Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165148 Прегледи
*

holanda

Re:Дърдорилня
« Отговор #7160 -: Октомври 29, 2010, 08:13:30 pm »
радвам се,че ти е харесало,Милки.. :blink:
не ми се струва кой знае колко трудно да си увлечен по някого,влюбването е лесно: срещаш някои,получава се химията и това е .. 1-2месеца  си на въртележката,после изчезва.. ;D

сложното е да обичаш според мен...да задържиш емоцията и тръnката дори когато се включат останалите компоненти-навик,опознаване,приятелство.. :blink:

Last Kiss к'во става с Лъво,станахте ли ''гаджета'' ?  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7161 -: Октомври 29, 2010, 08:20:32 pm »
Милки ,  ;D въобще не чакай , а бързо се влюбвай!

Защото идва един момент в който осъзнаваш , колко излишно е това и как не можеш да бъдеш влюбена...Повярвай ми , при мен е така.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7162 -: Октомври 29, 2010, 08:26:54 pm »
Много ми хареса :blink:
Какво ли не давам,за да се чувствам така отново
;)

Има и други начини ако това е целта.  ;D

Иначе съм върл противник на влюбването.  :mellow:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #7163 -: Октомври 29, 2010, 08:29:51 pm »
:rolf: :rolf: Ако ЖИНОМ Е БЛИЗНАК , АЗ СЪМ  ЗОДИЯ РАКЕТА!!!! ;D ;D[/b]

Ко речи?  :41:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7164 -: Октомври 29, 2010, 08:54:03 pm »
:rolf: :rolf: Ако ЖИНОМ Е БЛИЗНАК , АЗ СЪМ  ЗОДИЯ РАКЕТА!!!! ;D ;D[/b]

Ко речи?  :41:

:57: че съм зодия ракета.... ;D ;D
А ти според мойте скромни познания си зодия Паяк.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #7165 -: Октомври 29, 2010, 08:58:17 pm »

Иначе съм върл противник на влюбването.  :mellow:

добре  ;D

« Отговор #7166 -: Октомври 29, 2010, 09:01:14 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 09:32:10 pm от Last_Kiss »

*

holanda

« Отговор #7167 -: Октомври 29, 2010, 09:09:15 pm »
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 10:14:41 pm от жълтолилава »

« Отговор #7168 -: Октомври 29, 2010, 09:12:38 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 09:31:22 pm от Last_Kiss »

*

holanda

« Отговор #7169 -: Октомври 29, 2010, 09:32:43 pm »

В какъв смисъл големи обвързвания?

в смисъл,че за да се обвържеш с някого трябва да ти е силна мотивацията,да имаш силни чувства,да виждаш специалното в човека и да си привързана към него..да ви държи нещо ,ама силно така..за да не може утре като дойде по-готин от него да се оставите и на никoй да не му дреме. Аз лично бих се обвързала само в такъв случаи.
Всичко останало е зарибявка,която пак си е емоцийка,но не задълjaва единия към другия.И затова никога не съм разбирала как може хора,които се виждат 1-2 mececa да си позволяват собственическо чувство един към друг..  да се представят като двойка,ако в действителност не чувстват нищо повече от симпатии..Това az приемам за приятелстване  :rolleyes:  :blink:

« Отговор #7170 -: Октомври 29, 2010, 09:37:12 pm »

В какъв смисъл големи обвързвания?

в смисъл,че за да се обвържеш с някого трябва да ти е силна мотивацията,да имаш силни чувства,да виждаш специалното в човека и да си привързана към него..да ви държи нещо ,ама силно така..за да не може утре като дойде по-готин от него да се оставите и на никoй да не му дреме. Аз лично бих се обвързала само в такъв случаи.
Всичко останало е зарибявка,която пак си е емоцийка,но не задълjaва единия към другия.И затова никога не съм разбирала как може хора,които се виждат 1-2 mececa да си позволяват собственическо чувство един към друг..  да се представят като двойка,ако в действителност не чувстват нищо повече от симпатии..Това az приемам за приятелстване  :rolleyes:  :blink:

Аз имах силни чувства към него,влюбена бях около година и нещо,ама като му е брез ... за мене,какво да правя,той не иска да се обвързва,за да стоя и да го чакам,така че единственния начин е да гледаш напред и това е  :blink:

Между другото може би сгреших,като споделих,знам как изглежда отстрани,но само аз знам как е всъщност.Извинявам се

*

holanda

« Отговор #7171 -: Октомври 29, 2010, 09:49:46 pm »
о,да не ти пука изобщо,аз съм много лежерна,не критикувам.
Сама си знаеш как стоят нещата,пък моето мнение е по принцип,защото повечето хора се събират ,водени само от симпатии,да има сексец ..ходят 2 месеца,дърjaт се като женени от 100 години,някакви типични отношения и в крайна сметка нищо  ;D
А вие щом сте от година и нещо заедно,значи ситуацията е друга,аз мислех,че нещата са още в зародиш..

« Отговор #7172 -: Октомври 29, 2010, 09:52:14 pm »
Ами да,трудно е за обяснение,а и нещо ми е кисело и не ми се говори  :blink:

« Отговор #7173 -: Октомври 30, 2010, 01:45:22 am »
Днес новият ми шеф ме ядоса. Не само мен, а и половината фирма. Другата половина ще се ядоса, когато разбере това, което знам аз ;D. И реших, че е прекрасен ден за слагане на зимните гуми. Та си смених гумите. :blink: И си измих свалените  ;D Исках да ви попитам - вие миете ли си гумите или само аз ги мия? ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #7174 -: Октомври 30, 2010, 01:48:04 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 01:07:14 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Uran

• 6041
« Отговор #7175 -: Октомври 30, 2010, 01:57:38 am »
Мием ги най-старателно. :blink:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7176 -: Октомври 30, 2010, 02:26:09 am »
Някои хора даже си ги мажат с някакво нещо, за да станат черни и лъскави, много добре изглеждат.

Марая, честити нови аватар и подпис, свежи са  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

abroad

« Отговор #7177 -: Октомври 30, 2010, 02:34:07 am »
Исках да ви попитам - вие миете ли си гумите или само аз ги мия? ;D

като ги зазимя, извън колата ли
разбира се, че не ;D
малко не си ли позакъсняла със смяната, къде е сега jinom подходящо да се закачи ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #7178 -: Октомври 30, 2010, 02:40:50 am »
Някои хора даже си ги мажат с някакво нещо, за да станат черни и лъскави, много добре изглеждат.

Марая, честити нови аватар и подпис, свежи са  :blink:

Мерси Кали! :wub: ;D
И на теб !

*

abroad

« Отговор #7179 -: Октомври 30, 2010, 02:44:32 am »
....дори се бях научила да ги сменям самичка... Но беше отдавна.

Оу, браво на теб :blink:
Ако можех да ги повдигна сама, сигурно и аз бих могла ;D....глупости говоря, няма как да си ги сменя, нищо че минавам за здрава в ръцете ;D

п.п. между другото на пазара вече има подходящи за жени вериги....от плат :blink: