Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167790 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня
« Отговор #7140 -: Октомври 28, 2010, 11:21:44 pm »
никога не бих се досетила за това  :blink:

Анализирах и стигах до идеята,че трябва да се занимавам с нещо,където да съм в ролята на наблюдател,изслушвач,прикривач  :P
Наскоро търсех идеи за курсове и обучение и открих една програма за Креативна Терапия ..много се чудя дали да не опитам.Бях се отказала,но това ,което сестра ми ми каза върна идеята и затова исках чуждо мнение.Но сега,като прочетох написаното от теб си подредих нещата в главата.Не е било ''знак''

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7141 -: Октомври 28, 2010, 11:45:58 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:06:28 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

holanda

« Отговор #7142 -: Октомври 28, 2010, 11:56:07 pm »
Слушай сърцето си, Лилава. Само то знае правилните отговори.

благодаря,но точно то не работи в момента  ;D Не знам дали си правила теста за чакрите от Ванила,но npu men се оказа,че cърдечната чакра е поd-нормата.
Напоследък съм се позагубила и ми трябва побутване отстрани,но в същото време не искам хора покрай себе си  :unsure:
сигурно затова зачеctиха мненията ми във форума

Благодаря за пожеланията.Много късмет и на теб!

*

abroad

« Отговор #7143 -: Октомври 29, 2010, 02:20:49 am »
уфф, имам работа, а седя и пиша глупости :-[
заменям си марса, някой за бартер ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #7144 -: Октомври 29, 2010, 02:27:23 am »
за всички много поздрави от Вещичка, и Специални Поздрави за г-н Жином /пак от нея/.. :88: :88: :88:

Мерси, ама това можеше и да не го видя. Аз се чудех защо непрекъснато ми са червени ушите, а то някой мислел за мен.  :P

можеше, но го видя..така разбрах, че четеш всичко наред..любопитен близнак.. :P ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7145 -: Октомври 29, 2010, 03:11:12 am »
 :rolf: :rolf: Ако ЖИНОМ Е БЛИЗНАК , АЗ СЪМ  ЗОДИЯ РАКЕТА!!!! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7146 -: Октомври 29, 2010, 07:21:25 am »
спите ли или не спите?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7147 -: Октомври 29, 2010, 07:24:55 am »
Как ще спя бе!?  :( Току що прочетох, че при този час на раждане в джйотиш картата би трябвало да съм мъж, при това некой мургав тип.  :57:
Или съм си объркала пола, или ректификацията ми не е много тамЪн.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #7148 -: Октомври 29, 2010, 07:30:42 am »
Как ще спя бе!?  :( Току що прочетох, че при този час на раждане в джйотиш картата би трябвало да съм мъж, при това некой мургав тип.  :57:
Или съм си объркала пола, или ректификацията ми не е много тамЪн.  ;D

чакай да видим дали съм разбрала правилно-мислиш си какво щеше да е ако си мургав мъj и това те държи будна?  :P
Какво правиш?  :P

--при дjоитиша има ли значения на градусите?
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 07:36:07 am от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7149 -: Октомври 29, 2010, 07:40:30 am »
Мургав, рус - няма значение... Мисля си какво би било да съм мъж.  :rolf:

ПП. Май съм се филмирала доста напоследък покрай индийската астрология... Дирекционен Нептун в квадрат към нат. Меркурий още ми действа.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #7150 -: Октомври 29, 2010, 07:43:00 am »
 ;D И последно какво се оказа ;D ;D ;D 
 Аз пък разсъждавам върху една карта на данъчен  ;D  ;D ;D ;D ;D, вместо да му подготвя това дето трябва. ;D ;D

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

holanda

« Отговор #7151 -: Октомври 29, 2010, 07:46:19 am »
мъка,братче..любов мори добитъка  ;D..
четвам един сайт и ето на какво попадам...ако не сте сигурни на какво се дължи приятното настроение,ето отговора..и не,няма нищо общо с вътрешния позитивизъм,добрия тонус или овулацията  ;D

Със сигурност сте влюбени, ако...

- Изведнъж станете по-щастливи: вървите към офиса, а навън есента сипе своя леден дъждовен яд върху ви. Вие от своя страна се намерите на средата на тротоара, с непонятно застинала глуповата усмивка, застанали и замечтано наблюдавате красивите вадички, които текат по ръждясалата ограда до вас. Ненадейно минава автомобил и ви изпръсква. Няма нищо, всъщност нищо не е от значение.

- Изведнъж ставате второто име на непукизма (да не се бърка с апатия). Просто спира да ви пука. Не ви пука, че са ви затрупали с работа, не ви пука, че времето навън е подходящо за самоубийство, не ви пука, че отново сте затънали във финансовото блато, не ви пука за цялата ви заобикаляща среда, за прозрачните хора, които се опитват да разкъсат вашата мембрана, но така и не успяват. Не ви пука за новата ви материална придобивка, за външния ви вид, за мнението на останалите... Вие просто искате да си слушате красива музика..

- Изведнъж оглупявате. Не можете да правите елементарни сметки, прекрачвате срокове, изпускате срещи, оставяте котлона включен, не можете да се сетите кой изобщо беше новия колега, помните не повече от 3 минути и не повече от 3 неща на ден.

- Изведнъж ставате Майка Тереза. Странно защо изведнъж ви се приисква да спасите целия свят. И най-чудното е, че чувствате, че имате достатъчно енергия за това. Мрънкащи приятели, които току-що са скъсали с поредните си половинки – дайте ги насам! Самотни души, които се борят за изгубени каузи – с тях те! Малко изгубено кученце на пътя – взимате го! Приятел е закъсал в нужда – давате му последните си пари... И как няма – та вие толкова ОБИЧАТЕ хората... и животните... и предметите... и камъчетата... и цветята... и трамваите... и...

