не мога да мръдна и това, по необяснима причина, ми скапа настроението.  :'(
Напрво завиждам на хората, които могат в такъв момент да си поплачат или да си фирнат :lol:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #7089 -: Октомври 28, 2010, 01:15:29 am »
Днес ми е рядко, рядко депресарски ден. Планирах деня да е извън офиса, а се оказа, че не мога да мръдна и това, по необяснима причина, ми скапа настроението.  :'(
Напрво завиждам на хората, които могат в такъв момент да си поплачат или да си фирнат :lol:

:-\

то навън само валя
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #7090 -: Октомври 28, 2010, 01:54:56 am »

поплачи си Aurora, на мен като ми се дореве няма значение къде съм....намирам си едно местенце и хич не задържам....

*

Марая

• 28287
« Отговор #7091 -: Октомври 28, 2010, 02:00:11 am »
Сатанински ден , ама мина.... :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #7092 -: Октомври 28, 2010, 03:29:20 am »
Защо е сатанински Марая?

« Отговор #7093 -: Октомври 28, 2010, 03:33:00 am »

поплачи си Aurora, на мен като ми се дореве няма значение къде съм....намирам си едно местенце и хич не задържам....

ми, не мога.  :unsure: оф, много ми е изнервящо с маневрите по върховете в работата. Уж искам да си мисля за други неща, а акълът ми е все там. Така ли ще бъде докато Венера се обърне директна?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7094 -: Октомври 28, 2010, 03:34:25 am »
Защо е сатанински Марая?

Деня след голям христиански празник обикновенно се счита за сатанински....
Утреwниq ден е много добър.... :blink:
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 03:41:00 am от Марая »

« Отговор #7095 -: Октомври 28, 2010, 03:38:28 am »
Аааа, вчера беше Димитров ден. ТОва не съм го знаела, МАрая. :unsure:

*

abroad

« Отговор #7096 -: Октомври 28, 2010, 03:47:14 am »

:-\

то навън само валя

което само подсилва ефекта
горе-долу същото, но от случки с неочакван край, омаломощаващи

*

abroad

« Отговор #7097 -: Октомври 28, 2010, 03:51:27 am »
Утреwниq ден е много добър.... :blink:

ще, ще иначе ще :33: ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7098 -: Октомври 28, 2010, 03:52:25 am »
за всички много поздрави от Вещичка, и Специални Поздрави за г-н Жином /пак от нея/.. :88: :88: :88:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #7099 -: Октомври 28, 2010, 03:54:08 am »
Благодарим!  :88: