Марая, как се развива новата кензуална придобивка и защитава ли името си?
за всички много поздрави от Вещичка, и Специални Поздрави за г-н Жином /пак от нея/.. :88: :88: :88:
Аз се чудех защо непрекъснато ми са червени ушите, а то някой мислел за мен.
Аз предлагам да казваме ''честит рожден ден'' на Жином ВСЕКИ ДЕН. Той все ще се издаде - ще каже, ''благодаря'' и хоп хванахме го, ше падне в капана така..
Ми мадамата гледа строго. Имам чувството, че ако пропълзя пред нея, ще ме смачка с върха на токчето си и ще отмине.
Затова ли ти харесва? Защото показва лице и характер. Нещо, което ти смяташ че нямаш? :blink:
Нищо не смятам за себе си. Аз съм си аз. Имам си лице и характер. Но какви са - оставам на преценката на околните.
Цитат на: жълтолилава в Октомври 28, 2010, 06:45:08 amЦитат на: jinom в Октомври 28, 2010, 06:36:56 amЗатова ли ти харесва? Защото показва лице и характер. Нещо, което ти смяташ че нямаш? :blink:няма как да не си Везна,на няколко пъти разпознавах стила си в коментарите ти И аз си мисля, че е въздушен знак. Слънце Везни, Меркурий в Скорпион! Венера също в в Скорпион. Плутон е във Везни съвпад Слънцето. Марс е в ЛЪВ секстил Слънце/Плутон и квадратира Мерка в Скорпион! .
Цитат на: jinom в Октомври 28, 2010, 06:36:56 amЗатова ли ти харесва? Защото показва лице и характер. Нещо, което ти смяташ че нямаш? :blink:няма как да не си Везна,на няколко пъти разпознавах стила си в коментарите ти