- Изведнъж всичко, за което започвате да мислите е едно – за него (нея). Непрестанно, неуморно, неспирно, денонощно, натрапчиво, нереално, денонощно...

Да, точно както се пееше в една песен: „Ти си моя тежък наркотик”...

Коментари ( 0 ) <---- ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #7152 -: Октомври 29, 2010, 07:52:20 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:26:03 pm от kris »

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #7153 -: Октомври 29, 2010, 07:54:22 am »
Ама хич, никакъв не ми е , данъчния, ;D ;D ;D ;D ;D Ааааа, имам чувство за самосъхранение.  ;D ;D

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

holanda

« Отговор #7154 -: Октомври 29, 2010, 08:03:43 am »
http://sh1zo.tumblr.com/post/1415082293?ref=nf :D

Жаден си - имаш степче - струва ти се много работа - мързи те - жаден си - нервиш се - файда нема - ставаш и си правиш сок - слагаш си ледчета - пиеш -кефиш се.

преди години, степчетата ги ядохме с хляб.. ;D

*

milla_m

• *
  • 222
« Отговор #7155 -: Октомври 29, 2010, 08:11:49 am »
 Хайде лека ,  много усмивки утре  :P

*

holanda

« Отговор #7156 -: Октомври 29, 2010, 08:13:01 am »
Хайде лека ,  много усмивки утре  :P

лека ,лека и на теб  ;D

« Отговор #7157 -: Октомври 29, 2010, 01:31:32 pm »
напоследък  визуализирам несъществуващи миризми,от  стрес ли е  :rolleyes:
попаднеш ли в ръцете на българското здравеопазване трябва да се бориш за отцеляване...
ще се наблюдавам  ...:angry:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #7158 -: Октомври 29, 2010, 01:51:14 pm »
напоследък  визуализирам несъществуващи миризми,от  стрес ли е  :rolleyes:
попаднеш ли в ръцете на българското здравеопазване трябва да се бориш за отцеляване...
ще се наблюдавам  ...:angry:

болна ли си?? :(

а откъде знаеш, че са несъществуващи..ако другите не ги усещат може обонянието ти да се е изострило..
за мен някои миризми са свързани с определени спомени и понякога си спомням нещо и усещам миризмата, дори и да не разбера веднага че мисля за нещото, а друг път си спомням определено само миризмата и тя ме подсеща за спомена..или това е същото, не съм сигурна..може да е свързано с психиката и по друг начин, но определено миризмата би трябвало да ти прави някакви асоциации, да се сетиш с какво ти е била свързана тази миризма в миналото, може подсъзнанието да се опитва да ти каже нещо във връзка със сегашни ситуации..
например- усещаш миризма на някакъв парфюм, може да ти се струва дори леко неприятна или тревожна..може в детската ясла да си имала гадна лелка с този парфюм, а сега въобще да не съществува вече той като миризма, но имаш гадна жена в обкръжението, която ти връща спомена..а как да се сетиш съзнателно за лелката в яслата- няма как..довери се на чувството, което изпитваш покрай миризмите по- скоро..
ако ти се пише, много ми е интересно какви са миризмите и кога се появяват..оздравявай бързо.. :kissd:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7159 -: Октомври 29, 2010, 04:20:35 pm »
мъка,братче..любов мори добитъка  ;D..
четвам един сайт и ето на какво попадам...ако не сте сигурни на какво се дължи приятното настроение,ето отговора..и не,няма нищо общо с вътрешния позитивизъм,добрия тонус или овулацията  ;D

Със сигурност сте влюбени, ако...

- Изведнъж станете по-щастливи: вървите към офиса, а навън есента сипе своя леден дъждовен яд върху ви. Вие от своя страна се намерите на средата на тротоара, с непонятно застинала глуповата усмивка, застанали и замечтано наблюдавате красивите вадички, които текат по ръждясалата ограда до вас. Ненадейно минава автомобил и ви изпръсква. Няма нищо, всъщност нищо не е от значение.

- Изведнъж ставате второто име на непукизма (да не се бърка с апатия). Просто спира да ви пука. Не ви пука, че са ви затрупали с работа, не ви пука, че времето навън е подходящо за самоубийство, не ви пука, че отново сте затънали във финансовото блато, не ви пука за цялата ви заобикаляща среда, за прозрачните хора, които се опитват да разкъсат вашата мембрана, но така и не успяват. Не ви пука за новата ви материална придобивка, за външния ви вид, за мнението на останалите... Вие просто искате да си слушате красива музика..

- Изведнъж оглупявате. Не можете да правите елементарни сметки, прекрачвате срокове, изпускате срещи, оставяте котлона включен, не можете да се сетите кой изобщо беше новия колега, помните не повече от 3 минути и не повече от 3 неща на ден.

- Изведнъж ставате Майка Тереза. Странно защо изведнъж ви се приисква да спасите целия свят. И най-чудното е, че чувствате, че имате достатъчно енергия за това. Мрънкащи приятели, които току-що са скъсали с поредните си половинки – дайте ги насам! Самотни души, които се борят за изгубени каузи – с тях те! Малко изгубено кученце на пътя – взимате го! Приятел е закъсал в нужда – давате му последните си пари... И как няма – та вие толкова ОБИЧАТЕ хората... и животните... и предметите... и камъчетата... и цветята... и трамваите... и...

- Изведнъж всичко, за което започвате да мислите е едно – за него (нея). Непрестанно, неуморно, неспирно, денонощно, натрапчиво, нереално, денонощно...

Да, точно както се пееше в една песен: „Ти си моя тежък наркотик”...

Коментари ( 0 ) <---- ;D

Много ми хареса :blink:
Какво ли не давам,за да се чувствам така отново ;)